facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praxis Bouwmarkt

Praxis Bouwmarkt
"Goed nieuws voor de Makers! Je mag weer gewoon bij ons binnenlopen voor al je klusbenodigdheden. Belangrijk om te weten: volgens de richtlijnen van het RIVM hanteren we een maximaal aantal bezoekers per winkel. Kom dus alleen en het liefst in de ochtend."
Adres: George Stephensonstraat 2, 8013 NK Zwolle
Telefoonnummer: 038-4601181
Stad: Zwolle
Route: George Stephensonstraat 2
Postcode: 8013 NK



op zoek naar gerelateerd: Praxis folder, Bouwmarkten Zwolle, Bouwmarkt Meppel, Praxis Kampen, Praxis Wezep, Praxis Terneuzen, Openingstijden Praxis Brielle, Praxis Zwolle zuid
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Bouwhal Zwolle De Bouwhal Zwolle 588 meter Heerlijke snuffelhal, niet alleen voor hout, maar voor alles wat met bouw en verbouw ...
HORNBACH HORNBACH 4 km Niet heel bijzonder. Het personeel loopt met een grijns langs je heen zonder hallo te...
GAMMA Zwolle GAMMA Zwolle 4 km Gamma, groot gebouw ... Je zou verwachten die hebben wel thermostaat radiator knoppen...
Transferro Transferro 5 km Keurig bedrijf, geopend om half 8, vriendelijk personeel, 5 docks, heftrucks en elekt...
Recensies
Helaas teleurstellende ervaring. PU-pistool aantoonbaar foto’s met gevolgschade defect, maar de servicebalie had daar geen boodschap aan. Had ik maar na de eerste keer moeten aankloppen. Laatste keer Praxis Zwolle voor mij, genoeg andere bouwmarkten.
Op dit moment een paar hele leuke opruiming aanbiedingen 12-12-22. Winkel is een keurig nette Praxis. Lekker overzichtelijk en een ruim aanbod.
Altijd leuk beetje rondneuzen. Met korting ongeveer dezelfde prijzen als de Hornbach standaard heeft. Het is dat ik er dichtbij woon.
Slechte communicatie en geen levering. We hadden een bestelling geplaatst die binnen 10 werkdagen binnen zou zijn. Meerdere keren gebeld waar we eerst hoorden dat die wat vertraging had, bleek nadat we opnieuw hadden gebeld dat de bestelling überhaupt nog niet geplaatst was en dat het nog weer een stuk langer zou duren. We zijn hier nooit over geïnformeerd en uiteindelijk de bestelling moeten annuleren. Winkelpersoneel was verder vriendelijk en behulpzaam!
Geen vriendelijk personeel.Als ze iets uit moeten leggen,zijn ze niet vriendelijk ,kan ook op een nette fatsoenlijke manier,kom er niet gauw weer ,en zou het niemand aanraden
Prima plek voor je bouwzaken. Helaas weinig personeel die je kan helpen als je wel vragen hebt. Heb je iemand te pakken, dan kunnen ze je wel prima op weg helpen. Weet je wat je nodig bent, dan is het een prima bouwmarkt.
Niks aan toe te voegen , prima winkel met hulpvaardig personeel. Kies je tijd en je het alle ruimte en personeel wat tijd heeft om te helpen. Zie drukte tabel op Maps.
Vandaag geweest omdat er voorraad zou zijn van GU10 lampen. Kom ik daar blijkt dat ze het merk helemaal niet meer verkopen. Waardeloos.
Service zonder competentie, geen hulp en geen vaardigheid. Werknemer had een probleem met het overschrijden van centimeters bij millimeters en met het gebruik van een computer. Dramaaaa
Vriendelijk personeel, vrij ruim opgezet maar toch best wel teleurgesteld over een periode van een aantal jaar. Huur reserveringen zijn niet altijd goed gegaan vorige verhuurder die langer huurt en er dus niet beschikbaar, kwaliteit van materiaal laat vaak te wensen over en niet raar op kijken als een doos al meerdere malen open is geweest en dingen van missen. Jaar geleden aantal schutting panelen opgehaald, werd goed geholpen met laden. Helaas waren de panelen niet bepaald recht te noemen. Om matchende panelen te halen voor de andere kant wederom weer naar de praxis en was de kwaliteit nog minder dan de vorige keer. Sommige platen waren amper vastgeschroefd en alles was al door diagonale opslag flink krom. Dat terwijl de platen dit keer bijna 40 euro per stuk duurder waren dan de vorige keer. Foto's van schuttingen op de website zien er perfect uit maar in de werkelijkheid is dat behoorlijk anders. Ook binnen de familie zijn soorgelijke ervaringen w.b.t de Praxis. Alle schuttingen zijn geplaatst en dat is w.m.b het laatste bezoek aan de Praxis geweest voor mij.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Praxis Bouwmarkt met het openbaar vervoer


Zwolle, Ittersumallee 360 meter
161
Zwolle, Ittersumallee 380 meter
161

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid