facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marie Kuijt Cosmetisch Arts

Marie Kuijt Cosmetisch Arts

Info

Cosmetisch Arts (MD Aesthetic Medicine) gespecialiseerd in injectables, werkzaam bij FACE Land Oegstgeest, Utrecht en Barendrecht.

Geschiedenis

Drs. Marie Kuijt studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Hier behaalde zij zowel haar doctoraal- als artsexamen met cum laude. Tijdens haar studie heeft zij zich verdiept in de dermatologie (AMC) en vanwege haar interesse in de huid en esthetische behandelingen is de cosmetische geneeskunde voor haar de ultieme combinatie.

Bij elk consult neemt zij de tijd voor haar cliënt, luistert naar zijn wensen en bespreekt samen met hem de behandelingsmogelijkheden. Hierbij houdt zij altijd rekening met het behoud van de natuurlijke uitstraling van elk uniek persoon. Vanzelfsprekend bezoekt zij voortdurend workshops en congressen om zich te informeren over de nieuwste en beste behandeltechnieken.



"Dokter Marie Kuijt, BIG en KNMG geregistreerd, heeft meer dan 9 jaar ervaring als cosmetisch arts in Nederland en Zwitserland.Zij staat bekend om haar persoonlijke benadering, eerlijke advies en behandelresultaten met een natuurlijk resultaat.Uiteraard ben je altijd welkom voor een vrijblijvend consult.Boek je afspraak via Whatsapp +31 6 41 88 43 63, via de website of via een bericht op Instagram @dokter_marie"
Adres: Geversstraat 75b, 2341 GD Oegstgeest
Stad: Oegstgeest
Route: Geversstraat 75b
Postcode: 2341 GD


Recensies
Dokter Marie is een uiterst professionele dokter en geeft goed advies wat wel en niet te doen. Heel erg tevreden over het “natuurlijke“ resultaat. Dokter Marie zou ik absoluut aanraden!!!!
Ben nu een paar keer geweest. Mijn dochters ook. Kundig oordeel en prima resultaat. Maar ook zegt ze nee als iets nog niet nodig is. Ben erg tevreden.
Marie is kundig, eerlijk, duidelijk. Zij kijkt per persoon wat de beste behandeling is voor het mooiste resultaat en is daar heel eerlijk in. Voor mij absoluut de beste
Zeer tevreden. Leuk ontvangen door Mees en goede uitleg en behandeling door dokter Marie. Heel blij met mijn lippen
Altijd heel tevreden met wat dokter Marie kan creëren. Zo natuurlijk dat niemand ziet of je iets gebruikt of het nu fillers zijn of botox is. Super tevreden! Nooit meer naar een ander!
Zeer professioneel, duidelijke uitleg, de producten en behandelingen zijn bij zowel Marie en Michiel top. Ik ga nooit meer ergens anders heen.
Voor de 2e keer geweest voor lip opvullen en weer uiterst tevreden. Dr Marie luistert naar wat je wil. Ik wil niet te veel vullen en het ziet er precies uit zo uit hoe ik het wil!
Onlangs na een overstap naar een andere behandelaar toch weer terug naar Dokter Marie. Het is bij haar zo fijn, dat als ik iets aangeef, ze gelijk snapt wat ik bedoel. Ze werkt rustig, overlegt wat ze doet, en is heel goed in wat ze doet. Ik ga nergens anders neer heen nu. Helemaal tevreden!
Enorm tevreden met het opvullen van mijn lippen! Ziet er ontzettend natuurlijk uit precies zoals ik wilde.
Erg geduldige lieve en vooral eerlijke dokter, ik heb mijn lippen gedaan en mijn kaaklijn het is gewoon ongelofelijk hoe mooi het is geworden. Mijn man is bij dokter Michiel geweest voor haar filler ook heel tevreden over hoe hij behandeld is resultaten moeten we nog even afwachten Gr Kiona
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Marie Kuijt Cosmetisch Arts.

Oegstgeest gezondheid/schoonheid

openingstijden, locatie, vervoer. Geversstraat 75b kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Marie Kuijt Cosmetisch Arts adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Marie Kuijt Cosmetisch Arts. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Marie Kuijt Cosmetisch Arts delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NewDiet Care NewDiet Care 134 meter Onder professionele begeleiding, persoonlijke aandacht en vaste weegmomenten is het v...
Chef de Cabine Chef de Cabine 191 meter De kappers hier houden zich niet aan de afspraken. Bereid je voor dat als jij de prij...
POSH. Kliniek POSH. Kliniek 211 meter Gelijk bij binnenkomst al een vertrouwd gevoel. Er wordt ruim de tijd genomen om alle...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid