facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praxis Bouwmarkt

Praxis Bouwmarkt
"Praxis is er voor alle Makers. Of je nou iets repareert of iets nieuws creëert: wat je zelf hebt gemaakt, geeft een voldaan gevoel. Wij spelen in op de wensen van alle Makers, zowel beginnende als ervaren doe-het-zelvers, met het beste aanbod producten. Met aanvullende services zoals o.a. gereedschap verhuur, aanhanger verhuur en de houtzagerij kun jij gelijk aan de slag met jouw klus. En voor elke klus hebben we passend advies en handige stappenplannen voor je klaar staan."
Adres: Van IJsendijkstraat 146, 1442 CS Purmerend, Netherlands
Telefoonnummer: 0299-435226
Stad: Purmerend
Route: Van IJsendijkstraat 146
Postcode: 1442 CS



op zoek naar gerelateerd: Gamma Purmerend, Karwei Purmerend, Openingstijden Gamma Purmerend, Openingstijden Karwei Purmerend, Praxis purmerend kerstbomen, Hornbach Purmerend, Bouwmarkt Praxis Ommen, Praxis openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Viskonglas BV Viskonglas BV 1 km Goede tips en informatie gekregen.
GAMMA Purmerend GAMMA Purmerend 2 km Wat is het personeel bij Gamma Purmerend toch vriendelijk, behulpzaam en bekwaam, de ...
Pacific Air Klimaatbeheersing Pacific Air Klimaatbeheersing 2 km Super netjes gemonteerd, echt een aanrader dit bedrijf
Recensies
Simpelweg onbeschoft te woord gestaan. Absoluut geen hulp om de airco terug naar binnen te dragen. Juist door de servicebalie/manager, die mij de vraag stelt om daar zin in te hebben als je al de hele dag werkt in de Praxis. Arrogant ook terwijl je een bedrag van 600 euro even besteed.
Hele goede service! Enorm klantvriendelijk zelfs in de vroege ochtend. Ik heb er zowat mijn 2de huis van gemaakt zovaak ik er kom. Goede kwaliteit spullen en overzichtelijk ingedeeld.
Ik wilde wat nieuwe verf komen kopen.a bijna 200euro Maar moest erg nodig plassen... Ik vroeg of er nog meer toiletten zijn daar die bij de ingang dicht zijn. Ze zei nee! Ik zeg.... hebben jullie allemaal een luier aan dan? Nee hoor, zegt de balimedewerker, wij hebben een personeelstoilet. Ja dus.... je wil nu zeggen dat ik niet even naar de wc mag? Nee! Dat kan niet. Zo niet klantvriendelijk! Ik vraag mij af of die klant toiletten echt stuk zijn... iets zegt me dat ze gewoon geen zin hebben om ze schoon te maken.
Buitengewoon goed geholpen bij deze praxis. We wonen in Amsterdam maar kwamen voor een specifiek product naar Purmerend. Maar Wouter en zijn collega’s die tijdens de pauze hielpen inladen zijn reden genoeg om voor om te rijden! Dank Wouter en kornuiten!
Bij het afrekenen gaf ik aan dat de prijs niet klopte. Het product had 25 procent korting die niet op de bon stond. De medewerker gaf aan het staat niet in de comp dus geen korting. Ze wilde geen korting geven. Ik ben terug gelopen naar het schap heb een foto gemaakt van het korting bord en heb de foto aan haar getoond. Inmiddels stond er een rij met zeer ongeduldige mensen. Na lang aandringen kreeg ik mijn korting zonder verontschuldiging met een hele vervelende houding van de medewerker.
Helaas is niet al het personeel op de hoogte waar enkele artikelen liggen. Jammer dat ze de moeite niet nemen om even met je mee te lopen.
Zeer ruime parkeer gelegenheid. Voldoende medewerkers om een vraag te stellen en duidelijk antwoord te krijgen. Daar kan Gamma nog iets van leren Kortom , een heerlijke winkel.
Ik was om 20.50 bij deze winkel om snel nog even iets te halen, maar helaas waren de deuren al gesloten en kon ik niet meer naar binnen, en dat terwijl er wordt geadverteerd dat de winkel iedere werkdag tot 21.00 is geopend. Jammer!
Grote winkel, alles duidelijk aangegeven, het ene personeelslid vriendelijker dan de andere
Het personeel daar mag iets aan gedaan worden. Een opleiding of iets ...... als je wat vraagt kijken ze je aan of elkaar alsof ze vuur zien branden. Ze snappen er geen hol van wat je vraagt. En niet omdat ze geen Nederlands kunnen hoor .......
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid