facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Asiadam

Asiadam

Info

~ KARAOKE 2NIGHT ~ We zijn elke weekend 2 NACHTEN open... Karaoke zingen kan je op Vrijdag en Zaterdagnacht bij ons komen doen! Karaoke - Live zingen zonder 'n orkest. We hebben een selectie van 40.000 hitsongs. Chinees en Engels.

Geschiedenis

Minimaal besteding van 300 euro en reservering verplicht.
Tenzij dat wij op de website aangeven dat wij open zijn.

Adres: Damstraat 1 , Amsterdam 1012 JL, NL
Telefoonnummer: 020 622 2702
Stad: Amsterdam
Route: Damstraat 1
Postcode: 1012 JL


Recensies
Via Social Deal Peking eend gegeten en het was heerlijk! Smaakte hetzelfde als in Beijing. Ook nog uitzicht op de Dam! Vriendelijke serveerster ook.
Bij de "all you can eat" aanbieding voor 25,-- krijg je 5 rondes keuze om 10 gerechten per ronde te kiezen. Na 1 ronde van 8 kleine schaaltjes eten bedachten mijn partner en ik dat dit niet het eten was dat we verwacht hadden en vroegen of we voor nog niet eens1 ronde konden betalen en dan weggaan. Dat was volgens de baas niet mogelijk dus hebben wij evengoed 60 euro moeten betalen. We werden door de medewerkers heel vriendelijk geholpen alleen de baas is niet klantvriendelijk. We kregen wel wat drinken aangeboden.
Nog nooit zo slecht gegeten , veel te duur en de kwaliteit van het eten ronduit slecht. Besteed je geld liever ergens anders , weggegooid geld. Mochten bij all you can eat geen vierde en vijfde ronde meer bestellen omdat we het eten van ronde drie niet allemaal op hadden. Omdat het niet lekker was.
Eten kost veel te duur.. Mijn kind van 8 jaar vond de porties van 15euro per persoon zelfs te weinig. Bij andere Chinese restaurants in Amsterdam krijg je wel gwn normale porties voor het geld wat je voor betaald. Als ik kon zou ik deze restaurant 0sterren geven wat een OPLICHTERIJ ZEG, ONAARDIGE PERSONEEL
Heb er vandaag gegeten. T eten is te duur, te weinig en heel zout. Kreeg ter plekke hoofdpijn van het overmatig zout. Ik zou t iedereen afraden. Ik ga graag terug naar New King het Mandarijn restaurant waar ik altijd kom. Mij zien ze nooit meer bij Asiadam!
Het eten was veel een was lekker, alleen waren de ramen volledig geblokkeerd die werkzaamheden toen wij er waren. Ook moet je oppassen met een fles water bestellen aangezien ze daar zo 8 euro voor vragen.
Een restaurant op de eerste verdieping met uitzicht over de Damstraat en het monument op de Dam en met een mooi strak donker interieur. De menukaart is ruim en divers en er zijn aantrekkelijke menu's met een schappelijke prijs. De bediening is vriendelijk en spreekt Nederlands.
Eten was heerlijk ! Prachtig uitzicht ook en het personeel was zeer vriendelijk. Helaas geldt dat alleen niet voor de Aziatische vrouw die volgens mij leidinggevende Is. Schreewd naar het eigen personeel in het bij zijn van klanten en niet vriendelijk naar de klanten toe. Voor de rest was het allemaal prima te doen
Erg duur voor een bijzonder flauwe bak hondenvoer... was meteen de eerste en de laatste keer bediening was op zich nog best aardig, die doen hun best. Jammer van de vrouwelijke Aziatische schreeuwlelijk op de achtergrond.
Eten is redelijk, maar wat een arrogant personeel, geen aanrader, er zijn veel betere en meer betaalbare in de buurt
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Asiadam.

Amsterdam aziatisch fusion

openingstijden, locatie, vervoer. Damstraat 1 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Asiadam adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Asiadam. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Asiadam delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wok To Go Wok To Go 69 meter
MIU MIU 210 meter Een paar keer besteld bij Miu toen het gesloten was om daar te eten door de covid maa...
Umami Umami 221 meter Sfeervol Asian Fusion restaurant dat duidelijk erg populair is. Het is dus aan te rad...
Terpentijn Terpentijn 325 meter Mooie locatie
A-Fusion A-Fusion 417 meter A-Fusion heeft zijn prijzen flink verhoogd. Wij komen dat wordt nu kwamen er al jaren...
Wok To Walk Wok To Walk 425 meter
Good Fortune Good Fortune 487 meter Prima eten en goede gaaring voor nette prijs. Beter dan afhaal. Huiselijk
Chok-D Chok-D 496 meter Lekker Thais eten, maar de porties waten zowat 1/3 van de gebruikelijke. Serveerster ...
Shanghai Noodle Shanghai Noodle 511 meter Lekker gegeten de ingrediënten zijn vers. Het enige nadeel is botten in fried chicken...
Mister Satay Mister Satay 526 meter
Wolvenstraat 23 Wolvenstraat 23 624 meter
Mister Wok Mister Wok 675 meter Heerlijk eten en open tot laat
Geisha Geisha 681 meter Een parel voor sushiliefhebbers! Ook andere Aziatische gerechten zijn te verkrijgen z...
J.D. William's Whisky Bar J.D. William's Whisky Bar 720 meter Mooie whisky selectie en uitstekende whisky-cocktails! Ook het eten is er erg lekker ...
Dynasty Dynasty 722 meter Gisteren voor het eerst bij restaurant dynastie gegeten, we hebben er heerlijk gegete...
Woo Bros Woo Bros 732 meter
Wagamama Wagamama 767 meter
Noodlebar Noodlebar 770 meter
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid