facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Prominent

Prominent
"Prominent is de specialist als het aankomt op comfortabele en stijlvolle stoelen en banken. In onze winkel in Beneden-Leeuwen wordt u door onze zitadviseurs voorzien van advies op maat en een heerlijke kop koffie of thee. Bekijk het grote aanbod aan fauteuils, sta-op stoelen, relaxbanken en relaxstoelen, of ontwerp zelf uw eigen relaxstoel. Bij deze vestiging parkeert u gratis voor de deur."
Adres: Van Heemstraweg 46, 6658 KH Beneden-Leeuwen
Telefoonnummer: 31-341-260676
Stad: Beneden-Leeuwen
Route: Van Heemstraweg 46
Postcode: 6658 KH



op zoek naar gerelateerd: Prominent showroommodellen, top meubel outlet beneden-leeuwen, Fabrieksverkoop Beneden-Leeuwen, Beneden-Leeuwen Meubels faillissementen, Prominent hoekbank aanbieding, Prominent Heeten, Prominent adres, Prominent stoelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hip & Home Hip & Home 99 meter HIP&HOME is uw adres voor op maat gemaakte hedentijdse meubels en is voornamelijk ges...
Cosy Villa Cosy Villa 105 meter Hele gave banken en stoelen! Aanrader :-
curatorenverkoop.nl curatorenverkoop.nl 106 meter Naar veel zoeken in deze winkel te recht gekomen. En wat men ook voor de rest schrijf...
Boeren Meubel Boeren Meubel 160 meter Boerenmeubels is een website met stoere, robuuste meubels. Van boerenledikanten en be...
DT-69 & Gebroeders van der Steen DT-69 & Gebroeders van der Steen 164 meter Erg tevreden! Nette levering en prachtig product.
Queendeco   Home & Living Queendeco Home & Living 723 meter Queen Deco Home, Living & Fashion
De-Beddenstunt De-Beddenstunt 907 meter Super ervaring! Ik heb er m'n elektrische boxspring kunnen samenstellen. Je kunt zelf...
Recensies
Ik was op zoek naar een relaxstoel. Eerst zelf rondgelopen. Op een gegeven moment vroeg Auke, de winkelmedewerker of hij ons kon helpen. Toen ik een paar opties had heb ik Auke erbij gehaald. Bij een favoriete stoel vertelde hij eerlijk dat de bekleding wel besmettelijk was, vet, vuil. Daarna nog andere stoelen bekeken. Auke was eerlijk, maar niet opdringerig. Een fantastische ervaring. Uiteindelijk een pracht stoel gekocht en een hocker. Mijn eerste bezoek aan een Prominent winkel was in Cruquius. Ook daar heel fijn geholpen. De medewerkster heeft mij het advies gegeven om naar de outlet in Beneden Leeuwen te gaan. Ik ben haar daar erg dankbaar voor. Kortom een heel fijn bezoek met resultaat aan Prominent.
Op 9 juni zijn wij in prominent Beneden-Leeuwen op zoek naar een nieuwe stoel geweest. Wij zijn door de medewerker prima geholpen en hebben een goed advies gehad. We zijn nu lekker van onze stoel thuis aan het genieten. We raden iedereen aan om daar een kijkje te gaan nemen.
Op 26 april 2 relax stoelen gekocht bij adviseur Reindert Jan. Deze heeft ons vriendelijk en deskundig geadviseerd en alles uitgelegd, waarbij ook een keurige afspraak van levering gemaakt werd. Op 15 mei zijn ze gebracht en weer netjes uitgelegd hoe alles werkte, onze complimenten hiervoor. Wij zijn heel tevreden en genieten nu dagelijks van onze aankoop. We kunnen alleen maar zeggen, ga zo door dan zullen er meer klanten zijn die tevreden zijn, zoals wij.
Met mijn vader op pad voor een nieuwe relaxstoel. Bij Prominent Beneden Leeuwen werden we heel hartelijk ontvangen door Reinert Jan. Erg enthousiast, betrokken en geïnteresseerd! Goed geadviseerd en geslaagd voor een mooie stoel. Binnen 2 weken zelfs geleverd door aardige monteurs die ook de tijd namen om het gebruik van de stoel nog even uit te leggen. Dik tevreden!
Vandaag winkel bezocht met idee eens te kijken wat er beschikbaar was. Vriendelijk te woord gestaan door Reindert Jan Wildschut. Niet opdringerig en goede adviezen gekregen. Uiteindelijk vertrokken met 2 mooie stoelen en een bank voor een leuke prijs.
Wat een fantastische plek om je meubels uit te zoeken. Als je hier niet slaagt dan slaag je denken wij nergens. Wij hebben een heerlijke leren relax-fauteuil, met alles er op en er aan voor een bedrag ver, maar dan ook ver onder de normale verkoopprijs gekocht en zijn daarbij geweldig geholpen door een zeer enthousiaste en leuke Reindert Jan Wildschut. We gingen eigenlijk alleen maar "kijken" voor een fauteuil, maar hebben èn passant ook nog een heerlijke leren 2-zitsbank in dezelfde kleur gelijk meegenomen. Niet in de laatste plaats door Reindert Jan met zijn deskundig en eerlijk advies! Dankjewel.
Tijdens onze zoektocht naar een Sta-opstoel die binnen ons budget past kwamen we bij de Outlet van Prominent in Beneden-Leeuwen terecht. We kwamen terecht in een zeer ruime zaak waar mijn man zonder problemen rond kon rijden in zijn scootmobiel. We werden ontvangen met een vriendelijk ‘Goedemorgen, welkom. Kijk rustig rond, ik kom zo bij u.” We zijn geslaagd, mede door de goede adviezen van de heer Wildschut. Zeker een aanrader en mocht het nodig zijn gaan we zeker nog een keer terug.Fam. Leerentveld, Nijmegen.
Wij zochten een relaxstoel, maar een geschikte was door omstandigheden erg moeilijk te vinden. Eerst zijn we in Prominent Wijchen geweest waar Ellis een heel goed luisterend oor had en meedacht over mogelijke oplossingen. Na intern overleg zijn we naar de Outlet in Beneden Leeuwen gegaan waar Reindert-Jan, na weer een luisterend oor, enthousiast heeft meegezocht naar een goed passende stoel. Uiteindelijk is dat gelukt en hebben we nu een mooie, heerlijk zittende stoel. Hulde aan Prominent en haar medewerkers!
Vandaag ben ik in de outlet van Prominent gaan kijken naar een sta op stoel keuze te over. Een leuke jongeman, Reindert Jan, heeft mij geholpen hij nam voor mij echt de tijd. Luisterde naar wat mijn wensen waren. Als ik een bank ga kopen kom ik hier zeker terug.
Mooie bank en reflaxstoel gekocht voor een goede prijs. Snel en goed geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid