facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Proctos Kliniek

Proctos Kliniek

Info

De Proctos Kliniek is het medisch centrum voor aandoeningen aan endeldarm en anus (=proctologie) en bekkenbodem.

Geschiedenis

De Proctos Kliniek is een medisch centrum gespecialiseerd in de proctologie; de kennis van aandoeningen van de 'uitgang' van ons lichaam: de anus en de endeldarm. In Nederland is relatief weinig aandacht voor de proctologie. Chirurg Charlotte Deen-Molenaar werkte van 2003 t/m 2010 als chirurg in Spanje en specialiseerde zich daar in de behandeling en genezing van proctologische aandoeningen. In juni 2010 richtte zij samen met haar man Chris Deen de Proctos Kliniek in Bilthoven op. juli 2011 kwam Grietje Vander Mijnsbrugge, chirurg er bij. Zij is opgeleid in Belgie als chirurg en heeft in Nederland haar passie voor proctologie ontwikkeld. Het team werd in 2012 verrijkt door Vera Rempe, chirurg, opgeleid in Rotterdam. Allen hebben 1 doel: de hoogste kwaliteit van zorg met tijd en aandacht voor de patiënt.



"De Proctos Kliniek is gespecialiseerd in de behandeling van proctologische aandoeningen. Proctologie is de kennis van aandoeningen van anus, endeldarm en bekkenbodem. Zoals aambeien, fisuren, fistels, ontlastingverlies en haarnestcysteUitgangspunt van de Proctos Kliniek is om de patiënten met deze invaliderende aandoeningen centraal te stellen in het behandelplan. Daarom start iedere patiënt met een uitgebreid consult oplopend tot een uur met de chirurg. Patiënt en chirurg hebben alle tijd voor informatie, vragen en toelichting. Zo wordt duidelijk wat de medische oorzaak is, wat die klacht voor de patiënt betekent en wat de patiënt met het consult wil bereiken."
Adres: Prof. Bronkhorstlaan 10, gebouw 62, 3723 MB Bilthoven
Telefoonnummer: 030-2250260
Stad: Bilthoven
Route: Prof. Bronkhorstlaan 10, gebouw 62
Postcode: 3723 MB



op zoek naar gerelateerd: Artsen Proctos Kliniek, Proctos Kliniek vergoeding, Dr Bos Proctos Kliniek, Proctos Kliniek professor bronkhorstlaan Bilthoven, Reviews Proctos Kliniek Bilthoven, Proctos Kliniek Slotervaart, Proctos Rotterdam, Proctologie kliniek Amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Alexander Monro Ziekenhuis Alexander Monro Ziekenhuis 136 meter Het is een top ziekenhuis, ontzettend vriendelijke bejegening, veel begrip en tijd vo...
Alexander Monro Ziekenhuis Alexander Monro Ziekenhuis 152 meter Tijd en aandacht. Dát krijg je als patiënt. De duidelijke samenwerking tussen de arts...
Alexander Monro Ziekenhuis Alexander Monro Ziekenhuis 157 meter Heel goede ervaring. Doctor Mustafa Coskunturk hoop spelling is correct is “ down to...
Recensies
Vriendelijk en meedenkend personeel. Ik ging voor een second opinion en ben daar zeer tevreden over. Het was aanvullend en verhelderend en ging weg met een advies waar ik verder mee kan. Zeer vriendelijke arts.
Ik ben zeer onder de indruk van de klantvriendelijkheid en professionaliteit van de kliniek en met name Grietje.
Het heeft me heel wat jaren gekost en geduurd dat ik voordat ik klachtenvrij ben. Ik ben met name door Ingrid Han Geurts zeer goed behandeld. Er zijn echt dagen, weken dat ik het niet meer zag zitten. Na meerdere ingrepen en een hele lange periode kan ik eindelijk weer normaal leven. Ik ben nu bijna 2 jaar klachtenvrij. Proctos doet echt hun best om de patient te helpen. Alleen met deze ziektes zul je heel veel geduld moeten hebben. Nogmaals ik ben zeer dankbaar wat proctos kliniek voor wat ze voor mij betekent hebben.
Heel goed geholpen door dr Vander Mijnsbrugge. Eindelijk van de stuitpijn verlost. De meeste deskundigen om mij heen zeiden dat ik mijn stuitje niet moest laten verwijderen.....gelukkig heeft dr Vander Mijnsbrugge mij kunnen overtuigen dat dit een juiste overweging was.
Voordat je de uitslag van een echo/MRI krijgt, ben je weken verder, terwijl de instantie zelf die met een paar werkdagen heeft. Beloftes worden gedaan, maar niet nagekomen. Als ze de oorzaak van je klachten niet meer weten, zetten ze je aan de kant. Gegevens worden niet of niet compleet naar je huisarts gestuurd. Enige positieve is dat ze wel goede ideeën hebben voor als je open wond hebt.
Wat zijn het allemáál lieve, deskundige, sociaal-voelende en begripvolle, adequate artsen en verpleegkundigen; ook vandaag weer !! Je belt, wordt teruggebeld, geluisterd en aanhoort en naar oplossingen gezocht en gevonden !! SUPERWOMEN en vermoedelijk ook SUPERMEN !!! Jullie verdienen het ook, juist nú, in deze onvoorspelbare en onzekere tijd in het zonnetje te worden gezet !!! Ik wens jullie alle goeds in een goede gezondheid en 'voel' je gewaardeerd en gerespecteerd om wie 'je' bent en wat eenieder doet !!!
Na 4 jaar ellende in andere ziekenhuis, Heeft chirurg Joanna Littikold wel het probleem kunnen verhelpen.Ben haar enorm dankbaar
Bij de naam Proctos Kliniek zou je verwachten dat deze kliniek alle expertise in huis heeft over de Proctos anus. Helaas is dat absoluut niet het geval. Er werken enkel chirurgen, die altijd dezelfde standaard behandeling voorschrijven: afbinden met elastiekjes, en als dat niet werkt, opereren. Bij een kennis van me waren die elastiekjes absoluut kansloos, en vreselijk pijnlijk!!! Zijn probleem had nooit met elastiekjes verholpen kunnen. Toch is dat wel geprobeerd. Uiteindelijk is hij met een operatie wel succesvol geholpen, maar hebben ze te veel weggesneden, waardoor hij nu andere klachten heeft. Ook bij mij werd deze behandeling met elastiekjes voorgesteld, en zo nodig een chirurgische ingreep, terwijl ik totaal andere klachten heb, die in mijn geval eerder duiden op een inflammatoire darmziekte, die absoluut niet te verhelpen is met elastiekjes of een chirurgische ingreep. Er wordt bij de Proctos Kliniek nauwelijks aandacht besteed aan de werkelijke oorzaak van je klachten, omdat ze niet de expertise in huis hebben voor darmziektes. Er werken namelijk geen MDL-artsen of internisten bij de Proctos Kliniek, enkel chirurgen. Laat je dus niet verleiden tot elastiekjes of snijden in je anus, vóórdat je erachter bent wat er wérkelijk met je aan de hand is!
Dankzij dr. Vander Mijnsbrugge kan ik weer van mijn leven genieten.Ik moest huilen van geluk toen ik van mijn klachten af was. Met dankbare groet, J.J. Stemmerich- Kansjina.
mijn compliment is voor dr vander mijnsbruggen ik ben heel goed geholpen door haar en zeer dankbaar
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Proctos Kliniek met het openbaar vervoer


Bilthoven, Hoofdgebouw 150 meter
258
Bilthoven, Lievegoed Kliniek 190 meter
258
Bilthoven, Berg en Bosch 240 meter
258
Bilthoven, Berg en Bosch 240 meter
58
Bilthoven, Berg en Bosch 250 meter
58

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid