facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Postmus Hypotheken & Verzekeringen

Postmus Hypotheken & Verzekeringen

Geschiedenis

De financieel adviseurs van Postmus Hypotheken & Verzekeringen geven u adviezen en oplossingen in verzekeringen en hypotheken.

Onze adviseurs werken op basis van een persoonlijke benadering, zowel voor particulieren als (MKB-)bedrijven en voor startende ondernemers en freelancers. Wij bieden altijd maatwerk op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening en indien nodig schakelen wij de hulp van specialisten in mocht u een zeer specifieke kwestie hebben.

Doordat wij niet voor een bank of verzekeringsmaatschappij werken kunnen wij een veel breder scala aan producten adviseren waar een adviseur bij een bank altijd beperkt is tot de producten van zijn eigen bank.

Het voordeel is uiteindelijk voor u: een uitgebreide vergelijking op maat waarbij daadwerkelijk alle mogelijkheden op een rij zijn gezet gevormd volgens uw wensen.

Adres: Raiffeisenstraat 1, 7831 HW Nieuw-Weerdinge
Telefoonnummer: 0591-521487
Stad: Nieuw-Weerdinge
Route: Raiffeisenstraat 1
Postcode: 7831 HW


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Direkt Vastgoed & Verzekeringen - Zelfstandig adviseur RegioBank Direkt Vastgoed & Verzekeringen - Zelfstandi... 131 meter Ligt in een buitendorpje dus even naar binnen wippen voor een vraag of adreswijziging...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid