facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS Koornneef

PLUS Koornneef

Info

Welkom bij PLUS Koornneef. Aandacht, Kwaliteit, Lokaal en Verantwoord vinden we belangrijk. PLUS Koornneef is dé servicesupermarkt van Gouda.

Geschiedenis

Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service – zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, kopen wij grootschalig in en zorgen wij voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen.

Met 262 PLUS supermarkten in Nederland staan wij midden in jouw buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan PLUS relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt.



"Welkom bij PLUS Koornneef. Goed eten, daar houden we van. Download de PLUS App, bestel je boodschappen online of kom een kijkje nemen in de winkel."

"Welkom bij PLUS Koornneef. Goed eten, daar houden we van. Download de PLUS App, bestel je boodschappen online of kom een kijkje nemen in de winkel."
Adres: Thorbeckelaan 1, 2805 CA Gouda
Telefoonnummer: 0182 570 555
Stad: Gouda
Route: Thorbeckelaan 1
Postcode: 2805 CA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Plus Gouda korte akkeren Openingstijden, Plus Gouda openingstijden, Coop Gouda, Plus Van Ee Openingstijden, Openingstijden Plus Gouda Constantijn Huygensstraat, Lidl Gouda, Plus Gouda folder, Hoogvliet Gouda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PLUS Van Ee PLUS Van Ee 2 km Plus is open tot 21:00 uur Op 20:55 was mijn dochtertje binnen gegaan om 1 fles Fanta...
Dirk van den Broek Dirk van den Broek 3 km Grote supermarkt maar aanbiedingen zijn snel uitverkocht. Maandagochtend was wat ik w...
Recensies
Prettige winkel, groot assortiment en goede kwaliteit, met over het algemeen fijn personeel.
Prima supermarkt met vriendelijk personeel. Wel is het zo dat als je niet oplet je de helft van de keren dat je boodschappen doet met spullen thuis komt die over datum zijn. Dat is echt al jaren zo. Dit is echt een stevig aandachtspunt wat mij betreft.
Gevarieerd en overzichtelijk aanbod met behulpzame medewerkster, met aandacht voor onderbezetting bij servicebalie
Alleen maar slechte ervaringen met deze Plus. Bedrijfsleider stond een dame in een rolstoel uit te foeteren , die per ongeluk wat blikjes omver reed Niet de 1ste keer dat deze man zo tekeer gaat.
Ik wilde de weekboodschappen doen in deze plus maar moest volgens de meneer achteraan sluiten in een rij met kinderen. Vervolgens mochten andere klanten wel rustig doorlopen. Absurd. Ik sta hier toch niet te wachten voor een concert, ik wil gewoon boodschappen doen. Ik ben geen kind dus zo wil ik ook niet behandeld worden. Ik ben meteen weggegaan, hier kom ik niet meer terug.
Fijne supermarkt van Plus in Gouda. Wat erg prettig is bij deze Plus is de kassa waar je zelf af kunt rekenen!
Mevrouw met blond haar in een paardenstaart, achter de kassa is zo onvriendelijk en ongeduldig. Ik voel me nooit welkom door haar, doordat ze alles zo snel en chaotisch doet. Dit filiaal nooit meer voor mij.
Hier boodschappen doen eindigt vaak in een teleurstelling. Het assortiment is beperkt en duur. Basisproducten zijn regelmatig niet op voorraad. Goed opletten als je afrekent, want de kassaprijzen kloppen niet altijd. Het is dat er geen alternatieven op loopafstand zijn, anders zou ik hier niet meer komen.
Prima winkel, hoewel de helft van het personeel er rondloopt omdat het 'moet'.
Net als elke andere supermarkt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid