facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Proson

Proson

Info

Welkom bij Proson

Proson is een sociale onderneming en biedt u een aantal diensten waarin de mens centraal staat. Onze kracht is het veelzijdige aanbod.

Geschiedenis

De kracht van gecombineerde kwaliteiten in één sw-bedrijf

Ontdek de kracht van gecombineerde kwaliteiten in onze sociale werkplaats. En ervaar hoe ondernemerschap en het nemen van sociale verantwoordelijkheid samen kunnen gaan. Bij sw-bedrijf Proson én in uw organisatie.

Wij bieden als sociale werkplaats bijna 200 mensen de kans om te werken met een beperking.
Als Bartiméus onderneming zijn wij bovendien specialist in werkplekken voor mensen met een visuele beperking. Wij ondersteunen en adviseren niet alleen bij het inrichten van werkplekken bij reguliere werkgevers, maar bieden ook een beschutte werkomgeving in onze sociale werkplaats.

Voor toonaangevende opdrachtgevers uit verschillende branches produceren onze medewerkers eindproducten, onderdelen of deelfabricaten. Ook kunnen wij als sw-bedrijf de catering van bedrijfsevenementen verzorgen. Door als sociale werkplaats met ondernemers mee te denken en samen te werken aan nieuwe ontwikkelingen, helpen wij hen twee belangrijke ambities te realiseren: slim ondernemen met tevreden klanten én werken met een beperking voor anderen mogelijk maken.

Kwaliteiten samenbrengen

Dagelijks ervaren onze medewerkers dat werken met een beperking bij sw-bedrijf Proson meerwaarde heeft. Kwaliteit staat voorop in onze sociale werkplaats, de arbeidsbeperking wordt ingepast.
Bij sw-bedrijf Proson brengen we alle kwaliteiten samen en zetten we ze op de juiste manier in. Het doelgericht kunnen inpassen van verschillen is onze kracht en daardoor leveren we de beste producten en diensten.

Op deze website leest u meer over ons sw-bedrijf, onze diensten en onze klanten. Hebt u daar vragen over of wilt u een afspraak met ons maken? Bel of mail ons gerust. We zien uit naar de kennismaking met u.

Adres: Paul Krugerweg 43, 3851ZH Ermelo (gemeente)
Telefoonnummer: 0341-498200
Stad: Ermelo
Route: Paul Krugerweg 43
Postcode: 3851ZH


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:30
Dinsdag: 08:00 - 16:30
Woensdag: 08:00 - 16:30
Donderdag: 08:00 - 16:30
Vrijdag: 08:00 - 14:30


op zoek naar gerelateerd: Participatiehuis Ermelo, Participatiehuis Harderwijk, Paul Krugerweg 50 Ermelo, Sociale werkplaats Harderwijk, Participatiehuis Oldebroek, Lorentzstraat 31 Harderwijk, Inclusief Intervens, Gresbo Ermelo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Printing on things Printing on things 625 meter
Ledder Metaaltechniek Ledder Metaaltechniek 3 km Vakmensen daar. En gezellig
L.P. Petersen L.P. Petersen 4 km DRAMA Service. krijg roestbakken van rest stellingen. eerder prima deal en kwaliteit,...
Recensies
Leuk werk en aardige mensen
Mooie locatie, zinvol werk!
Gisteren nieuwjaarsbijeenkomst gehad in restaurant van Proson. Catering was verzorgd door De Muur uit Putten. Kwaliteit eten prima en aardige mensen in de bediening.
Mijn werkgever
Leuk om te zien hoe hier gewerkt wordt.
Blijft volgens mij veel geld aan de strijkstok hangen. Allerlei bedrijfjes spelen elkaar de bal toe!
Al meer dan 30jaar míjn werkgever
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid