facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Popocatepetl

Popocatepetl

Info

There is a new Mexican in town! Vanaf de borrel tot de late uurtjes: The Mexican houdt van bites to share, cocktails en Mexican food.

Geschiedenis

There is a new Mexican in town! Vanaf de vroege avond tot laat: The Mexican houdt van bites to share, cocktails en Mexican food. Drink je cocktail of cerveza aan de bar en deel Mexican bites met vrienden & familie of reserveer een tafeltje voor het diner. Hasta Pronto!



"Mexican restaurant center of Utrecht."
Adres: Nobelstraat 163 , Utrecht 3512 EM, NL
Telefoonnummer: 030 231 5719
ln.opop@thcertu
Stad: Utrecht
Route: Nobelstraat 163
Postcode: 3512 EM



op zoek naar gerelateerd: popocatepetl vulkaan, popocatepetl menu, popocatepetl utrecht, popocatepetl nijmegen, popocatepetl rotterdam, popocatepetl amsterdam, popocatepetl arnhem, popocatepetl den haag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chidoz Chidoz 272 meter Zeer lekkere verse ingrediënten, je kan zelf je burrito samenstellen. De pittige sauz...
Ritos Ritos 504 meter Bestelde soms wel eens van ze. De poké is oke, voor wat je in Utrecht kan vinden. Hel...
Lucy Lou Lucy Lou 804 meter Heel erg gezellig, heerlijk cocktails Wil zo ook nog een keer die jongen achter de b...
Cibari Cibari 2 km Goed betaalbare eten en super lekker!
Wereldrestaurant Foodexplore Wereldrestaurant Foodexplore 5 km Gezellige restaurant met heel veel keuze aan eten. Ideaal voor een grote groep.
Recensies
De kaart van dit restaurant is niet heel uitgebreid, maar van een voorgerecht maken ze gemakkelijk een hoofdgerecht, wat goed vult. De bediening is erg vriendelijk. Ik vond het wel erg donker, en de geluiden van buiten galmden erg in de ruimte waar wij zaten. Al met al was deze toch fijne ervaring niet duur eten plus een drankje onder de 20,-, en wel voor herhaling vatbaar.
Op het voorgerecht na taco was het hoofdgerecht en andere zaken die ik mee mocht proeven smakeloos. Bijna geen kruiden te proeven en de groenten en vis zelf hadden bijna geen smaak. Onze groep werd verdeeld over twee tafels wat ervoor zorgde dat we apart van elkaar moesten zitten, dat was jammer. Sfeer zelf was prima, gemoedelijk en gezellig. Dit wordt geen herhaling voor me om te gaan eten.
Beetje ongemakkelijker ober, maar echt ontzettend lekker eten en de cocktails zijn ook echt aan te raden! Hele gezellige sfeer. Goed volgepakt op zaterdagavondEten: 5/5
Het interieur is leuk en de bediening is vriendelijk maar daar is ook alles mee gezegd. Dit is geen authentiek Mexicaans restaurant en het eten had weinig smaak en de kip was droog. Heel jammer, had graag weer wat heerlijke mole met tortilla's geproefd en hoge verwachtingen van een restaurant dat al sinds 1983 geopend is.
3 jaar geleden was dit een top tent! Afgelopen week weer een keer gegeten met 2 vriendinnen. Wij werden compleet genegeerd, niet bediend. Na meerdere keren dit te hebben aangegeven kwam de manager die ons compensatie aanbood. Dit was een aardig gebaar, maar voelde niet van harte of dat de situatie serieus werd genomen. Voor ons nooit weer! P.s. 1 dame in de bediening was wel aardig!! De rest onwijs chagrijnig onbeschoft gewoon!
Het eten was lekker, ik was er een tijd niet meer geweest. Interieur heeft grote metamorfose doorgemaakt. Jammer!!!!!! " vroeger" had je echte Mexicaanse sfeer, heel gezellig. Nu is het straks 100 in een dozijn Interieur. Eten "Vroeger " ook beter. Nu prijzig voor wat je krijgt,Eten: 3/5
Hier met 5 personen gegeten via Social Deal, dan kun je pas om 20 uur terecht maar je krijgt waar voor je geld, leuk knus tentje, beetje druk binnen en wat lawaaierig. Maar de bediening is super aardig en goed. Heerlijk coctails en frozen Margharita. Eten was heel erg lekker en RUIM voldoende. Wij waren zeer tevreden!
Loop hier snel voorbij, De sangria met cava is fanta met cava gemixt totaal niet wat je ervan verwacht. Als voorgerecht hadden wij nacho’s met pollo en pulled pork, er zaten wel 2 kleine stukjes vlees in. Tot het hoofdgerecht zijn we niet gekomen want na dit teleurstellende voorgerecht hebben wij de rekening maar gevraagd. De bediening is zeer onbeleefd. Nadat wij aangaven dat eten en drinken niet oke was gaf meneer aan helemaal klaar met ons te zijn. Kortom ga hier nooit heen
Wat een gezellige avond moest zijn met leuke gerechtjes/drankjes. Is geëindigd in een teleurstelling en zelf opnieuw moeten zoeken om ergens te kunnen eten. De kwaliteit is niet op niveau, maar het personeel is voornamelijk de reden om nooit meer terug te komen. Onbeschoft werden we behandeld door de eigenaar/manager? Schandalig.
Op een doordeweekse avond geweest. Heel druk, tafels staan dicht op elkaar. Je moet hard praten om verstaanbaar te blijven voor de ander. Het eten is prima, krijgt voldoende hoeveelheid voor de prijs. Bij zowel mij als mijn partner was weinig smaak aan het eten, wij misten beide de kruiden/sauzen, dus verwacht geen smaaksensatie.Eten: 3/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid