facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS Sandur

PLUS Sandur

Geschiedenis

Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service – zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, kopen wij grootschalig in en zorgen wij voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen.

Met 262 PLUS supermarkten in Nederland staan wij midden in jouw buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan PLUS relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt.

Adres: Sandurdreef 5, 7828 AA Emmen (gemeente)
Telefoonnummer: +31591667482
Stad: Emmen
Route: Sandurdreef 5
Postcode: 7828 AA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: De Markt van Sandur, Parc Sandur supermarkt, Plus Klazienaveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boni Emmen Bargeres Boni Emmen Bargeres 4 km Grote, duidelijke overzichtelijke winkel waar een hoop te vinden is. Let wel op..... ...
Lidl Lidl 5 km
Recensies
Ideaal om op het vakantie park boodschappen te doen bij de plus, net als thuis! Er waren wel veel lege schappen, daarom 4 sterren iplv 5.
Leuk park waar er veel rust is.
Prettig winkelen mooi assortiment. Goede prijsstelling. En vriendelijke service
Vlak bij deze vogel vinf je de Plusmarkt.
Fijne supermarkt op vakantiepark. Groot, goed assortiment En heel veel leuke cadeau artikelen.
Een heel mooi park. Jammer dat we er waren tijdens de lockdown. We hebben ons prima vermaakt.
Het is duur. Omdat ze in kakkersbuurt zitten, vind ik dat ze de prijzen er niet op moeten richten.
Leuk park, aardig personeel, leuke omgeving. Maar het huisje was langdurig niet schoon gemaakt. Schimmels op plekken waar het niet hoorde, vieze vloer, etc..
Park is prachtig maar huisje was niet schoon er ontbrak van alles en er waren ook wat dingen stuk. Na aangeven wordt het wel snel opgelost. Behalve het schoonmaken.
Zeer overzichtelijk en schoon. Personeel is ook heel vriendelijk en persoonlijk. Fijne winkel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid