facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Direkt Vastgoed & Verzekeringen - Zelfstandig adviseur RegioBank

Direkt Vastgoed & Verzekeringen - Zelfstandig adviseur RegioBank

Info

Direkt Vastgoed & Verzekeringen is onafhankelijk, klantgericht en adviseert in verzekeringen, financiële dienstverlening en bancaire producten.

Geschiedenis

Direkt Vastgoed & Verzekeringen is een jong regionaal werkend onafhankelijk bedrijf dat adviseert in verzekeringen, financiële dienstverlening en bancaire producten. Wij werken samen met de RegioBank en een aantal verzekeraars en zijn gespecialiseerd in het leveren van een totaal advies voor de particuliere en de zakelijke markt.



"Direkt Vastgoed & Verzekeringen is een regionaal werkend onafhankelijk bedrijf dat adviseert in verzekeringen, financiële dienstverlening en bancaire producten. Wij zijn zelfstandig adviseur van de RegioBank en werken samen met een aantal verzekeraars en zijn gespecialiseerd in het leveren van een totaal advies voor de particuliere en de zakelijke markt."
Adres: Weerdingerkanaal ZZ 156A, 7831 AK Nieuw-Weerdinge
Telefoonnummer: 0591-522646
Stad: Nieuw-Weerdinge
Route: Weerdingerkanaal ZZ 156A
Postcode: 7831 AK


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 12:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Postmus Hypotheken & Verzekeringen Postmus Hypotheken & Verzekeringen 131 meter De financieel adviseurs van Postmus Hypotheken & Verzekeringen geven u adviezen en op...
Recensies
Ligt in een buitendorpje dus even naar binnen wippen voor een vraag of adreswijziging gaat niet altijd. Maar altijd erg goed bereikbaar en redelijke tarieven voor o.a. inboedelverzekeringen. Dames aan de telefoon zijn altijd erg vriendelijk. Wel veel informatie die ze nodig hebben bij het verzekeren van een kamer, heb de huurbaas hiervoor even moeten vragen omdat ik zelf op alles het antwoord niet wist.. Materiaal muren, verwarmingswijze, type slot etc.
Gedreven, meedenkende en vooral vlotte kundige medewerkers, die het belang van hun klanten voorop stellen. Fijn dat dit soort allround kantoren bestaan, waar bank, hypotheek en verzekeringen onder één dak zitten. Echte aanrader om hier zaken mee te doen!
Ser goed en klantgericht
Fijne medewerkers en juiste advies
Als je een veilige bank wil dan zou ik deze aanbevelen
Zeer goeie organisatie waar je snel en adequaat geholpen wordt
Goede Service en kwaliteit.
Leuk plaatselijk bedrijf . Persoonlijk
Klant vriendelijk
Zeer vriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid