facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praxis Bouwmarkt

Praxis Bouwmarkt
"Goed nieuws voor de Makers! Je mag weer gewoon bij ons binnenlopen voor al je klusbenodigdheden. Belangrijk om te weten: volgens de richtlijnen van het RIVM hanteren we een maximaal aantal bezoekers per winkel. Kom dus alleen en het liefst in de ochtend."
Adres: De Noord 61, 8251 GM Dronten
Telefoonnummer: 0321-312365
Stad: Dronten
Route: De Noord 61
Postcode: 8251 GM



op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Gamma Dronten, Praxis pasen 2022, Praxis Castricum, Praxis Alkmaar open, Praxis Houten open, Praxis nieuws, Praxis Leusden, Praxis Almere poort
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praxis Dronten Praxis Dronten 0 meter Ik ben onlangs naar Praxis Bouwmarkt geweest en was onder de indruk van het grote aan...
GAMMA GAMMA 2 km Erg prettig filiaal. Medewerkers zijn klantgericht en denken graag mee waar nodig. Ze...
Recensies
Ik kom hier al jaren. Vriendelijk en vaak ook kundig personeel. Je kunt hier met de praxispas gratis 2 uur een aanhanger huren. Super!
Bijzondere ervaring. Spullen gekocht om te verfen. Zelfs de verf daar gehaald. Echter weigert de verkoper een houtje te geven om mijn verf te roeren die ik daar heb gekocht. Je krijgt alleen een roerstok als je nu verf koopt. Wat een service??
Veel vast personeel, vriendelijk en veelal goed advies. Weten waar ze het over hebben én waar artikelen liggen.
Aanhanger gehuurd opzich prima. Alleen vrouwelijke medewerker duidelijk toe aan pensioen. Humeur niet te zuinig. Nooit meer Praxis.
Altijd leuk geholpen daar , kom er graag
Ik ben onlangs naar Praxis Bouwmarkt geweest en was onder de indruk van het grote aanbod aan bouwmaterialen en gereedschappen. De prijzen waren redelijk en het personeel was zeer behulpzaam en kundig. Ik heb alles gevonden wat ik nodig had voor mijn klussen en ben zeer tevreden over mijn aankopen. Ik zou Praxis Bouwmarkt zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar kwalitatief goede bouwmaterialen en gereedschappen.
Goed personeel, wat verstand van zaken heeft
Normale praxis goed voor doe het zelfde
Zeer goed geholpen met nwe binnen en buitenband.grite klasse mannen en dames.van ons een dikke 5 ster. Klant vriendelijk en erg behulpzaam
Volgens de website zou Praxis Dronten vandaag 22 mei geopend zijn van 12.00 tot 17.00 uur. Dus even daarheen getuft omdat er t/m vandaag ook nog eens een korting van 20% werd gegeven op één artikel naar keuze. Helaas bij aankomst bleek Praxis Dronten gesloten te zijn. De korting kan ik dus ook naar fluiten omdat ik het artikel inbouw verlichting dat ik nodig heb moet bekijken en om die reden niet online wil bestellen. Jammer Praxis.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid