facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Priscilla Food Fit

Info

Vanaf deze maand ben ik van start als natuurvoedingscoach. Ik geef adviezen over natuurvoeding maar ook bij spijsverteringsproblemen, overgewicht, diabetes type II, te hoog cholesterol en ga zo maar door! Bij interesse bezoek mijn website! Graag delen!



"Kleinschalig fitness bedrijf voor de gezonde mens, small group lessen of privé, duo lessen. Ook voor voedingsadvies en een gezondere levensstijl."
Adres:
Stad: Middelburg


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zeeuws Ontspannen Zeeuws Ontspannen 966 meter Zeker een aanrader!Alles was top verzorgd en we hebben heerlijk genoten.Wij komen zek...
Massagepraktijk One Moment for You Massagepraktijk One Moment for You 1 km Tijdens onze vakantie in Middelburg zochten we een goede, professionele masseuse. Toe...
Happy Home Stuff Happy Home Stuff 3 km Wij verkopen geurballen, etherische olieen, geurkaarsen, audio
Recensies
Ik heb 1,5 jaar personal training gedaan bij Marieke van Fit Middelburg. In eerste instantie kwam ik er alleen met het idee om af te vallen. Marieke heeft mij daar ontzettend goed mee geholpen, maar zij doet zoveel meer! Ik ben niet alleen fysiek veranderd, maar ook mentaal een heel ander mens geworden. Met de hulp van Marieke heb ik zelfvertrouwen in mijzelf gevonden! Ik raad het iedereen aan om samen met haar te gaan werken!
Een half jaar geleden begon ik aan traject bij Fit Middelburg om die vervelende kilo's eraf te krijgen. Doormiddel van 2x in de week Personal Trainingen te volgen. Hierbij werd een passend voedingsschema gemaakt wat voldeed aan mijn eetwensen . Ik at alleen maar dingen die ik lekker vond. Dit gaf het volgende resultaat. Door dit te volgen ben ik nu 17 kilo lichter. Zit lekkerder in mijn vel en lijf zit en dus andere doelen heb durven stellen. Nu ga ik samen met Marieke verder om een dat andere doel te bereiken. Eerst even kijken hoe Geest en Lichaam erop reageren. Omdat er dus nu anders getraind moet gaan worden. Dus zo ben ik ineens ook in de sportschool te vinden. Ze zeggen wel eens, Hoe ouder hoe gekker! Maar ik voel me vreselijk goed en kan niet anders zeggen dan voor nu alvast BEDANKT voor alles tot nu toe Marieke.
Bij Marieke een half jaar traject gevolgd om af te vallen en meer energie te krijgen. De wekelijkse personal training en het goed vol te houden voedingsschema hebben er voor gezorgd dat ik super blij ben met het eind resultaat. Trainen bij Marieke is super! Ze is eerlijk en recht door zee. Persoonlijk en doelgericht. Gelukkig blijf ik trainen bij Marieke, want ik blijf groepslessen volgen. Twijfel niet, maar zie het als investering in jezelf. Samen met Marieke kan je mooie doelen behalen.
6 maanden trainen met Marieke met als resultaat een betere conditie en een fit lijf. Bijkomend voordeel is dat er nog 6kg af is gegaan en ik een gezonder en bewuster ben geworden van mijn voeding. Trainen is voor mij een uitdaging door de vele blessures aan o.a. mijn bekken, onderrug en knie. Daarom is een sportschool of groepsles lastig voor mij. Marieke werkt handig om de blessures heen en past waar nodig de oefeningen aan. Ze is motiverend, duidelijk, eerlijk en altijd vrolijk.
Afgelopen zaterdag een workshop paaldansen gedaan bij Fit Middelburg met een vrijgezellenfeestje. Mooie locatie, ideaal zo in het centrum. Leuke leerzame les. Marieke gaf dit op een ontspannen manier, zeker voor herhaling vatbaar!
Na 20 jaar gezegd te hebben dat ik ooit wou leren paaldansen heb ik net na mn 40ste verjaardag de stoute schoenen aangetrokken en contact opgenomen met Marieke.. een beslissing waar ik zeker geen spijt van heb!!! heel onzeker stapte ik haar super knusse studio in maar alle onzekerheid verdween gauw toen we eenmaal aan de les begonnen en ik moet eerlijk zeggen, ik ben verslaafd geworden aan paaldansen.. momenteel in coronatijd volg ik wekelijks 2 lessen via haar online lessen die ze met net zoveel enthousiasme geeft als haar gewone lessen.. haar geduld met uitleggen is met geen pen te beschrijven.. elke les is een feestje met en bij haar En ik hoop er nog heeeeeeeeeel veel te mogen volgen..
Polegym is super leuk met Marieke:
Super fijn om te sporten, kleinschalig en persoonlijk. Veel verschillende lessen en handig online planning
Vertaald door Google Geweldige studio met zoveel verschillende activiteiten en zo uniek voor Middelburg. U zult zeker iets vinden dat bij u past. Paalfitness is geweldig, het is eigenlijk jezelf opnieuw uitvinden en groeien in zelfvertrouwen, maar ook in kracht. Ik ben bijna 40 en de pole halen was de grootste uitdaging voor mijn lichaam. Het heeft me zoveel bewustwording gegeven in welke fysieke staat ik ben en wat meer zou moeten trainen om een ​​goede balans te creëren, om op alle lichaamsdelen even sterk te zijn. Ondertussen is het heerlijk om de schoonheid te zien van die bewegingen die je op tijd onder de knie hebt, grote beloning! Tijdens de lockdown heb ik ook de online training van BBB ontdekt en ben er helemaal weg van. Als je echt snelle, mooie, zichtbare vormen van je lichaam wilt, dan is dat de enige. Ik moet zeggen dat Marieke een erg opgewekte, motiverende persoon is, die het goede voorbeeld geeft van haar manier van leven met liefde voor sport en gezonde, evenwichtige voeding. Haar geheimen zal ze genereus delen in de lessen of zelfs gratis online voor iedereen die het wil horen. Erg blij dat ik haar heb ontdekt : Origineel Great studio with so many diffrent activities and so unique for Middelburg. You will certainly find something that suits you. Pole fitness is amazing, is basically reinventing yourself and grow in confidence, but also strength. Iam almost 40 and going into pole was the biggest challenge i trow at my body. It gave me so much awareness in which physical state am i and what should train more to create a good balance, to be equally strong at all body parts. Meanwhile, its lovely to see the beauty of those movements that you master in time, great reward! During the lockdown I also discovered the BBB online training and totally love it. If you want really quick, nice, visible shapes of your body, thats the one. I must say Marieke is a very cheerful, motivating person, leading by example of her way of life with love for sport and healthy, balanced food. Her secrets she will generously share in the classes or even for free online for everyone who wants to hear it. Very happy i discovered her :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid