facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gsmhoek

Adres: Leyweg 1154 , Den Haag 2545 HH, NL
Telefoonnummer: 070 329 9247
Stad: Den Haag
Route: Leyweg 1154
Postcode: 2545 HH



op zoek naar gerelateerd: Telefoon winkel Nijmegen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sam en Sam Witgoed Sam en Sam Witgoed 2 km Ik maak een afspraak voor reparatie aan mijn wasmachine, deze man was enorm behulpzaa...
Alltvnet Alltvnet 2 km Alle berichten die ik lees over pakketten ophalen, is een ramp. Dat het een puinhoop ...
Radiowinkel Radiowinkel 3 km Verleden week een internetradio bij de Radiowinkel besteld. Deze werd direct verzonde...
Bettah Bettah 4 km beste boksschool in Den Haag, Schone douches grote kleedkamer grote mooie zaal en hyg...
Kijkshop Kijkshop 4 km In deze kijkshop werkt een grote oplichter genaamd Rob. Deze man probeert op allerlei...
Zhou Zhou 4 km
Amac Amac 4 km wat een vreselijk slechte service ,donderdag een laptop gekocht maar blijkt dat ik to...
Handyman Handyman 5 km De Handyman is mijn winkel voor de bijzondere boodschappen, zoals stofzuigerzakken, b...
Kijkshop Kijkshop 6 km In deze kijkshop werkt een grote oplichter genaamd Rob. Deze man probeert op allerlei...
Praalder Praalder 6 km Wij hebben een prachtige TV hier gekocht, wij zijn perfect geholpen door Patrick. All...
FRM Electronics FRM Electronics 6 km Leuke winkel met veel assortiment en Heel erg vriendelijk en behulpzaame jongens. Ik ...
Recensies
Goede kwaliteit en snelle service. Regelmatig Touchscreen en batterijen van verschillende iPhones later vervangen. Daarnaast Coulance bij diagnosestelling bij defecte earspeaker is helemaal geweldig.
Prima shop voor reparatie van telefoon of I pad
Heel fijn! Ik had mijn telefoon laten vallen en hij ging niet meer aan. Dus ik vreesde dat iets kapot was, maar het bleek dat de batterij alleen los was geschoten. Het was in een minuutje opgelost en ik hoefde niet te betalen! Ik ben ook eerder geweest om mijn scherm te vervangen met een copy scherm en dat werkt nog steeds helemaal goed! Bedankt!
Top services en vriendelijk personeel! De ingang van de oplaadconector was verbogen bij de iPhone van mijn dochter waardoor de oplaadkabel er niet meer in paste. Grote paniek natuurlijk! Samen met haar moeder langs gegaan bij GSM Tabletshop. Direct geholpen en kostenloos hersteld! Dochter weer helemaal blij! Bedankt voor deze services!
Zeer snelle en goede service! Mijn telefoon was helemaal kapot en nu weer zo goed als nieuw. Helaas is door de val mijn FaceID ook kapot gegaan, maar er werd toch moeite gedaan om te kijken of dit gemaakt kon worden, zeker een aanrader! :
Super goede service! Eerlijke uitleg over verschillende kwaliteiten van schermen. Mijn iphone 12 was binnen 30 minuten klaar. Nogmaals dank.
Al verschillende keren bij dit bedrijf geweest, laatste keer zelfs i phone gekocht, ze zeiden kan je makkelijk zelf alles overzetten, bij mij niet . Hebben ze perfect voor mij opgelost, als ik iets heb staan ze je altijd vriendelijk te woord , vorige week nog telefoon laten vallen gelukkig screen scherm was beschadigd . heb al verschillende kennissen naar ze toegestuurd. Heren nogmaals bedankt en ga zo door.
Zeer slechte ervaring bij vervanging van het scherm van de telefoon van mijn zoon. Ten eerste was de reparatie helemaal niet klaar binnen 30 minuten, maar moest hij dagenlang telkens terugkomen. Ten tweede liet het scherm meteen los, barstte het en reageerde een deel van zijn scherm niet meer op aanrakingen. Toen we daarmee teruggingen, kregen we te horen dat het zijn eigen schuld was. 85 euro door de plee gespoeld en een nieuwe telefoon moeten kopen. Ga niet met deze beunhazen in zee!
Super blij met deze toppers meerdere keren telefoons gebracht kinderen altijd weer lekker snel gemaakt
Hele goede service telefoon was van slag kreeg niet meer goed bij instellingen daar prima geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid