facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praxis

"Goed nieuws voor de Makers! Je mag weer gewoon bij ons binnenlopen voor al je klusbenodigdheden. Belangrijk om te weten: volgens de richtlijnen van het RIVM hanteren we een maximaal aantal bezoekers per winkel. Kom dus alleen en het liefst in de ochtend."
Adres: Bostonweg 56 , Almere Buiten 1334 KS, NL
Telefoonnummer: 036 532 7755
Stad: Almere Buiten
Route: Bostonweg 56
Postcode: 1334 KS



op zoek naar gerelateerd: GAMMA Almere, Openingstijden Praxis Almere Stad, Praxis Almere Haven Openingstijden, GAMMA openingstijden Almere, Bouwmarkt Almere, Praxis Lelystad, Praxis Stad, Praxis Amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Doe Mere Winkelcentrum Doe Mere Winkelcentrum 115 meter Ben er alleen geweest voor de Wc die aan de andere kant van het panten complex zat. W...
Orbi Orbi 611 meter
MC Spinola MC Spinola 760 meter Zeer slecht broodje, Niet goed ingevuld zoals het hoort. Bij het melden bij de manger...
TK TK 829 meter
Hirs Hirs 870 meter
Koch Koch 1 km
Fix & Go Fix & Go 1 km
ReplaTech ReplaTech 1 km
Handy Ben Handy Ben 2 km
Peters Peters 2 km
Pro-Casa Pro-Casa 2 km Echter vakman de neetjes werkt en voor redelijk prijs.
Colle Colle 2 km
Recensies
Vreselijke Praxis deze. Liever die van de Markerkant. Zeer onvriendelijk personeel. Alles is ze teveel. Misschien tijd voor pensioen daar en verjonging.
Waardeloos personeel dat compleet klantonvriendelijk is! Zeker die oude man is bizar. Wil totaal niet meedenken. Ga voortaan naar de Gamma. 1 ster is teveel!
Goeie winkel..... maar Kassa personeel mag wel wat vrolijker
Ben hier geweest om een bestelling op te halen. Prima. Ruime parkeergelegenheid. Tot 12.00 uur gratis parkeren.
Ik kom al jaren langs deze filiaal in Almere buiten, meerdere keren van ene Jxxs filiaalmanager het volgende reactie gekregen: Ik weet het niet! Wij hebben het product niet! Vandaag was de emmer echt vol en het was de laatste druppel voor ons, Ik ga NOOIT meer langs deze filiaal zolang dat ene Jxxs hier werkt! Reden: Ik koopt een product, echter bevalt het ons niet, vervolgens heb ik recht om het product terug te brenger of om te ruilen of vragen naar een beter advies, echter bij deze filiaalmanager gaat het totaal anders. * geen begrip voor klanten, * hij toont geen respect, zelfs geen respect voor hardwerkende medewerkers. ten slotte, hij nam het product niet retour want Ik zou niet weten hoe dat product zouden werken, hij heeft geen zin in discussie, of een beter uitleg. Ik stelde het volgende vraag: hebben jullie het los in de winkel zodat ik hem kan uitproberen? zijn antwoord was: Nee wij hebben dit product niet als test model. Hoe weet Jxxs of klanten of een product zouden passen in hun situatie? juist!!! Kopen en uitproberen en binnen 30 dgn retour brengen indien het niet bevalt. Door Jxxs filiaalmanagers gaan mensen elders Bol / coolblue,... spullen bestellen en tenslotte wordt Praxis failliet verklaard. Beste filiaalmanagers, Mocht je geen zin hebben om te werken? ga thuis zitten of zoek een andere passende baan.
Altijd Fantastisch en zeer vriendelijk geholpen door een griekse dame die er al heel lang werkt en zeer kundig is en erg klantvriendelijk is en behulpzaam. Ze verdient een pluim!
Weinig personeel te vinden moest ze zoeken. Caissière had geloof ik haar dag niet kwam weinig woorden uit
Jammer niet gevonden wat ik nodig had..
Vreselijke service. Kreeg arrogante blikken van een medewerkster. Waarna ze vervolgens geirriteerd een doos met producten probeerde op te tillen en deze liet vallen over mijn voeten. Kon geen excuses van af.
Wij werden goed en vriendelijk geholpen. Door iemand die verstand van zaken heeft
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid