facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GAMMA Zwolle

GAMMA Zwolle

Info

www.intergammabouwmarkten.nl



"GAMMA is de nummer één doe-het-zelfmarkt in Nederland en België. GAMMA is er voor iedereen die zijn huis en de ruimte eromheen wil onderhouden, verbouwen of mooier wil maken. Met goede producten tegen een lage prijs. Met gedegen klusadvies. En met praktische hulp, zoals de GAMMA zaag- en montageservice en de verhuur van gereedschap. Bij GAMMA staat de klant centraal en is het product de oplossing."
Adres: Rieteweg 16, 8041 AK Zwolle
Telefoonnummer: 0384214593
Stad: Zwolle
Route: Rieteweg 16
Postcode: 8041 AK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden HORNBACH Zwolle, Gamma openingstijden zondag, Gamma openingstijden, Bouwmarkt Zwolle zuid, Bouwmarkt Zwolle openingstijden, Gamma Deventer, Gamma Raalte, GAMMA vestigingen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HORNBACH HORNBACH 226 meter Niet heel bijzonder. Het personeel loopt met een grijns langs je heen zonder hallo te...
Praxis Bouwmarkt Praxis Bouwmarkt 4 km Helaas teleurstellende ervaring. PU-pistool aantoonbaar foto’s met gevolgschade defec...
De Bouwhal Zwolle De Bouwhal Zwolle 4 km Heerlijke snuffelhal, niet alleen voor hout, maar voor alles wat met bouw en verbouw ...
Transferro Transferro 6 km Keurig bedrijf, geopend om half 8, vriendelijk personeel, 5 docks, heftrucks en elekt...
Recensies
Gamma, groot gebouw ... Je zou verwachten die hebben wel thermostaat radiator knoppen .. Na lang zoeken ergens in de hoek alles leeg alle rekken niet 1 meer, ja setjes met onderdelen voor vervanging op je radiator. Rest alles leeg .. sorry maar wat ben je dan van zogenaamde bouwmarkt.
Flexa 1+1, wil je de volgende dag toch liever voor 1 pot een andere kleur. Kan dit niet. Betaal je gewoon 50% extra. Echt goede service sarcastisch kom hier nooit weer!
Als vanouds. Ruime parkeerplaats, schoon. Binnen niet altijd even overzichtelijk maar als je er vaker komt is dat ook geen probleem. Genoeg kassa,''s open.
Gamma is een prima bouwmarkt , personeel is vriendelijk je kunt makkelijk je aankoop terug brengen of ruilen. Er is een bouwmarkt in de buurt die beweert de goedkoopste te zijn , maar dat is absoluut niet waar !
Mooi bouwmarkt .Personeel had vandaag geen zin of tijd om goede informatie te geven.
Blijft een 10x fijnere bouwmarkt dan hun buurman
Na drie maanden nog geen gordijnen geleverd levertijd was 20 dagen, zonder zicht op nadere datum. Webshop en winkel wijzen naar elkaar. Beloven coulante oplossing en terugbellen maar gebeurt beide niet. Wordt van kastje naar de muur gestuurd. Geen klachtenafhandeling.
Grote Gamma, voelt het wel dat de Hornbach er gekomen is vlakbij. Je kunt er ook pakjes voor Post.nl afgeven.
Vriendelijk personeel, maar blijkt niet in staat goed te kunnen helpen. Kennis van de producten ontbreekt.
Fijne bouwmarkt, ze hebben veel producten. Parkeren is ok, medewerkers zijn vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid