facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS Van Ee

PLUS Van Ee

Geschiedenis

Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service – zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, kopen wij grootschalig in en zorgen wij voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen.

Met 262 PLUS supermarkten in Nederland staan wij midden in jouw buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan PLUS relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt.



"Welkom bij PLUS van den Boogaard. Goed eten, daar houden we van. Bestel je boodschappen online of kom een kijkje nemen in de winkel."
Adres: Constantijn Huijgensstraat 110, 2802 LZ Gouda
Telefoonnummer: 0182 513 665
Stad: Gouda
Route: Constantijn Huijgensstraat 110
Postcode: 2802 LZ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Plus Gouda openingstijden, Hoogvliet Gouda, Jumbo Gouda, Coop Gouda, AH Gouda, Lidl Gouda, Supermarkt Gouda, Plus Gouda Thorbeckelaan openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PLUS Koornneef PLUS Koornneef 2 km Prettige winkel, groot assortiment en goede kwaliteit, met over het algemeen fijn per...
Dirk van den Broek Dirk van den Broek 3 km Grote supermarkt maar aanbiedingen zijn snel uitverkocht. Maandagochtend was wat ik w...
Recensies
Plus is open tot 21:00 uur Op 20:55 was mijn dochtertje binnen gegaan om 1 fles Fanta te kopen, Ze was de deur binnen en word gelijk on de arm gepakt en er werd tegen haar geschreeuwd dat ze naar buiten moest gaan. absoluut de allerlaatste!! niet aanbevolen, dit gedrag kan niet worden geaccepteerd!!
Typische buurtsuper. Nette winkel qua prijzen en assortiment in de middenmoot. Opvallend is dat na de wisseling van eigenaar de winkel maar matig gevuld is. Daar hoor ik meer klanten over mopperen. Verder gewoon een prettige buurtsuper.
Komt nu een aantal keer voor dat ik thuis kom en dat artikelen over datum zijn. Er wordt überhaupt geen tht check gedaan.
Deze winkel gaat met stappen achteruit . Veel attributen zijn er niet zelfs eigen merk ,het personeel is hulpzaam en vriendelijk. Dus het ligt aan de leiding gevende.
de manager is racistisch. volgde me door de winkel alleen omdat ik zwart ben. Ik raad deze winkel niet aan.
Prettige winkel, heeft alles wat je van een supermarkt verwacht, ook groot aanbod biologisch. Ook voorraad goed op orde. Vriendelijk personeel. Let op met parkeren met de auto, een parkeerschijf is hier nodig! Shoppen mogelijk met handscanner, en achteraf keuze uit zelfscanner of kassa.
Leuke winkel, vriendelijk personeel. Kom er zeker terug!
Fijne winkel, vriendelijk personeel en ruime keuze
Beste meneer de beveiliger van plus Gouda, De volgende keer als er iemand met een super knappe hulphond zoals ik natuurlijk naar binnen loopt is het niet zo beleeft om meteen in de aanval te schieten. Mensen zoals vrouwtje willen gewoon rustig hun boodschappen doen en dat kunnen ze helaas niet alleen… hoe graag ze dat ook willen. De super knappe hulphondjes zorgen ervoor dat mensen zoals vrouwtje toch een beetje onafhankelijkheid terug kunnen krijgen en op een semi normale manier hun leven kunnen leiden. Het weigeren van een hulphond is daarom absoluut niet oké! Ik weet het, het is misschien moeilijk te begrijpen hoeveel hondjes kunnen doen voor hun baasje. Maar toch is het zo. Mensen met een psychosociale hulphond hebben al zo veel behandelingen gehad en dat vaak zonder gewenst resultaat. Vaak zijn hondjes zoals wij de laatste oplossing. Dus asjeblieft meneer de beveiliger, maak het leven van vrouwtje niet moeilijker dan het al is… Liefs, Kaya de psychosociale hulphond in opleiding en natuurlijk vrouwtje Nikita
Let op houdbaarheidsdatum, halal worst paar dagen over de datum.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid