facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS René Nijenhuis

PLUS René Nijenhuis
Adres: Marktplein 1, 7061 CW Terborg, Nederland
Telefoonnummer: 0315 345 996
Staat: Gelderland
District: Oude IJsselstreek
Stad: Terborg
Route: Marktplein
Huisnummer: 1
Postcode: 7061 CW


Openingstijden

maandag: 08:00–21:00
dinsdag: 08:00–21:00
woensdag: 08:00–21:00
donderdag: 08:00–21:00
vrijdag: 08:00–21:00
zaterdag: 08:00–21:00
zondag: 08:00–21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PLUS René Nijenhuis PLUS René Nijenhuis 4 meter vriendelijk,ik was aan de later kant en zeker bij brood en groenten en fruit.
Lidl Lidl 96 meter Keten van discountsupermarkten waar men terecht kan voor levensmiddelen en huishoudel...
Boni Terborg Boni Terborg 200 meter Een erg fijne winkel. Ruim opgezet en erg overzichtelijk.nHet concept als discounter ...
Recensies
Ik was zojuist bij de winkel. Moest eventjes snel een aantal 5 producten halen. Alles gescand bij de zelfscan, krijg ik een steekproef. Met de steekproef is niks mis, maar het is toch echt uitermate teleurstellend dat het 5 minuten duurt voordat er ook maar iemand de kant op komt om de steekproef te doen. Vervolgens wordt de steekproef eerst bij een vrouw gedaan die er misschien net 10 seconden op aan het wachten was. Al met al, een zelfscan heeft geen zin als er niemand is om de steekproeven uit te voeren.
Over het algemeen heel goed. Plus is niet de goedkoopste. Maar levert goede producten. Enkele keren waren vlees en vleeswaren wel over datum. Zelf niet goed opgelet natuurlijk, maar dat vind ik dan ook niet de taak van klant, maar van leverancier, dus personeel Plus. Echter zoals ik al melde was dit een enkele keer.
Vaak aanbiedingen voor de komende week al op zaterdag in de schappen en niet duidelijk aangegeven. Ook kan je met de zelfscanner alsnog in de rij aansluiten.
Altijd problemen met de zelfscan.nVind dat altijd zo jammer.nTijdbesparing is het dan niet meer..
Fijne winkel, groot en goede service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid