facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Doe Mere Winkelcentrum

"WOONBOULEVARD ALMERE - MEER DAN JE ZOU DENKENBij woonboulevard Doemere vind je altijd iets wat bij jou past. De ruim 35 woonwinkels en meubelzaken hebben alles voor in en rondom je huis. Zo hebben wij een ruim assortiment op het gebied van wonen, slapen, douchen en koken. Maar woonboulevard Almere biedt meer dan je zou denken. De evenementen, de bereikbaarheid, de sfeer en de parkeergelegenheid, Doemere heeft het allemaal in huis!"
Adres: New Yorkweg 73 , Almere Buiten 1334 NA, NL
Telefoonnummer: 036 532 3378
Stad: Almere Buiten
Route: New Yorkweg 73
Postcode: 1334 NA



op zoek naar gerelateerd: Almere Buiten winkels, Nieuwe winkels Almere Buiten, Winkels Almere Buiten openingstijden, Doemere winkels openingstijden, Woonboulevard Almere Buiten, Plattegrond Doemere, Kledingwinkels Almere Buiten, Woonwinkel Almere Doemere
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praxis Praxis 115 meter Vreselijke Praxis deze. Liever die van de Markerkant. Zeer onvriendelijk personeel. A...
Orbi Orbi 622 meter
MC Spinola MC Spinola 656 meter Zeer slecht broodje, Niet goed ingevuld zoals het hoort. Bij het melden bij de manger...
Hirs Hirs 760 meter
TK TK 842 meter
Koch Koch 1 km
ReplaTech ReplaTech 1 km
Fix & Go Fix & Go 1 km
Peters Peters 1 km
Handy Ben Handy Ben 2 km
Pro-Casa Pro-Casa 2 km Echter vakman de neetjes werkt en voor redelijk prijs.
Colle Colle 2 km
Recensies
Ben er alleen geweest voor de Wc die aan de andere kant van het panten complex zat. Waardoor ik langs veel winkels heen liep en uiteraard even gauw heb gekeken. Kende het niet wat zag ik een mooie Woon dingen die ze daar verkopen ze daar zeg! Binnenkort met me Man toch echt even de tijd nemen en bij alle zzpers/ondernemers binnen kijken.
Veel woonwinkels en klus winkels en veel parkeer plaatsen overal. Er is wel betaald parkeren maar max €2,20 dus niet schofterig hoog en prima te doen.
Een top locatie, helaas natuurlijk dat je voor je parkeren voor de auto moet betalen maar het bedrag is dan wel weer vrij netjes. Maar er is als om je huis weer mooi of leuk te maken. Ook hebben ze af en toe leuke acties in of rond de Doemere voor de kinderen.
Handig, want veel winkels bij elkaar op een plaats. Wel een beetje verouderd. Maar voor gezelligheid hoef je er niet te komen.
De personeels vragen nooit uit zichzelf of de bezoekers geholpen willen worden. Het lijkt erop dat ze eerder met rust gelaten willen worden. Oke, prima dan kom ik minder vaak langs, of ze daarmee geholpen wordt, blijft de vraag
Had patat met mc kroket en cola moest meer dan 20 min wachten als ik daar naar vraag word ik genegeerd. Kom daar regelmatig maar zo slecht heb ik het nog niet gehad. 01-26-2023 om 12,30 uur.
Samen met mijn moeder naar Jysk geweest, mijn moeder voor stoelen voor aan de eettafel mooie stoel met geoffeerde zitting €55,-per stuk en ik voor een boxspring met opberg mogelijkhijd onder het matras daar je het matras kunt optillen, helemaal Top, en ook het personeel van Jysk is heel vriendelijk. Mijn moeder is later nog terug gegaan om een slaapbank te kopen, zij ontving haar meubeltjes snel, ik moet nog even wachten op mijn bed.
Veel verschillende winkels en makkelijk bereikbaar erg veel parkeerplaatsen en een lage prijs voor parkeren
Een diversiteit aan woonwinkels, bouwmarkten witgoedzaken en horeca. Wel betaald parkeren, maar de kosten zijn laag. Max 2,- per dag. Eind van je bezoek kun je de kids trakteren op een Happy Meal bij de Mac.
Er zijn hier zeker veel woon-,tuin- en fietsenwinkels te vinden! Je kunt hier zelfs verdwalen. Zó groot!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid