facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GAMMA

GAMMA

Info

www.gamma.nl



"GAMMA is de nummer één doe-het-zelfmarkt in Nederland en België. GAMMA is er voor iedereen die zijn huis en de ruimte eromheen wil onderhouden, verbouwen of mooier wil maken. Met goede producten tegen een lage prijs. Met gedegen klusadvies. En met praktische hulp, zoals de GAMMA zaag- en montageservice en de verhuur van gereedschap. Bij GAMMA staat de klant centraal en is het product de oplossing."
Adres: Het Weerijs 44, 8253 PP Dronten
Telefoonnummer: 0321314600
Stad: Dronten
Route: Het Weerijs 44
Postcode: 8253 PP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Praxis Dronten, Formido Dronten, Gamma openingstijden, Praxis openingstijden Dronten, Gamma Emmeloord, Bouwmarkten Dronten, Gamma Cuijk, Bouwmarkt in de buurt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praxis Bouwmarkt Praxis Bouwmarkt 2 km Ik kom hier al jaren. Vriendelijk en vaak ook kundig personeel. Je kunt hier met de p...
Praxis Dronten Praxis Dronten 2 km Ik ben onlangs naar Praxis Bouwmarkt geweest en was onder de indruk van het grote aan...
Recensies
Erg prettig filiaal. Medewerkers zijn klantgericht en denken graag mee waar nodig. Zelfs als je maanden later langskomt en toevallig dezelfde medewerker tegenkomt wordt er nog even gevraagd of het allemaal gelukt was.
Overal van 9 tot 9... het is nu 6 uur op woensdag???? Superslecht dit
Gamma waarbij ik heb gemerkt dat het personeel niet altijd even service gericht is. Zo kocht ik onlangs een Ziggo kabel met connectoren die toch niet juist bleken. Ondanks navraag kon ik weer terug en had ik thuis voor niets werkzaamheden verricht.
Op de verf afdeling zeer slecht geholpen. Bij de vraag om een kleur nummer na te kijken omdat er 2 gelijken kleur namen waren die anders oogte kreeg ik te horen hoezo wil je dat weten je ziet toch dat ze anders zijn na nog een keer vragen omdat ik de kleur ook in een lak wil laten mengen kreeg ik geen antwoord meer. In dit filiaal hoe ik dus ook niet meer te komen.
Misleidende aanbiedingen, pas op. Actie momenteel, 4+1 gratis op ALLE beton tegels. Kocht 10 stuks 30x30 grijs beton tegels. Geen 20% korting gekregen, excuus was "geldt niet voor laagste prijs tegels" 1 - laagste prijs stond niet in actie, noch vermeld bij de tegels zelf. Tip Praxis is laagste prijs, 10 ct goedkoper. Leer moment!
Wat ik nodig was, was er. Ruime sortering, moest nog even goed kijken welke mij beter paste. Prijzen beetje naar wat ik dacht wat het zou kosten. Verder ja gewoon een bouwmarkt.
Al jaren komen wij graag bij de Gamma in Dronten. Personeel is er vriendelijk en behulpzaam. Er is voldoende ruimte om te parkeren. Van mij had deze Gamma nog wel iets groter gemogen waardoor het assortiment iets ruimer is.
Prima Gamma vestiging. Aardig personeel en voldoende voorraad. Ook zijn de winkelpaden lekker ruim. Bij vragen is het personeel altijd behulpzaam en vriendelijk. Verder is deze vestiging makkelijk te bereiken en heeft het voldoende parkeerplaatsen.
Waarom staat er open van 9 tot 21.00 uur op het bord? Net voor niks 20 km gereden. Openingsuren op de website kloppen, haal dat bord/spandoek dan weg of pas het aan.
Het valt me iedere keer weer op dat het personeel van deze Gamma erg behulpzaam en vriendelijk is. Voor kleine of grote klussen hebben ze vaak goed en eerlijk advies.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid