facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Prénatal

"Prénatal Hilversum Citystore is dé babywinkel waar je de beste babyproducten vindt om je kindje te voorzien van de eerste benodigdheden. Kom gauw langs voor de beste verzorging voor de haartjes, huid en billen, babykleding of voor deskundig advies! Ook ontdek je hier de leukste babykleding en kinderkleding. Kleed je kindje aan met onze nieuwste t shirts, blouses, jassen of schoentjes. Wat je ook zoekt, we verwelkomen je graag in onze Citystore in Hilversum."
Adres: Kerkstraat 102 , Hilversum 1211 CS, NL
Telefoonnummer: 088 332 0040
Stad: Hilversum
Route: Kerkstraat 102
Postcode: 1211 CS



op zoek naar gerelateerd: Prénatal rotterdam, Prénatal Utrecht, Prénatal winkels, Prénatal Eindhoven, Prénatal megastore, Prénatal Amsterdam, Prénatal cadeaukaart, Babydump
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mevrouw Groen Mevrouw Groen 172 meter Super toffe leuke winkel!! En kijk ook op het instagram account, zoveel leuks te koop...
Recensies
Deze week 3 keer door de kou, voor een kruik die niet goed is 3 x voor een dichte deur gestaan met m'n scoot dat word je toch wel zat he? Ruim een week verder met een kruik die niét deugt
Prima winkel met leuk assortiment en redelijke prijzen. Toen wij er waren, was er maar 1 personeelslid, dat is te weinig.
Kwam kort voor sluitingstijd met vraag een artikel om te ruilen. Had in de haast codenummer van retourartikel niet bij de hand. Ondanks dat bijzonder vriendelijk geholpen: ene medewerker vindt alsnog code in systeem, een ander regelt retourbonnen, weer een ander zoekt of het verlangde artikel er nog is. Alles in 10 minuten perfect geregeld en alsnog met het gewenste artikel de deur uit. Wat een uitstekende en klantgerichte service! Compliment.
Kennelijk is het anno 2020 mogelijk dat een bedrijf ACTIEF besluit om niet meer de voorraden van de winkel te kunnen inzien, ook niet naar de winkel te mogen doorverbinden en ook niet de winkelvoorraad via de website op te roepen. Dus kortom, op de bonnefooi naar de winkel toe rijden en hopen dat het er is. Goede service!
Prenatal Hilversum geweest op zondag en heel goed geholpen. Vriendelijke dame achter de kassa. Het is geen grote prenatal maar ze helpen je zo goed mogelijk verder.
Waardeloze service, moet ik op de bonnefooi heel omslachtig om daar te komen om te kijken of het artikel daar op voorraad is. Echt slecht dus. Klantenservice onbereikbaar., kunnen geen voorraad inzien, en willen je niet doorverbinden.
Nette winkel en aardig geholpen door meisje achter de kassa
Waardeloos advies en service. Zou altijd naar een andere prenatal gaan.
Vertaald door Google Het personeel in de winkel is erg aardig. Vooral Henriette, ze heeft een heel goede instelling en helpt altijd wanneer dat nodig is: Origineel The personal in the store is very kind. Specially Henriette, she has really good attitude and always help when needed:
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid