facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor POSH. Kliniek

POSH. Kliniek

Info

POSH. is een cosmetische kliniek gespecialiseerd in botox en filler behandelingen. Persoonlijke aandacht en het bieden van kwaliteit staat bij ons centraal. Daarnaast kun je bij ons gratis parkeren.

Adres: Terweeweg 82, Oegstgeest
Telefoonnummer: +31712407069
Stad: Oegstgeest
Route: Terweeweg 82


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Clinic Lara's Amsterdam, Clinic Lara's Amsterdam Reviews, Blanco Laser Clinic Eindhoven, MedSkin Clinic, GentleMax Pro, Laser Amsterdam, Laser ontharen Amsterdam Oost, Laser ontharen Amsterdam West
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chef de Cabine Chef de Cabine 184 meter De kappers hier houden zich niet aan de afspraken. Bereid je voor dat als jij de prij...
Marie Kuijt Cosmetisch Arts Marie Kuijt Cosmetisch Arts 211 meter Dokter Marie is een uiterst professionele dokter en geeft goed advies wat wel en niet...
NewDiet Care NewDiet Care 252 meter Onder professionele begeleiding, persoonlijke aandacht en vaste weegmomenten is het v...
Recensies
Gelijk bij binnenkomst al een vertrouwd gevoel. Er wordt ruim de tijd genomen om alles uit te leggen en je gerust te stellen. Super netjes, erg rustgevend. Eigenaresse en arts, topvrouwen!
Super lieve dames die je goed helpen en de nazorg is ook top! Heb hier mijn traangootjes laten vullen en ben erg tevreden met het resultaat.
Dit jaar voor de tweede keer bij POSH geweest voor het opvullen van mijn lippen met fillers. Wederom onwijs tevreden
Hele lieve eigenaresse die bij elke behandeling de tijd voor je neemt en goed en secuur te werk gaat! Ik heb nu 2 SHR-behandelingen voor de oksels gehad en merkte na de eerste behandeling al verschil. De haartjes kwamen niet alleen minder snel terug, maar ook zie ik dat op sommige plekjes geen tot nauwelijks haargroei was.
Super super vriendelijk personeel en een goede service! Heel tevreden met mijn fronsrimpel behandeling! Posh is echt een aanrader.
Ik ben bij POSH geweest voor een HIFU behandeling. Super vriendelijk ontvangen en er wordt echt de tijd voor je genomen. Daarnaast krijg je eerlijk en oprecht advies om een optimaal resultaat te behalen. Absoluut een aanrader!
Maandag 27 Juli ben ik bij POSH kliniek geweest voor een HIFU behandeling. Ik ben niet alleen super blij met het resultaat maar ook met de vriendelijkheid van de arts, en de goede nazorg. Zeker 5 sterren waard !
Posh ! Wat een fijne ervaring. Wat mij meteen opviel hoe netjes en schoon het er is. Een warm welkom van de eigenaresse en een arts die naar je wensen luistert ! Ik was heel zenuwachtig maar ze zorgen dat je op je je gemak voelt voor dat ze überhaupt beginnen. Ga je voor het eerst iets aan jezelf laten doen ? Dan raad ik posh aan !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid