facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Printerpro

Printerpro
"Professional online printservice met locaties in het centrum van Rotterdam, Den Haag en Delft. We bedienen de zakelijke markt met on-demand digitaal drukwerk.Door efficiënte werkwijze en een professioneel machinepark in eigen beheer kunnen wij zeer snelle levertijden garanderen zonder af te doen aan de kwaliteit."
Adres: Aert Van Nesstraat 45 , Rotterdam 3012 CA, NL
Telefoonnummer: 010 281 0135
Stad: Rotterdam
Route: Aert Van Nesstraat 45
Postcode: 3012 CA


Openingstijden

Maandag: 08:30-18:00
Dinsdag: 08:30-18:00
Woensdag: 08:30-18:00
Donderdag: 08:30-18:00
Vrijdag: 08:30-18:00


op zoek naar gerelateerd: printerpro delft, printerpro visitekaartjes, printerpro proefdruk, scriptie printen rotterdam, printerpro aanleverspecificaties, drukkerij delft, wetransfer printerpro, printerpro proefprint
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MultiCopy MultiCopy 468 meter Had een kopieerklusje, kon het eerder dan verwacht en gedacht ophalen. Geweldige serv...
Dido bedrukking Dido bedrukking 725 meter Mooi resultaat van de opdruk, snel geleverd en erg goede service last minute bestelli...
IVA Groep IVA Groep 800 meter Fijn bedrijf om zaken mee te doen! Wij zijn heel blij met de nieuwe inrichting die pi...
Artega.nl Artega.nl 803 meter Goede service en kwaliteit en een snelle levering
Tripiti Tripiti 968 meter Altijd behulpzaam en communicatief. Alles is bespreekbaar en men staat klaar om je ad...
The Printer The Printer 1 km Meest klantvriendelijke printshop die ik ken. We hebben zelf een groot fout gemaakt b...
Printer NL Printer NL 1 km
Easy Repro Easy Repro 1 km Slechte service. Altijd voor sluitingstijd gesloten en nooit begrip voor mensen die p...
Foto Vakprint Jeroen Noordhoek Foto Vakprint Jeroen Noordhoek 1 km Kwaliteit en vriendelijk personeel!
Coolprint Coolprint 3 km Vertaald door Google Bovenkant! Origineel Top!
Printplus Printplus 5 km Geen poeha en marketingtrucs maar gewoon geholpen met wat ik nodig. Goede kwaliteit e...
Recensies
Op locatie goed geholpen. Zeer tevreden over de kwaliteit al is het niet heel goedkoop.
Al jaren laat ik hier regelmatig iets drukken. Zo ook deze keer. Super service en kwaliteit. Zelfs toen er iets met de koerier leek mis te gaan werd dat meer dan netjes en professioneel opgepakt. Daar ben ik enorm tevreden over.
Super fijne ervaring. Erg vriendelijk personeel. Ik heb meerdere keren contact gehad met hun klantenservice en ieder keer ontzettend goed geholpen. Ze waren geduldig proactief en oplossing gericht. Mijn boekjes waren binnen een paar uur al geprint met een top kwaliteit. De website is helder en compleet met prijsopgave en genoeg templates voor je bestanden. Echt een aanrader!
Top service en snelle levering, ga zo door!
Na kort telefonisch advies gekregen te hebben, had ik maar een bestelling overwogen. Deze was eerder dan gepland klaar en zijn wij bij het afhalen voorzien van persoonlijk advies. Op naar de volgende bestelling dus. Aanrader!
Echte Rotterdamse kwaliteit. Geen gedoe, gewoon gáán. Ik print hier graag en kan voor een ruime keur aan producten bij ze terecht. Toptoko!
We zijn ontzettend blij met onze visitekaartjes. We twijfelden over de papiersoort en werden goed geholpen bij het kiezen. Goede, vriendelijke en snelle service. Het is ook erg fijn dat ze in het centrum zitten en dus makkelijk te bereiken.
Geweldig persoonlijk advies en begeleiding gekregen. De service was snel proefprint binnen 1 dag en volledige bestelling binnen 4 dagen. Ik was zeer tevreden net de proefprintjes, maar er was iets fout gegaan met de uiteindelijke printjes. Het formaat was niet goed hoewel dit wel goed was aangegeven. Gelukkig werd dit direct opgelost en kon ik het een kwartier later ophalen. Het zag er goed uit, helaas waren de uiteindelijke printjes niet gelijk aan de proefprintjes. Kleur was anders en logo was minder duidelijk geprint. Kortom, goede service, problemen werden snel opgelost maar printjes waren niet volledig naar wens, maar de prijs compenseert. Ik vind het zeker voor herhaling vatbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid