facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mevrouw Groen

Mevrouw Groen

Geschiedenis

lifestyle kinderwinkel

Adres: 's Gravelandseweg 46-D2 , Hilversum 1211 BT, NL
Telefoonnummer: 035 621 8534
ln.neorgwuorvem@ofni
Stad: Hilversum
Route: 's Gravelandseweg 46-D2
Postcode: 1211 BT


Openingstijden

Maandag: 11:00-17:30
Dinsdag: 09:30-17:30
Woensdag: 09:30-17:30
Donderdag: 09:30-21:00
Vrijdag: 09:30-17:30
Zaterdag: 09:30-17:00


op zoek naar gerelateerd: mevrouw groen facebook, babykleding hilversum, kinderwinkel hilversum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Prénatal Prénatal 172 meter Deze week 3 keer door de kou, voor een kruik die niet goed is 3 x voor een dichte de...
America Today America Today 277 meter Prettige winkel,goed en hulpvaardig personeel. Ik kwam er voor een skinnyjeans. De le...
Recensies
Super toffe leuke winkel!! En kijk ook op het instagram account, zoveel leuks te koop!
Slecht DPD afhaalpunt. Het probleem is dat volgens DPD de winkel de pakketjes heeft geweigerd aan te nemen, wellicht omdat het pakket een paar ons te zwaar is. Winkel heeft beperkingen in formaat en gewicht die niet gecommuniceerd worden tot je navraagt waarom je pakketje er niet is. Tot twee keer toe zending kwijt. Dame in de winkel weet van niets. Pakket is ondertussen aangekomen, dus het verweer dat het probleem bij DPD ligt is onzinnig.
Ik kwam hier een tijdje terug een pakje afleveren op een saaie regenachtige zondag. Super dat ze toen open waren! Hele lieve mensen werken hier en ze hebben super leuke en goede spulletjes! Prijzen vallen ook super mee! Ondanks dat ik alleen een pakje kwam afgeven en niks kwam kopen waren ze echt mega geweldig! Ik wou dat alle winkels/mensen zo waren =
Heerlijk snuffelwinkeltje, je geraakt niet uitgekeken. Zal morgen zien hoe kleine Rémi reageert op de gekochte spulletjes door omi... ;-
Fijnste kinderwinkel in de wijde omgeving. Prachtig assortiment voor elk budget. 'Mevrouw Groen' zelf is heel vriendelijk en behulpzaam, ook digitaal in tijden van lockdown. Hier kan je goed terecht voor cadeautjes voor verse baby's, maar ook voor oudere kids en alles ertussenin. De etalages zijn ook altijd een feestje. Absolute aanrader!
Klein winkeltje met mooi speelgoed. Alleen jammer dat de verkoopster niets wilde verkopen. De verkoopster was letterlijk een half uur aan het ouwehoeren met een klant over politiek. Onverrichter zake naar huis gegaan en de trybike via internet besteld uiteraard bij een andere winkel.
Super leuke winkel! Ze hebben veel verschillende producten voor kinderen, vaal goed voor milieu, mens en dier en er is altijd tijd voor hulp of een praatje. Ik ben er nog nooit weggegaan zonder iets te kopen volgens mij!
Leuke spullen gezien voor babies/peuters/kleuters, ook regelmatig hele leuke moeders gezien! Ik kom echter voor het ophalen van mij pakketten. De winkel is tevens afhaalpunt voor DPD.
Super leuke spullen, koop er altijd meer dan waar ik eigenlijk voor kwam. Ook leuk om haar op Instagram te volgen!
Geweldige service van de dames. Ik kwam mijn pakket van ruim 16 kilo ophalen. ID kaart laten zien na een handteking mocht ik mijn pakket meenemen. Ze ontvangen je met een lach en je verlaat de winkel met een lach :. Beter kan niet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid