facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Promedianet

Promedianet

Info

Wij bij ProMediaNet repareren mobiele apparatuur, tablets, laptops, game consoles. ProMediaNet is een gecertificeerd bedrijf in het repareren van mobiele apparatuur.

Geschiedenis

Reparatie aan uw mobiele telefoon, nu zonder afspraak!
Wij hebben dagelijks meerdere monteurs aanwezig waardoor reparatie gelijk kan worden uitgevoerd.

Wij Repareren uw Gsm direct zonder het maken van een afspraak. Wij werken met 100% originele onderdelen en geven op al onze reparaties volledige garantie.

Tevens werken wij volgens het "NO CURE NO PAY" principe dit houdt in dat u alleen hoeft te betalen als uw toestel ook daadwerkelijk gerepareerd is.



"GREENGSM 13 Jaar BetrouwbaarIn onze telefoon winkel in Tilburg kun je terecht voor smartphone en tablet reparatie.**Telefoon reparaties indien mogelijk ook op locatie.**Snel service meeste Reparatie binnen 30 MIn klaar !!"
Adres: Piustraat 36, 5038wt Tilburg (gemeente)
Telefoonnummer: 0137200952
Stad: Tilburg
Route: Piustraat 36
Postcode: 5038wt


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GSM-sjop GSM-sjop 189 meter GSM Sjop bedankt voor jullie service. Geweldig te noemen. Mijn iPhone gratis herstel...
Dr. Phone Tilburg Dr. Phone Tilburg 1 km Slechte zaak, neppe schermen, niet snel en geen kwaliteit. Erg duur voor neppe rommel...
Smartphone Express Smartphone Express 3 km Voor de tweede keer in deze winkel geweest. Beide keren zeer netjes geholpen. Super s...
Cellphonerenovation Cellphonerenovation 4 km Cellphonerenovation neemt jou zorgen over. Wij doen daarom ons best om alles zo voord...
Telecombinatie Heyhoef Telecombinatie Heyhoef 6 km Topzaak, goede service
Tilburg Technics Tilburg Technics 7 km Meer maals contact opgenomen, maar helaas laat meneer niets meer horen. Ik ga verder ...
TV reparatie Tilburg - Elektro Service Peter Meijer TV reparatie Tilburg - Elektro Service Peter... 8 km Goede service en uitstekende kwalitatieve techneut/eigenaar.
Recensies
Wat een mensen werken daar zeg, dame heeft geen idee wat doorwerken is en de man blert vanuit achter de winkel heel onvriendelijk en geirriteerd dat ze “vol zitten” geen homer pakketten meer aannemen en dat dat maar mijn probleem is. Ga hier nooit meer naartoe, nooit gehoort van klantvriendelijkheid! Antwoord op je reactie; leer netjes te communiceren, we zijn mensen en geen vee dat je zo toe kan blerren. Als je zo n hekel aan je werk hebt ga dan wat anders doen.
Pakketje is hier afgeleverd door DPD en de Track en Trace info bevestigd dit. Volgens de medewerkers nergens te vinden én volgens hun systeem "nog onderweg". Tijdens het wachten werd ook een andere oudere dame geholpen die een telefoon op kwam halen en ineens 60 euro meer moest betalen dan afgesproken, waarna de eigenaar onvriendelijk via de telefoon zei dat ze of meer moest betalen of nogmaals moest betalen om de aanpassing ongedaan te maken. Geen goede vibes bij deze winkel.
Voorwaarden van het pakket staan notabene op het adreslabel. Mijn pakket voldeed daar aan maar nog neemt de eigenaar het pakket niet aan, in eerste instantie omdat volgens hem de pakketdienst het niet zou accepteren. Heb hem gewezen op de voorwaarden. Daarna wordt hij boos en zegt hij dat het zinloos is om in discussie te gaan omdat HIJ het pakket niet accepteert en dat ik maar ergens anders heen moet gaan. Ik zou iedereen afraden om hier naar toe te gaan want voor service moet je hier niet zijn.
Betaald voor een origineel scherm. Hier kreeg ik binnen een jaar al problemen mee en de eigenaar heeft mij alleen een pin bon gegeven en toen ik terug kwam voor garantie deed hij moeilijk. Vervolgens heeft hij een nieuw nep scherm er op gezet waarmee ik ook weer gelijk problemen had. Hij deed toen net alsof hij dit niet zag. Uiteindelijk maar naar een andere telefoonwinkel gegaan. Toen hij het scherm demonteerde bleek dit inderdaad een goedkope replica te zijn
Kapotte speaker van mijn Sony Xperia 1 2. Afgelopen vrijdag 19 augustus 2022 had ik een afspraak gemaakt om mijn toestel na te laten kijken. Dit doen ze kosteloos! Helaas hadden ze het onderdeel niet op voorraad. Abdullah sorry als ik je naam verkeerd spel ging direct op zoek naar het onderdeel. Na ongeveer 5 minuten had hij het gevonden en besteld. Binnen ongeveer 2 werkdagen zou hij het onderdeel hebben. Dinsdag 23 augustus belde hij: Het onderdeel is binnen. Woensdag 24 augustus liep ik de winkel binnen en na ongeveer 45 minuten liep ik weer naar buiten met een telefoon waarvan de speaker weer werkte! Waarom 4 sterren? * Klantvriendelijke setting. Je kan op je reparatie wachten. Koffie staat klaar; * Behulpzame, vriendelijke medewerker die meedenkt en zijn best voor je doet; * Afspraken zijn nagekomen: Onderdeel op tijd in zijn winkel, prijs komt overeen met wat op de website staat aangegeven, reparatietijd komt overeen met wat beloofd wordt; * Probleem gelijk de eerste keer opgelost met 6 maanden garantie; - De winkel oogt rommelig door de kleine ruimte. De vloer is beschadigd, er zijn veel kleine producten zoals hoesjes, screen protectors, opladers, powerbanks, kabeltjes... Overal zie je wel iets hangen of liggen. Organisatie hierin kan beter. Ik ben tevreden met deze winkel en zal hier ook zeker weer terugkomen wanneer dit nodig is. Ook raad ik deze winkel aan. Ga zo door!
Hoii, ik heb zojuist mijn batterij laten maken voor Iphone xs door hele lieve medewerkers. De vibe was ook gezellig. De eigenaar is kei lieve man. het kosten viel ook best mee. Ladies and gents hier maken ze u telefoon binnen 40min voor minder prijs en goede medewerkers
Hier mijn iphone 8 baterij jaar geleden vervangen te hebben vroeg ik of hij die waterproof seal op me telefoon heeft geplakt hij zei ja nog ik open die telefoon zelf zie die water indicator is rood en hij is de enigste waar ik die heb gemaakt verdient geen 1 ster
Uit goeie hoop voor de tweede keer een pakketje hier laten afleveren. De eerste keer anderhalf uur later open dan staat aangegeven. De tweede keer is mijn pakket niet te vinden ookal staat er aangegeven dat hij 4 dagen geleden afgeleverd is, en dat met een onvriendelijke toon.
Vandaag een pakket af willen geven binnen de toegestane afmetingen maar deze werd geweigerd omdat meneer deze te groot vond. Hij reageerde fel en geïrriteerd dat hij hier de baas is en zelf bepaald welke pakketten hij aanneemt. Mij zie je hier nooit meer terug! Je wordt hier als grof vuil behandeld en krijgt een grote mond.
Ik heb mijn Samsung s21 Ultra de batterij en de oplaadpoort laten repareren voor veel goedkopere prijs en beste is, Ik kreeg een Gratis bescherming erbij gekregen. Super top dit!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid