facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ledder Metaaltechniek

Ledder Metaaltechniek

Info

Toeleverancier op het gebied van verspanende werkzaamheden en machine- en apparatenbouw in de metaal- en kunststofindustrie.

Geschiedenis

Ledder Metaaltechniek is uw toeleverancier op het gebied van verspanende werkzaamheden en machine- en apparatenbouw in de metaal- en kunststofindustrie. Thuis in het bewerken van alle staalkwaliteiten, kunststoffen en gietstukken, levert Ledder Metaaltechniek hoogstaande kwaliteit.

Met ons uitgebreide moderne machinepark zorgen wij voor alle bewerkingsmogelijkheden, van relatief eenvoudig tot zeer nauwkeurig en complex werk in bijna alle gewenste afmetingen.

Ledder is dé meedenkende sparringpartner, die levert wat u vraagt en bovendien advies geeft over uw bewerking, zowel op gebied van tekeningen als technische productie.

Kijkt u ook eens op onze website www.leddermetaaltechniek.nl.



"Ledder Metaaltechniek is een toeleverancier. Wij draaien, frezen en lassen gecertificeerd. Ledder is goed in het verspanen van gelaste samenstellingen. De maximale afmetingen voor onze freesbewerkingen zijn 12.000 x 3.500 x 1.500mm.Ledder bestaat sinds 1973 en is sinds 2021 gevestigd in Harderwijk."
Adres: Lokhorstweg 7, 3851 SE Ermelo (gemeente)
Telefoonnummer: + (31) 341-551672
Stad: Ermelo
Route: Lokhorstweg 7
Postcode: 3851 SE


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 16:30
Dinsdag: 07:30 - 16:30
Woensdag: 07:30 - 16:30
Donderdag: 07:30 - 16:30
Vrijdag: 07:30 - 14:45

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
L.P. Petersen L.P. Petersen 2 km DRAMA Service. krijg roestbakken van rest stellingen. eerder prima deal en kwaliteit,...
Proson Proson 3 km Leuk werk en aardige mensen
Recensies
Vakmensen daar. En gezellig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid