facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Proef Azie

Proef Azie
Adres: Van Limburg Stirumstraat 71 , Amsterdam 1051 BA, NL
Stad: Amsterdam
Route: Van Limburg Stirumstraat 71
Postcode: 1051 BA


Openingstijden

Maandag: 11:00-22:00
Dinsdag: 11:00-22:00
Woensdag: 11:00-22:00
Donderdag: 11:00-22:00
Vrijdag: 11:00-22:00
Zaterdag: 11:00-22:00
Zondag: 11:00-22:00

Recensies
Hele slechte zaak. Incompetente eigenaar, niet voor reden vatbaar. Laat je gerust 2uur wachten op je bestelling. En als je belt en vraagt hoe het met je bestelling zit. Heb je het zelf gedaan. Een echte afrader dus, eten verder prima. maar niet om over naar huis teschijven,
Deze is zaak is ernstig op z'n retour. De vegetarische korma was de druppel om zelf maar Indiase curry's te gaan maken, zonder voorgesneden diepvriesgroenten er doorheen. De garlic naan is was? prima, dus die wilde ik wel graag hier halen. De bizar onsympathieke kerel die vaak paffent voor de ingang staat, reageerde met de legendarische woorden "bak je eigen naan maar". Hij weigerde ze me los te verkopen staan voor 2 euro p/s op de kaart. Heb deze tent als buurtgenoot altijd het voordeel van de twijfel gegeven maar de buitengewoon schofterige heer des huizes is op een magistrale manier bezig zijn familiezaak te vernietigen, getuige ook andere reviews hier. Overigens zou dat voor de buurt mooie kansen bieden. Oh ja, meneer heeft ook liever dat je met een tikkie betaalt ipv pin. Verzin zelf maar waarom.
Ik bestel al jaren bij Punjab Express maar sinds de huidige eigenaar er in zit bestel ik daar niet meer. Wat een vreselijk botte narcistische man, ik kan het niet anders verwoorden. Twee keer door de telefoon erg bot en kortaf. Een keer eten afgehaald stond hij al rokend voor de deur met zijn zwarte leren jas en arrogante houding, geen gedag of een vriendelijk knikje. Zeer onsympathiek. Uit principe geef ik mijn geld niet uit aan zulke mensen. Jammer dat hij nog klanten heeft. Missc zou hij zijn klanten meer waarderen als er niet meer besteld wordt. Zijn genoeg andere plekken waar je dezelfde eten kunt bestellen die het veel meer verdienen en kunnen gebruiken!
Gisteren om 18:45 2 rotirollen hete kip en 1 rotirol zoete kip gehaald. Lekker eten, maar erg jammer en smerig dat ik een lange haar vond in de roti, helaas nooit meer.
Ik ben net als een hond behandeld door een van de eigenaren van deze tent. Ik moest 21,50 betalen voor een bestelling die via Thuisbezorgd 20 euro kost. Toen ik vroeg of ze de lagere prijs die op Thuisbezorgd werd gehanteerd voor mij wilde toepassen, kreeg ik de wind van voren. Via Thuisbezorgd moeten zij van die 20 euro een deel afstaan, waardoor ze er minder dan 17 euro op nahouden. Ik vond het dus nogal vreemd dat zij vervolgens in het restaurant zelf 21,50 euro vragen voor hetzelfde gerecht. Toen ik vroeg of ze er niet 20 euro van konden maken, omdat ik dit immers laatst via Thuisbezorgd had betaald, werd ik volledig afgeblafd. Wanneer mevrouw me dit had uitgelegd op normale toon had ik hen vooral in deze zware tijden echt wel een fooi gegund, waardoor ze alsnog dat geld hadden gekregen lees: 25% meer dan dat ze via Thuisbezorgd hadden verdiend, maar het ik vond het heel naar dat deze 'uitleg' met heftig stemverhef gepaard ging, terwijl ik werd onderbroken als ik wat terug wilde zeggen. Toen ik vroeg of ze even naar mij wilde luisteren, aangezien ik net naar haar had geluisterd nadat ik al een aantal keer was onderbroken, bleek dit niet mogelijk en toen ik voor de tiende keer aggressief werd onderbroken, zei ik dat zij nu even naar mij moest luisteren. Helaas was het woordje "moest" voor haar de reden om mij brutaal te noemen en mij wederom te onderbreken. Een andere eigenaar probeerde het goed te praten door te zeggen dat ze het goedkoopste restaurant van de buurt zijn wat trouwens absoluut niet klopt; ze zijn juist aan de dure kant, maar daar ging het mij natuurlijk niet om. Ik wilde gewoon proberen om niet meer te betalen dan via een ander platform, terwijl zij er ook nog eens meer op nahouden. Helaas waren ze voor de rede niet vatbaar. Om mij dan ook nog eens als uitschot te behandelen door tegen me te schreeuwen en niet naar mij te luisteren, past in mijn optiek niet binnen het hoofdstuk 'klantenervaring'.
Ontzettend slechte service, op het irritante af. Wisselgeld niet terug krijgen en na herhaaldelijk vertellen wat ik wilde alsnog het verkeerde krijgen. Eten was ook maar matig.
Jeetje, wat was dat lekker ! Ik had de Lamb Saag besteld met rijst en naanbrood. Ik kon niet stoppen met eten. Dat smaakt naar vaker en meer !
Als je ergens Indiaas wilt bestellen, doe het dan bij Punjab Express. De vegetarische köfte zijn buitenaards lekker. Net als de samosa’s, dahl en kikkererwten massala. Snel bezorgd, bloedheet nog in de bakjes en met lekkere kleine extra’s. Aanrader!!!!!
Onwijs slecht geholpen! Hebben hier meerdere keren besteld en ging “meestal” goed. Dit keer een enorm asociale onvriendelijke medewerker aan de telefoon gekregen die er totaal geen zin in had. Na een kort telefoon gesprek maar besloten om niks te bestellen! Jammer want het eten is goed! Maar wij zullen hier nooit meer bestellen!!
Hier gekomen voor een Surinaams broodje. Zat niet op een Surinaams puntje maar op en normale witte pistolet, dus minder lekker. Wel aangezuurde ui, erg lekker!!, maar geen aangezuurde komkommer ?!, gekke keus wat mij betreft. Het beleg zelf smaakte ok, maar kwam niet tot z'n recht omdat het deze cruciale elementen miste. Al met al kon ik het niet echt een Surinaams broodje noemen, terwijl er wel een groot bord met Surinaamse specialiteiten buiten staat. Hou het dan enkel bij Indiaas. Achter de kassa 3 mensen, algemene vibe: complete desinteresse richting de klant. Geen vriendelijkheid of openheid. Als uitsmijter is kost pinnen 25 cent. Al met al, dus gewoon erg matig.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Proef Azie.

Amsterdam aziatisch fusion

openingstijden, locatie, vervoer. Van Limburg Stirumstraat 71 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Proef Azie adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Proef Azie. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Proef Azie delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Asia Fusion Asia Fusion 794 meter
Tabac Tabac 975 meter Ontzettend leuk plekje! Waarom het bier in een glas met 0,0% word aangeboden is me e...
Speciaal Speciaal 1 km
J.D. William's Whisky Bar J.D. William's Whisky Bar 1 km Mooie whisky selectie en uitstekende whisky-cocktails! Ook het eten is er erg lekker ...
Chow Chow 1 km Toen ik bij Kim kwam wilde ik me graag meer geaard voelen en mezelf beter begrijpen. ...
Umami Umami 2 km Sfeervol Asian Fusion restaurant dat duidelijk erg populair is. Het is dus aan te rad...
MIU MIU 2 km Een paar keer besteld bij Miu toen het gesloten was om daar te eten door de covid maa...
Wok & Zo Wok & Zo 2 km
Asiadam Asiadam 2 km Via Social Deal Peking eend gegeten en het was heerlijk! Smaakte hetzelfde als in Bei...
Meneer Temaki Meneer Temaki 2 km De beste pokébowl dat ik ooit al gegeten heb! Mijn lieveling had de sushi genomen. He...
Wok To Go Wok To Go 2 km
Happyhappyjoyjoy Happyhappyjoyjoy 2 km Wat een goddelijke spareribs hebben ze! Zoals deze smaken, heb ik het nog niet eerder...
Terpentijn Terpentijn 2 km Mooie locatie
Good Fortune Good Fortune 2 km Prima eten en goede gaaring voor nette prijs. Beter dan afhaal. Huiselijk
Branie Branie 2 km Branie stond al enige tijd op mijn “nog te bezoeken” lijstje. We hebben heerlijk en g...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid