facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boni Emmen Bargeres

Boni Emmen Bargeres

Info

Welkom op de officiële Facebookpagina van Boni Emmen Bargeres! Like deze pagina en blijf altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Geschiedenis

Boni Supermarkt: Lokaal de beste supermarkt, de goedkoopste in kruidenierswaren en rijk in vers. Dat zijn de drie pijlers waar Boni voor staat!

Adres: Alerderbrink 8, 7812 RT Emmen (gemeente)
Telefoonnummer: 0591614886
Stad: Emmen
Route: Alerderbrink 8
Postcode: 7812 RT


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: openingstijden boni emmen bargeres, openingstijden lidl bargeres, boni noordbargerstraat emmen, jumbo emmen, boni emmen folder, openingstijden boni emmen noordbargerstraat, lidl bargeres, jumbo rietlanden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lidl Lidl 1 km
PLUS Sandur PLUS Sandur 4 km Ideaal om op het vakantie park boodschappen te doen bij de plus, net als thuis! Er wa...
Recensies
Grote, duidelijke overzichtelijke winkel waar een hoop te vinden is. Let wel op..... rugzakken mogen niet naar binnen.
Ik raad de Boniks niet aan. Schappen zijn vaak leeg en wanneer je wat nodig hebt, ligt het er niet. Dit kan natuurlijk een keer voorkomen, maar wanneer dit iedere keer gebeurt als men naar de winkel moet, vind ik dat zeer kwalijk. Tijd voor een extra supermarkt, 1 die wel heeft wat je nodig hebt.
Rommelmarkt jeugd. Bedankt voor sponsering. Was weer eengezellige rommelmarkt
Normaal een goede winkel maar vandaag . Ik reken af . Geen goede middag, geen bedrag wat ik moet betalen ,geen wilt u het bonnetje mee. Niet eens fijne dag nog nadat ik zelf om het bonnetje heb moeten vragen. Geen idee wat ik fout heb gedaan maar ik vind dat alles behalve vriendelijk.
Diesel is tegenwoordig niet meer te betalen, snel maar een lading flessen olijfolie gehaald.
Ruime en schone winkel, geweldig personeel, altijd vriendelijk en behulpzaam. Een TOP winkel. Echt een aanrader.
Veel dingen zijn prima aan winkelen bij de Boni Bargeres. Parkeergelegenheid is goed, het aanbod is goed. De klant staat alleen niet centraal kun je regelmatig merken. Producten als brood en vlees kunnen al halverwege de dag op zijn. De deuren van de koeling sluiten niet goed zie ook foto waardoor je je vingers tussen de deur kunt krijgen spreek uit persoonlijke ervaring. Als je daar melding van maakt krijg je te horen dat ze dat nog nooit gezien hebben. De deuren sluiten al vele maanden slecht dus dat is onzin. Het niet vragen hoe het is met de vinger en je voorliegen is niet respectvol naar de klant. Vandaag wordt de koeling schoongemaakt. Alle producten in dozen naar de opslag, terwijl de winkel nog uren open is. Dit schoonmaken en deuren vervangen moet natuurlijk NA sluitingstijd om de klant te ontzien. Behalve dat het aanbod producten goed is, is het niet geweldig. Vooral de afdeling gebak is zeer beperkt.
Vaak lange rijen bij de kassa.. En wordt 't tijd voor zelf scan kassa's.. Soms schiet 't echt niet op als je maar een paar boodschappen hebt.. Ze zijn stil blijven staan bij de Boni... Terwijl veel supermarkten zijn blijven vernieuwen...
Supermarkt die qua prijs één van de goedkoopsten is in Nederland. Ook het personeel stelt zich vriendelijk op.
Net als andere bonus winkels goéd en voorzichtig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid