facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GAMMA Purmerend

Info

Intergamma Bouwmarkten



"GAMMA is de nummer één doe-het-zelfmarkt in Nederland en België. GAMMA is er voor iedereen die zijn huis en de ruimte eromheen wil onderhouden, verbouwen of mooier wil maken. Met goede producten tegen een lage prijs. Met gedegen klusadvies. En met praktische hulp, zoals de GAMMA zaag- en montageservice en de verhuur van gereedschap. Bij GAMMA staat de klant centraal en is het product de oplossing."
Adres: Einsteinstraat 10, 1446 VG Purmerend
Telefoonnummer: 0299-647332
Stad: Purmerend
Route: Einsteinstraat 10
Postcode: 1446 VG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: GAMMA assortiment, Praxis Purmerend, Karwei Purmerend, GAMMA openingstijden Corona, Gamma Purmerend afspraak maken, Gamma openingstijden zondag, GAMMA Amsterdam, Bouwmarkten Purmerend
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Viskonglas BV Viskonglas BV 301 meter Goede tips en informatie gekregen.
Pacific Air Klimaatbeheersing Pacific Air Klimaatbeheersing 862 meter Super netjes gemonteerd, echt een aanrader dit bedrijf
Praxis Bouwmarkt Praxis Bouwmarkt 2 km Simpelweg onbeschoft te woord gestaan. Absoluut geen hulp om de airco terug naar binn...
Recensies
Wat is het personeel bij Gamma Purmerend toch vriendelijk, behulpzaam en bekwaam, de jongeman bij de info balie heeft zoveel moeite gedaan voor ons om een bepaald soort laminaat op te zoeken die we nodig hadden ivm een lekkage , ook nog uitgeprint waar we het konden krijgen . In de winkel stonden we nog ergens naar te zoeken en een andere verkoper vroeg gelijk of hij kon helpen . Dikke 10 voor het personeel !!!
Prima service, maar klik en collect duurde 3 dagen... terwijl de bestelling op de locatie al 3 dagen klaar stond... via de website contact gezocht, nooit meer wat van gehoord. Na bellen met de vestiging kwam er opeens wel een ophaal bericht. Moest er zelf veel te veel moeite voor doen.
Geweldige service, ik kon een pakket laminaat niet vinden. De baas zelf heeft mij helpen zoeken tot we ze vonden, top service!
Prima geholpen, werd een soort van uitdaging, hadden niet wat ik zocht op locatie, kon wel bestellen, wacht ff hiermee
Groot assortiment materialen voor de doe-het-zelfer.. behulpzaam personeel met goed advies.
Er hangt een "rare" sfeer daarzo en er werken mensen van de Odion daarzo en dat is op zich echt TOP !!! Ze krijgen de kans om ook te kunnen werken, maar voor de rest is er daar een leidinggevende die het verpest voor de rest.... heb vernomen dat ze nu op vakantie is en dat het dus nu wel leuk is om aanwezig te zijn, anders NIET !!!
Veel is er niet en schappen leeg als je vraagt wanneer komt het binnen mag je in de rij gaan staan bij de info ballie nou ik ga wel naar hornbach die duitsers hebben alles op voorraad het is even verderweg maar je kan lekker door klussen.
25 % korting over alle tuinstoelen behalve over die 2 tuinstoelen die ik wilde meenemen? Want deze moet je opvouwen en daarom valt ie buiten de actie??? Snap ik het of snappen jullie het?
Koop o.a. mijn handschoenen hier omdat ze niet na 2 dagen uit elkaar vallen. Goede selectie ivm de transportsector waar ik in werk. Medewerkers zijn beleefd en behulpzaam. Wat grappig is want op zich kan je het meeste spul zelf makkelijk vinden. Prijzen zijn soms net ff anders of hoger dan elders maar om weer om te rijden en benzine te verspillen.... ach ja. Veel parkeerplekken!
Hier wel een 12 cm hoh thermostaat kraan, bleek nog korting ook op wat ik niet wist. Zo zie je maar ergens niet te krijgen heeft een reden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid