facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Claudia Kolk coaching en training

Claudia Kolk coaching en training

Info

Lef in leven; door verbinding met jezelf, de ander en je dromen.

Geschiedenis

Waar ik werk, ontstaat beweging. Laat mij de boel maar opschudden. Ik hou niet van alleen maar praten. Ik hou ook niet van zweverig. Ik hou wel van concrete oplossingen die echt werken.
Sensitief, met inzicht in het functioneren van mensen en groepen, volg ik mijn gevoel en intuïtie. En dat is precies de reden waarom ik holistisch werk; diepgaand met een open blik en net een stapje verder. Ik heb gezien en ervaren en ik weet dat een oplossing vaak verder gaat dan er alleen maar over praten. Daarom werk ik met maar liefst 6 niveaus. Zodat je een verandering vanuit volledige transformatie aangaat.
Ga je met mij aan de slag, dan heb je het lef om van de gebaande paden te gaan. Om uit je comfortzone te stappen. En een echt duurzame verandering aan te gaan.
Ik ben degene die luistert én hoort. Ik steun en begeleid je met een zorgvuldig proces, zodat je er niet alleen voor staat. Ik sta naast je en schud je wakker en ik sta tegenover je en houd je (soms letterlijk) een spiegel voor. En soms ben ik confronterend of zelfs onaardig, maar altijd met zorg; liefdevol en met respect. En altijd met als doel om jou verder te helpen. Je gaat met praktische tools naar huis, zodat je zelf verder kunt.
​​Wil je écht investeren in jezelf? Dan gaan we samen op weg naar jou; jouw groei, jouw potentieel, jouw dromen en jouw beste zelf.



"Ieder van ons maakt een bijzondere, unieke reis. Een reis om vanuit vrijheid en liefde te leven. Een reis om gelukkig te zijn. In de keuzes die je maakt, ervaar je soms teleurstellingen, tegenslagen, pijn en verdriet. Door de tegenslagen raak je je eigen verhaal kwijt en verlies je de verbinding met wie je werkelijk bent.Ik geloof dat de wereld verandert. Het is tijd om ons te verbinden; met onszelf en met de ander. Die stap vergt bewustzijn en lef. Ik beloof je dat ik met jou op zoek te ga naar jouw ommekeer; nieuwe mogelijkheden die jouw huidige situatie in zich herbergt. Ik help je om bewust te zijn van wie je werkelijk bent. En los te laten wat niet meer dient en in overgave te gaan leven."
Adres: karthuizerlaan 74, 8271XC IJsselmuiden
Stad: IJsselmuiden
Route: karthuizerlaan 74
Postcode: 8271XC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Proud2Bmom - vrouwencoaching en -training Proud2Bmom - vrouwencoaching en -training 27 meter Voor de beste voorbereiding op een bewuste, ontspannen bevalling. En effectieve coach...
Walk of Life Fitness Walk of Life Fitness 1 km Walk of Life is een uniek begeleidingsprogramma op het gebied van bewegen, voeding en...
V/D BERG Personal Training V/D BERG Personal Training 2 km Omdat het al moeilijk genoeg is om een bepaald doel te halen zoals fitter worden of j...
Recensies
Erg tevreden over mijn coaching sessies met Claudia. De manier van coachen heb ik anders dan andere trajecten ervaren. In eerste instantie zocht ik coaching voor een specifiek vraagstuk maar na de sessies kwam ik terug met inzichten en tools die ik voor alle levenslessen kan gebruiken. Claudia is een liefdevolle coach die het groter plaatje ziet en die de spiegel durft voor te houden. Erg blij mee!
Claudia is een goede invoelende en luisterende coach. Ze heeft me geholpen dingen inzichtelijk voor me te maken. Ze liet me op een andere manier naar iets kijken, waardoor het voor mij meer mogelijkheden gaf. De nazorg vond ik ook erg fijn om te ontvangen. Dank je wel lieve Claudia.
Claudia is een prettige en eerlijke coach! Ze beschikt over kennis en verschillende praktische tools waar je ook op langere termijn iets aan hebt, zodat je echt verder kunt. Ze heeft een open houding, gebruikt humor en is een betrokken persoon. Een fijne coach die ik iedereen kan aanraden!
Voor mij geen psycholoog meer, ik ben in de juiste handen bij Claudia voor coaching en hulp als ik ergens tegenaan loop. Helder, open, vakkundig en sensitief!
Uitstekende coach met veel kennis en ervaring. Claudia durft door te vragen en is zelf ook niet bang zich eerlijk en kwetsbaar op te stellen. Absolute aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid