facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dido bedrukking

Dido bedrukking

Info

Dido bedrukt echt alles! Textiel is onze specialiteit, maar al het andere drukwerk kunnen wij ook.

Kom bij ons langs en bespreek de mogelijkheden!

Geschiedenis

Al jaren is Dido er voor al jouw drukbare wensen. We zijn gespecialiseerd in alle vormen van textielbedrukking. Niets is bij ons onmogelijk!



"[email protected]"
Adres: Nieuwe Binnenweg 30h , Rotterdam 3014 GA, NL
Telefoonnummer: 010 241 0445
ln.xelfodid@ofni
Stad: Rotterdam
Route: Nieuwe Binnenweg 30h
Postcode: 3014 GA


Openingstijden

Maandag: 13:00-17:30
Dinsdag: 09:00-17:30
Woensdag: 09:00-17:30
Donderdag: 09:00-17:30
Vrijdag: 09:00-21:00
Zaterdag: 12:00-17:30


op zoek naar gerelateerd: kleding bedrukken rotterdam zuid, borduren rotterdam, eigen kleding bedrukken rotterdam, textiel bedrukken rotterdam, t shirt bedrukken rotterdam direct klaar, textieldrukkerij rotterdam, t-shirt bedrukken rotterdam zuid, goedkoop kleding bedrukken rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Art & Casey Art & Casey 77 meter Prachtige kleding en goed advies!
Tanoli Tanoli 107 meter Hou van hun kleding..
New Silver River New Silver River 114 meter
Vanilia Vanilia 310 meter Een top zaak, leuk personeel! En het mooiste merk wat mijn vrouw kan dragen!
America Today America Today 332 meter Mooie en ruime dames- en herenmodezaak. Het segment voor heren is casual. Voor dames ...
Ventuno Ventuno 414 meter Kwam er vaak toen ze nog nickelson verkochten Top winkel en heel vriendelijk personee...
M'aMa italy M'aMa italy 418 meter
Label54 Label54 458 meter
Triphouse store Triphouse store 481 meter Vertaald door Google Het bestaat niet meer Origineel Non esiste piu
River Island River Island 520 meter Super groot en overzichtelijke zaak. Netjes opgeruimd, vriendelijk personeel. Omdat R...
MultiCopy MultiCopy 583 meter Had een kopieerklusje, kon het eerder dan verwacht en gedacht ophalen. Geweldige serv...
Vila Vila 596 meter Leuke kleding, heel vriendelijk personeel. Word altijd begroet wanneer ik naar binnen...
Artega.nl Artega.nl 613 meter Goede service en kwaliteit en een snelle levering
Easy Repro Easy Repro 618 meter Slechte service. Altijd voor sluitingstijd gesloten en nooit begrip voor mensen die p...
Coolcat Coolcat 626 meter Ruim assortiment winkels, bereikbaar met ov en auto, voldoende parkeergelegenheid, le...
Recensies
Mooi resultaat van de opdruk, snel geleverd en erg goede service last minute bestelling waar shirtleverancier vertraging had, alsnog mogelijk gemaakt doordat 'Dido' zelf in andere winkels 19 shirts heeft ingekocht!
Zeer blij met het borduren van een logo op truien bij Dido! Erg flexibel, konden op zeer korte termijn voor mij leveren, en resultaat is top. En dat voor een goede prijs.
Wat een winkel! Ik ben al jaren klant. Doe met veel plezier mijn bestellingen doorgeven of samen dingen ontwerpen ik aangeven en zij het ontwerpen. Altijd service met een smile! En goede kwaliteit. Als je iets bedrukt wilt hebben in Rotterdam, is er maar 1 adres: Dido bedrukking. Groeten en tot snel Rob Heijtink!
Wat een prachtig shirt hebben we laten bedrukken. Mooie kwaliteit en geheel naar onze wensen. Vriendelijk geholpen, echt een aanrader. Top zaak. En de dokter die hem kreeg was er super blij mee.
1 ster = 1ster teveel .. Wij kwamen voor een zwart t shirt met opdruk van onze Clublogo van onze ROCK N ROLL CLUB, met ongeveer 20 leden eerst proef t shirt, was de kwaliteit goed dan wilde we voor alle leden T shirts/hoodies/college Jacken en Petten bestellen.. Maar ..dit was op donderdag 29 april ,dat het niet gelijk kon was begrijpelijk echter moest het logo door prof.grafisch disigner gemaakt aangepast worden , dan is het zaterdag klaar 1 mei omdat het ruim 50km rijden is zouden we dat combineren met een Markt bezoek in Rotterdam. Voor dat we wilde vertrekken van huis een appje..het t shirt is dinsdag 4 mei 16 uur klaar ..ehhh ok maar komen we woensdag 10 uur het t shirt ophalen ,omdat 16 uur in het centrum van Rotterdam te rijden met de auto geen pretje is .. Is goed tot woensdag 5 mei dan . En ? Juist op die dag 5 mei om 8 uur een appje het wordt 12 uur .. Nee niet 12 uur ..10 uur was de afspraak dus wij naar Dido Rotterdam en mevr.die ons had geholpen was er niet omdat haar dochter voor de 1e keer naar kinderdag verblijf ging .. Kan ik begrip voor hebben..echter geen begrip heb ik voor deze onprofessionele instelling , ruim 6 dagen de tijd voor 1 t shirt? En afspraken maken en niet nakomen De service was beter toen haar vader het bedrijf runde , Haar broer was wel aanwezig en bood oprecht zijn excuses aan en baalde ervan .. Maar zoals gezegt een grote order voor begin bestelling 25 t shirts /25 hoodies /25 petten /25 College Jacks gaat aan hun neus voorbij .. WIJ gaan hier dus nooit meer wat bestellen ,ook al krijgen we het gratis ..hoe zegt men dat op zijn Rotterdams ? JAMMER JOH .. Ik raad niemand deze printshop aan
Wat een service! We kwamen voor iets waar mw ons eigenlijk niet bij kon helpen. Ze heeft ons een uur haar best gedaan, telefoontjes gepleegd en ervoor gezorgd dat wij niet voor niets met 3 jonge kinderen een uur voor in de auto moeten hebben rijden. Het is allemaal gelukt en zijn haar erg dankbaar. Al die moeite voor ons gedaan met een brede glimlach en het heeft haar niet eens wat opgeleverd! Dat noem je service!
Aardig personeel en snelle levering. Helaas had het informeren over alle mogelijkheden beter gekund. Ik heb namelijk eigen kindershirts meegenomen, daarbij is mij niet verteld dat zij eigen kinderkleding hebben, of dat er geen garantie wordt gegeven op de kwaliteit van de bedrukking op externe kleding. Er zaten dus helaas "gaten" in de bedrukking bij 1 shirt. Voor het bedrag dat ik betaald heb is dat niet zo cool. Al in al is het een mooie zaak met een professionele uitstraling, maar mijn tip: stel alle vragen die je hebt en indien mogelijk gebruik hun eigen materiaal. Zo is gegarandeerd dat je ook de kwaliteit krijgt waar je voor betaalt.
Helaas, extra moeten betalen voor het werk dat vanzelfsprekend is! Ik kom nooit meer hier!
Een superervaring met DIDO. Ze hebben me geholpen met alles uitkiezen en ze hebben zelfs gratis designsIk bestel al een paar jaar verschillende producten van Dido. Heel blij mee. De website is duidelijk, servise is hulpvol, bezorging is snel en altijd binnen verwachten tijd.GOEDKOOP, SNEL en GARANTIE... Wat wil je nog meer?
Ik heb hier n cap laten borduren wat een week heeft gekost, echt volstrekt belachelijk dat het zo lang heeft geduurd en ik ken zeggen dat ik bij andere soort gelijke winkels veel sneller mijn geborduurde product kreeg, dus wil je n cap of iets anders laten borduren dan zal ik het je afraden om hier heen te gaan.!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Dido bedrukking met het openbaar vervoer


Rotterdam, Bloemkwekersstraat 80 meter
4
Rotterdam, Bloemkwekersstraat 100 meter
4
Rotterdam, Eendrachtsplein 190 meter
125
23
32
4
7
8
A
B
C
Rotterdam, Breitnerstraat 210 meter
32
Rotterdam, Breitnerstraat 260 meter
32
44

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid