facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alexander Monro Ziekenhuis

Alexander Monro Ziekenhuis

Info

Het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis is gespecialiseerd in borstkanker, second opinions, goedaardige borstaandoeningen, erfelijkheid, vervolgtraject na bevolkingsonderzoek. Onze zorg wordt vergoed door alle zorgverzekeraars. U kunt snel terecht. Bel

Geschiedenis

Het Alexander Monro ziekenhuis is hét gespecialiseerde ziekenhuis voor borstkanker, goedaardige borstaandoeningen, erfelijke aanleg, familiair verhoogd risico, screening en vervolgtrajecten vanuit het bevolkingsonderzoek. Ons ziekenhuis is landelijk toegankelijk en onze zorg wordt vergoed door alle zorgverzekeraars. Naast de beste medische zorg kenmerken oprechte aandacht, luisteren, vertrouwen en betrokkenheid onze aanpak. Wij nemen ruim de tijd voor elk consult.

Met een doorverwijzing van de huisarts kunt u vaak nog dezelfde dag bij ons terecht. Bel 030 225 09 10.



"Het Alexander Monro Ziekenhuis is gespecialiseerd in borstkanker, overige borstaandoeningen, erfelijke aanleg en vervolg na bevolkingsonderzoek.Wij bieden verzekerde zorg voor iedereen na verwijzing door huisarts of specialist.Bij aankomst op het terrein Berg en Bosch kunt u direct rechtdoor door de slagbomen gaan vanzelf open zodra u er voor staat en zonder kosten voor de deur parkeren op P9 Bij GEBOUW 94"
Adres: Professor Bronkhorstlaan 10, geb. 94, 3723 MB Bilthoven
Telefoonnummer: 030 - 225 09 10
Stad: Bilthoven
Route: Professor Bronkhorstlaan 10, geb. 94
Postcode: 3723 MB



op zoek naar gerelateerd: Alexander Monro Ziekenhuis wachttijden, Alexander Monro Ziekenhuis eigenaar, Alexander Monro Ziekenhuis inloggen, Alexander Monro Ziekenhuis kritiek, Alexander Monro Ziekenhuis Weert, Alexander Monro vacatures, Beste mammapoli van Nederland, Prive kliniek Bilthoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Alexander Monro Ziekenhuis Alexander Monro Ziekenhuis 4 meter Heel goede ervaring. Doctor Mustafa Coskunturk hoop spelling is correct is “ down to...
Alexander Monro Ziekenhuis Alexander Monro Ziekenhuis 81 meter Het is een top ziekenhuis, ontzettend vriendelijke bejegening, veel begrip en tijd vo...
Proctos Kliniek Proctos Kliniek 152 meter Vriendelijk en meedenkend personeel. Ik ging voor een second opinion en ben daar zeer...
Recensies
Tijd en aandacht. Dát krijg je als patiënt. De duidelijke samenwerking tussen de artsen en verpleegkundigen geven vertrouwen. Blij dat ik voor dit ziekenhuis heb gekozen!
Een heel fijn persoonlijk ziekenhuis. In een situatie van borstkanker een warm bad, hoewel je er natuurlijk liever niet zou zijn. Persoonlijk, toegankelijk, ook het verblijf tijdens de operatie is erg fijn. Erg mooie privé kamers. Fijne kundige artsen en fijne verpleegkundigen. Fijn dat er in coronatijd een gespecialiseerd borstkanker ziekenhuis bestaat, geen uitgestelde zorg!
Bij mijn zusje van 36 is borstkanker geconstateerd, een agressieve, infasieve vorm. Ze is al 3 weken druk om een afspraak te maken voor second opinion. Er gaat van alles fout bij de afspraken planning, na vele telefoontjes nog steeds geen afspraak kunnen maken, terwijl haast toch best handig is nu. Ikzelf had in december dezelfde ervaring, in maart pas een afspraak. Inmiddels had ik zelf toen gelukkig een goede uitslag gekregen. Ik geloof graag dat het monro goed is, dat is ook de reden waarom ik er heen wilde, en mijn zusje op jullie wees, maar zorg alsjeblieft voor betere medewerkers die voor de afspraken planning verantwoordelijk zijn. Kan niet zo zijn dat ze keer op keer beloven terug te bellen en het gewoon niet doen. Dit soort ervaringen lijkt mij zeer schadelijk voor jullie goede naam, het toont bepaald niet van betrokkenheid en empathie voor de patiënt die begrijpelijk erg onder de indruk is van haar diagnose.
Ik word er goed geholpen en ben tevreden met hun expertise
Na een doorverwijzing van de huisarts kon ik nog dezelfde dag terecht in het Alexander Monro Ziekenhuis. Het ziekenhuis is erg patiëntvriendelijk en een deskundige arts stelde mij gelijk gerust. Ondanks dat je hier niet voor je plezier komt, een goede ervaring gehad en gelukkig een goede uitslag.
In het Alexander Monro Ziekenhuis in Bilthoven heb ik diverse onderzoeken, gesprekken, behandelingen, controles gehad. Elke keer heb ik alles tot zeer positief ervaren. De professionaliteit, de bejegening, de kennis, het nakomen van afspraken, tijd nemen voor geruststelling, het verblijf, de catering. Al met al een Ziekenhuis om aan te bevelen.
Mijn ervaring met dit ziekenhuis is zeer goed en ik ben blij dat ik jullie heb gekozen voor behandeling. Iedereen die ik tegenkwam was zeer professioneel en hebben mij gerust gesteld vanaf het moment dat ik eigenlijk al binnenliep. Ik heb goede en duidelijke communicatie ervaren vanuit zowel de chirurg als de radioloog over mijn behandeling en ik heb het ziekenhuis verlaten met een goed gevoel. Twijfel niet, zou ik zeggen en maak gewoon een afspraak!
In 2019 heb ik een amputatie rechts ondergaan, had 3 tumoren lobulaire borstkanker. Zelf kom ik uit Middelburg en is het me meer dan waard om de reis van ruim 2 uur heen en 2 uur terug te nemen. Je hebt niet het gevoel van een ziekenhuis, de artsen en personeel zijn meer dan vriendelijk. Ze nemen de tijd voor je, voor mij een ervaring als een warm bad.
Mijn echtgenote is aan borstkanker behandeld in het inmiddels gesloten Slotervaart ziekenhuis in Amsterdam. Aangezien ze voor nabehandeling, blijvende controles en onderzoeken nergens anders in Amsterdam terecht kon, is ze haar chirurg gevolgd, die ging werken in Bilthoven. Dat is telkens een flink eind rijden, maar zeker de moeite waard. We zijn er pas drie maal geweest, maar alles oogt zeer gastvrij, vriendelijk en goed georganiseerd. Pas op met er heen rijden: de camera op de weg ernaar toe, flitst je al voor een overschrijding van 3 km/u. !
In Mei geweest Mijn vrouw heeft een oproep gehad voor borst onderzoek 50 + . Zij heeft protheses en wil daarom alleen een echo van de mamma s. Stad en land afgebeld maar we konden terecht bij het Alexander Monro. Heel blij en gelukkig daar heen gereden. Toen we aankwamen werden we snel geholpen maar de eerste vraag was gelijk zullen we een mammografie maken van de borsten..? Beetje raar als je specifiek voor een echo van de mamma s komt. Ze heeft maar 1 borst onderzocht en de dokter kwam later in de wachtkamer vertellen dat ze de uitslag naar de huisarts zou sturen. Met alle andere patiënten erbij i.p.v. dat we naar haar kamertje geroepen werden. 5 minuten echo €360 euro en zeer onprofessioneel behandeld.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Alexander Monro Ziekenhuis met het openbaar vervoer


Bilthoven, Hoofdgebouw 40 meter
258
Bilthoven, Berg en Bosch 200 meter
58
Bilthoven, Berg en Bosch 250 meter
258
Bilthoven, Berg en Bosch 250 meter
58
Bilthoven, Lievegoed Kliniek 340 meter
258

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid