facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Massagepraktijk One Moment for You

Info

Behoefte aan een momentje voor jezelf en even uw energie opladen?
Kom dan genieten van een ontspannings of Thaise kruidenstempelmassage!

Adres: Rob Hoekestraat 6, 4337 PV Middelburg
Telefoonnummer: 0616809921
ln.uoyroftnemomeno@ofni
Stad: Middelburg
Route: Rob Hoekestraat 6
Postcode: 4337 PV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Priscilla Food Fit Priscilla Food Fit 1 km Ik heb 1,5 jaar personal training gedaan bij Marieke van Fit Middelburg. In eerste in...
Happy Home Stuff Happy Home Stuff 2 km Wij verkopen geurballen, etherische olieen, geurkaarsen, audio
Zeeuws Ontspannen Zeeuws Ontspannen 2 km Zeker een aanrader!Alles was top verzorgd en we hebben heerlijk genoten.Wij komen zek...
Recensies
Tijdens onze vakantie in Middelburg zochten we een goede, professionele masseuse. Toen kwamen we bij Patricia, een erg aardige, kundige vrouw. Ze neemt de tijd voor je en is erg vriendelijk! We komen hier zeker weer een keer terug Groetjes uit Zwolle!!!
Geweldige en professionele massagepraktijk met verschillende massageopties. Ik heb inmiddels de kruidenstempelmassage en de bamboemassage geprobeerd en beiden zijn een echte aanrader voor diepe ontspanning van de spieren. Ik kan masseur Patricia van harte aanbevelen.
Tijdens de vakantie in Middelburg een massage gehad van 60 minuten. Ze neemt de tijd voor je en brengt service op maat. Ze is daarnaast makkelijk te bereiken via diverse media en flexibel in tijd. Verder kan je leuk met haar praten en dat zorgt voor een prettige ervaring. Zoek je een masseuse in Zeeland, is dit zeker een aanrader!
Het is een fantastische pedicure, zeer sociaal bewogen en kwalitatief op een hoogwaardig niveau.
Een heerlijke voetreflexmassage gehad bij one moment for you. Ik kom snel weer een keer terug voor deze of een andere massage!
Een hele professionele masseuse die echt de tijd voor je neemt en verschillende behandelingen aanbied. Ik ga zeker terug.
Ik heb genoten van mijn pedicure behandeling,echt een feestje voor de voeten .
Heerlijke pedicure, scrub en voetmassage gehad. En niet duur. Toppie .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid