facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lucy Lou

Lucy Lou

Info

Zuid-Amerikaans streetfood in een stoute setting’, dat is volgens een van de eigenaren de essentie van Lucy Lou Taco’s & Tequila.

Geschiedenis

Zuid-Amerikaans streetfood in een stoute setting’, dat is volgens een van de eigenaren Bastiaan Phaff de essentie van Lucy Lou Taco's & Tequila.

Je kunt bij ons niet reserveren, je kan gewoon binnen lopen!



"Mexican food & drinks"
Adres: Vredenburg 30 , Utrecht 3511 BC, NL
Telefoonnummer: 030 227 2333
ln.uolycul@ofni
Stad: Utrecht
Route: Vredenburg 30
Postcode: 3511 BC


Openingstijden

Maandag: 17:00-00:00
Dinsdag: 17:00-00:00
Woensdag: 17:00-00:00
Donderdag: 17:00-00:00
Vrijdag: 17:00-02:00
Zaterdag: 17:00-02:00
Zondag: 17:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: lucy lou menu, lucy lou utrecht menu, lucy lou reserveren, lucy lou taco's & tequila, lucy lou utrecht review, restaurant lucy lou, lucy lou utrecht iens, lucy lou iens
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ritos Ritos 306 meter Bestelde soms wel eens van ze. De poké is oke, voor wat je in Utrecht kan vinden. Hel...
Popocatepetl Popocatepetl 804 meter De kaart van dit restaurant is niet heel uitgebreid, maar van een voorgerecht maken z...
Chidoz Chidoz 983 meter Zeer lekkere verse ingrediënten, je kan zelf je burrito samenstellen. De pittige sauz...
Cibari Cibari 1 km Goed betaalbare eten en super lekker!
Wereldrestaurant Foodexplore Wereldrestaurant Foodexplore 4 km Gezellige restaurant met heel veel keuze aan eten. Ideaal voor een grote groep.
Recensies
Heel erg gezellig, heerlijk cocktails Wil zo ook nog een keer die jongen achter de bar bedanken die kwam checken of alles oké was toen er een vedwaalde dronken man mij en m'n nichtje een soort van lastig kwam vallen. Toen we weg gingen werd er ook nog gevraagd of hij met ons mee moest lopen naar buiten. Dus bij deze: Dank je wel topper!
Heerlijk gegeten als teamuitje! Zelfs de saus komt daadwerkelijk uit Mexico. Een heerlijke avond gehad met zeer vriendelijk personeel, zeker een aanrader!
Leuk restaurant en goede sfeer, eten ziet er goed uit maar heeft echt zó weinig smaak… De €45-50 die je betaald voor een Shared Platter is het zeker weten niet waard. Zit veel liever te eten bij de Salsashop waar ik de Mexicaanse smaak wél proef…
Lekker Mexicaans eten! Goede taco's en nacho's. Bijpassende cocktails die helemaal in het Mexicaanse sfeertje passen.
Bediening aardig, lief en snel. Heerlijk eten, wij hadden de meat platter voor 2 en het was meer dan genoeg.
Lekker eten, goede sfeer en heel veel verschillende tequilas en mezcal. Het restaurant ziet er mooi uit en het personeel is vriendelijk. Helaas is het alleen erg koud als jij dicht bij de ingang zit door de deur.
Bediening was onpersoonlijk en keek een paar keer naar onze tafel die volstond met lege borden zonder iets te doen. We kregen een taco die bedorven bleek te zijn, we haalde de bediening erbij en die zat ons een beetje aan te kijken alsof het ons probleem was, dat werd gecompenseerd door een andere taco. Toen we gingen afrekenen spraken we het personeel aan en die namen ons totaal niet serieus. Absoluut geen aanrader.
Eten is erg lekker, bediening best snel. Wij waren op een erg druk moment waardoor ze een paar dingen vergeten waren. Uiteindelijk wel gebracht nadat we erom gevraagd hadden, dat was een beetje jammer.Eten: 4/5
Goeie sfeer en heerlijk eten. Ook genoeg voor de grote eter.Eten: 5/5
Personeel die bij ontvangst en serveren geen Nederlands praat. Blijft toch raar om dit zo mee te maken. Het eten is matig, zeker als je bekend bent met echte Mexicaans eten. Decor, sfeer viel tegen. Al met al niet echt een 'uit eten' ervaring. Zou voor dit andere locaties aanraden. Voor een snelle hap wel te doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid