facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De-Beddenstunt

De-Beddenstunt

Info

De Beddenstunt heeft al ruim 40 jaar ervaring met het adviseren en aanbieden van bedden. Wij hebben een ruim aanbod en leveren altijd top kwaliteit!



"Ontdek de ultieme slaapervaring in de Maas en Waal regio bij De Beddenstunt. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan slaapproducten, van comfortabele matrassen tot stijlvolle boxsprings en zacht beddengoed. Profiteer van onze wekelijkse acties en uitstekende service om jouw perfecte nachtrust te verwezenlijken."
Adres: Zijveld 18, 6658 DG Beneden-Leeuwen
Telefoonnummer: 0487503831
Stad: Beneden-Leeuwen
Route: Zijveld 18
Postcode: 6658 DG


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 12:00 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: 13:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Queendeco   Home & Living Queendeco Home & Living 371 meter Queen Deco Home, Living & Fashion
Boeren Meubel Boeren Meubel 754 meter Boerenmeubels is een website met stoere, robuuste meubels. Van boerenledikanten en be...
DT-69 & Gebroeders van der Steen DT-69 & Gebroeders van der Steen 804 meter Erg tevreden! Nette levering en prachtig product.
Hip & Home Hip & Home 816 meter HIP&HOME is uw adres voor op maat gemaakte hedentijdse meubels en is voornamelijk ges...
curatorenverkoop.nl curatorenverkoop.nl 862 meter Naar veel zoeken in deze winkel te recht gekomen. En wat men ook voor de rest schrijf...
Prominent Prominent 907 meter Ik was op zoek naar een relaxstoel. Eerst zelf rondgelopen. Op een gegeven moment vro...
Cosy Villa Cosy Villa 980 meter Hele gave banken en stoelen! Aanrader :-
Recensies
Super ervaring! Ik heb er m'n elektrische boxspring kunnen samenstellen. Je kunt zelf de stof kiezen en wat voor accessoires je erbij wilt hebben. En het belangrijkste, hij slaapt heerlijk.
Ik ben naar binnen gelopen om advies te vragen voor mijn nekpijn. De verkoper Bertie gaf mij een latex hoofdkussen. Deze zou beter je hoofd ondersteunen, zodat je niet wegzakt tijdens het slapen. Het is even wennen, maar voor zover gaat het al stukken beter :
Ik ben vandaag bijna met een vriend van mij door de chauffeur van de bezorg auto van dit bedrijf aangereden We probeerde de man aan te spreken maar werden gelijk uitgescholden Gedrag wat echt niet kan voor een medewerker van eens bedrijf
Vandaag geweest voor een hoofdkussen. Thuis stonk de kussen naar schimmel en was het kaartje afgeknipt waar alle informatie over het kussen staat. Terug gegaan naar de winkel om de kussen terug te brengen, verklaarde de eigenaar ons voor gek! Het gesprek ging heel asociaal werd aangesproken met 'jij'. De eigenaar vond dat de kussen niet stonk, waarop ik zei dat je het in de winkel niet kunt ruiken aangezien de hele winkel naar schimmel stinkt. We legden de man uit dat wij hier niet komen om ruzie te maken maar om het product terug te brengen omdat het gewoon een slecht product is. De man zei dat het allemaal goed kwaliteit is en dat hij zulke klanten nooit heeft meegemaakt. GA HIER NIET HEEN, SUPER ONVRIENDELIJK EN ASIOCIAAL GEDRAG VAN DE EIGENAAR NAAR ZIJN KLANTEN TOE! Zelf plaats ik nooit reviews, maar dit moest ik kwijt! Doe hier iets aan of stop met de zaak!
Weet, dat als je hier iets koopt en je twijfelt na je aankoop, je niet alleen niets terug kan brengen. Je wordt ook op z'n zachtst gezegd onfatsoenlijk behandeld als je net als ik zo naïef bent en denkt dat ze hier iets geven om het feit dat je een klant bent. Ik deel slechte ervaringen liever met de persoon waar het over gaat. In een gesprek waarin volwassenen naar elkaar luisteren en elkaar redelijk bejegenen, ook als het niet eens zijn met elkaar. Alleen dan kun je tot begrip en een oplossing voor beide partijen komen, zo is mijn ervaring. Ik denk dat de ervaring van de eigenaar van deze zaak anders is. Anders zou hij niet meteen met verheven stem uitspraken doen als 'dat interesseert me niks', 'ik ben verdorie een uur met u bezig geweest' en als kers op de taart: 'ik zag het al toen u binnen kwam zaterdag, niks was goed'. Of een klant continu te interrumperen. Kijk, je mag natuurlijk vinden wat je wilt. Maar of dat als zakenman nou handige uitspraken zijn naar een klant...ook al wil een klant iets terugbrengen, je blijft tenslotte klant met een onuitwisbare ervaring. Persoonlijk denk ik dat deze meneer meer bereikt had als hij met mij naar een oplossing had gezocht. Waarmee hij wat omzet had gehouden én een tevreden klant met een andere ervaring. Maar zover kon ik met hem niet komen, want zijn gal was al gespuwd op het moment dat hij zag dat ik ergens mee terug kwam. 'De klant is koning' hoeft voor mij écht niet. Maar enige redelijkheid en fatsoen in ons gesprek had ik wel kunnen waarderen. De manier waarop deze meneer het gesprek aanging: defensief, verwijtend, warrig en onredelijk doet me terugdenken aan het aankoopmoment toen hij - terwijl ik erbij stond - aan het klagen was op zijn medewerkers die niet goed hadden opgeruimd. Ik vond dat niet zo netjes en vroeg me af of het feit dat hij iets niet kon vinden misschien niet ook aan zijn eigen warrigheid lag. Aangezien hij in zijn advies aan mij zichzelf ook al meerdere keren tegensprak. Maar ik gaf meneer toen nog het voordeel van de twijfel. Tenslotte heeft ieder verhaal twee kanten, denk ik altijd. Inmiddels ben ik zover dat ik begrijp dat dit voorkomen tekenend is voor het gedrag van meneer. Meneer heeft alleen interesse in zijn kant van het verhaal. Als jou dat als klant voldoening geeft: doe vooral zaken met deze meneer!
Goede keuze wij komen zeker terug! Een aantal weken geleden hebben wij hier een elektrische boxspring met bedtextiel besteld. Binnen 2 weken is het bed netjes geleverd zoals afgesproken en gemonteerd. Alles super en tegen een zeer schappelijke prijs.
Zeer deskundig met goede informatie Inmiddels zijn we erachter na weer een bezoek dat dit tóch niet zó geweldig is. Andere boxspring bekeken was een eenmalige lage prijs!! Deze prijs stond er al eerder op een maand geleden Zat vol met vlekken. Ach met wat vlekkenmiddel gaat dat er wel af!!! Verkoper werd ongeduldig en wij voelde ons niet prettig hierbij. Dus goedendag en tot nooit meer.
De verkoper is geweldig vriendelijk en helpt met alles
Verkoper goed meedenkend over keuze van de matras Goede service Snelle levering Prijs kwaliteit super Mvg Rinske
Slechte zaak we hebben er een bed gekocht onderdelen niet kompleet en die man werd helemaal gek en schold alles bij elkaar dat wij niet goed besteld hadden jammer hier ga ik npoit meer heen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid