facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praalder

Praalder
Adres: Theresiastraat 153 -157 , Den Haag 2593 AG, NL
Telefoonnummer: 070 347 4259
Stad: Den Haag
Route: Theresiastraat 153 -157
Postcode: 2593 AG



op zoek naar gerelateerd: Praalder Marktplaats, Praalder overleden, Praalder producten, HOBO hifi Den Haag, Witgoed Den Haag, HiFi Klubben Den Haag, Rik Stoet, Kabels Den Haag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kijkshop Kijkshop 130 meter In deze kijkshop werkt een grote oplichter genaamd Rob. Deze man probeert op allerlei...
Zhou Zhou 2 km
Amac Amac 2 km wat een vreselijk slechte service ,donderdag een laptop gekocht maar blijkt dat ik to...
Kijkshop Kijkshop 2 km In deze kijkshop werkt een grote oplichter genaamd Rob. Deze man probeert op allerlei...
Bettah Bettah 2 km beste boksschool in Den Haag, Schone douches grote kleedkamer grote mooie zaal en hyg...
Radiowinkel Radiowinkel 3 km Verleden week een internetradio bij de Radiowinkel besteld. Deze werd direct verzonde...
Alltvnet Alltvnet 4 km Alle berichten die ik lees over pakketten ophalen, is een ramp. Dat het een puinhoop ...
Handyman Handyman 4 km De Handyman is mijn winkel voor de bijzondere boodschappen, zoals stofzuigerzakken, b...
FRM Electronics FRM Electronics 5 km Leuke winkel met veel assortiment en Heel erg vriendelijk en behulpzaame jongens. Ik ...
Sam en Sam Witgoed Sam en Sam Witgoed 5 km Ik maak een afspraak voor reparatie aan mijn wasmachine, deze man was enorm behulpzaa...
Gsmhoek Gsmhoek 6 km Goede kwaliteit en snelle service. Regelmatig Touchscreen en batterijen van verschi...
Recensies
Wij hebben een prachtige TV hier gekocht, wij zijn perfect geholpen door Patrick. Alle afspraken zijn na gekomen en de service is fantastisch. Hier vind je service en ook op de zaterdag ! Fijn dat er nog zaken zijn die begrijpen wat de klant zoekt. Service kost geld maar dat mag ook als je ook service verleend. Wij zijn heel tevreden en de hartelijke groeten aan Patrick.
Ik moest een nieuwe tafel koelkast en 4 pitjes kopen en kreeg goede advies en keuzes. Mijn oude apparaten Marijnen koelkast/Atag 4 pitjes werden weggevoerd door diegene die de nieuwe apparaten Liebherr koelkast/Etna 4-pitjes verzorgden. Zeer netjes. De installatie was snel gedaan. Wegens lichte beschadiging op een van de apparaten kreeg ik een splinter nieuwe 3 dagen later! Top service en aardige medewerkers.
Mooie winkel en prima personeel. Moest wachten op een aankoop via MP maar de koffie was snel gezet en smaakte prima. Verder niets gekocht maar de vriendelijkheid was er niet minder om. Als ik in de buurt zou wonen zou ik daar mn aankopen doen.
OPLICHTERS!!! Grootste oplichters met hun malafide internet praktijken. Nemen retouren aan, melden dat ze hem weer terug sturen, maar sturen niks op. Geld weg en product opnieuw in de verkoop. Update: reactie van hen is leuk geprobeerd. Mijn product is naar dit adres gestuurd, geld kwijt.
Bij Praalder een online bestelling geplaatst voor een set luidsprekers van Bowers & Wilkins. Vooraf even per e-mail contact gehad en het bleek om een winkeldochter te gaan. Ik heb het pakket de volgende dag al keurig verpakt mogen ontvangen. Zeer tevreden over het contact en de afhandeling. Een compliment waardig.
Goed geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe tv, de baas zelf was eerder al thuis langs gekomen om te kijken wat mogelijk was. wij komen er samen wel uit!
Praalder is heel goed in verkopen maar hun service blijft achter. Diverse ervaringen staven dit. Dure Harman Kardonset met speakers gekocht. Er werd ontkend dat het was gerepareerd door hen, garantie werd ingenomen. LED lamp voor € 25,00 gekocht, zou 25 jaar meegaan, na 1 jaar kapot. In zwarte boek genoteerd dat ik werd teruggebeld, moet nu nog gebeuren! TV gekocht van Loewe. Na aankoop wordt pas verteld dat het langzaam opstart en geen terugkijkfunctie heeft! Stofzuiger gekocht, zuigmond steeds verstopt. Daarom 1 ster.
Bestelling via internet gedaan voor demo model. Actualiteit website liep net achter op verkoopproces. Demo model al weg. Toch tegen demo prijs een volledig nieuwe subwoofer ontvangen. Niet om hoeven vragen. Boden ze zelf aan. Keurig, snel, prima communicatie...heel klantvriendelijk. Aanrader!
ik kwam langs voor een 2e hands tv in de etalage. Helaas toch niets geworden maar.... de service en vooral aandacht was werkelijk een fantastische ervaring. Dit is echt uniek! Ik ben zeer onder de indruk! Hoop snel in jullie winkel terug te komen, het plezier spat eraf. dikke verdiende 5 sterren!
Leuke ontvangst met enthousiaste verkoper. Wel het hoge eind van het prijssegment op het gebied van tv en audio. Probleem is parkeren waarvoor je ook nog voor moet betalen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid