facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS René Nijenhuis

PLUS René Nijenhuis

Info

Welkom bij PLUS René Nijenhuis. Wij staan elke dag voor u klaar om van uw dagelijkse boodschappen een bijzondere ervaring te maken.

Geschiedenis

Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service – zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, kopen wij grootschalig in en zorgen wij voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen.

Met 262 PLUS supermarkten in Nederland staan wij midden in jouw buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan PLUS relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt.



"Welkom bij PLUS René Nijenhuis. Goed eten, daar houden we van. Bestel je boodschappen online of kom een kijkje nemen in de winkel."
Adres: Marktplein 1, 7061 CW Terborg
Telefoonnummer: +31315345996
Stad: Terborg
Route: Marktplein 1
Postcode: 7061 CW


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 08:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Boni Terborg, Openingstijden Lidl Terborg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PLUS René Nijenhuis PLUS René Nijenhuis 4 meter Ik was zojuist bij de winkel. Moest eventjes snel een aantal 5 producten halen. Alles...
Lidl Lidl 94 meter Keten van discountsupermarkten waar men terecht kan voor levensmiddelen en huishoudel...
Boni Terborg Boni Terborg 204 meter Een erg fijne winkel. Ruim opgezet en erg overzichtelijk.nHet concept als discounter ...
Recensies
vriendelijk,ik was aan de later kant en zeker bij brood en groenten en fruit.
Nette winkel,vlak bij lidl,boni,lekker makkelijk. Goede parkeer mogelijk heden.
Vaak aanbiedingen voor de komende week al op zaterdag in de schappen en niet duidelijk aangegeven. Ook kan je met de zelfscanner alsnog in de rij aansluiten.
Was er voor het eerst vandaag en het blijkt een goede supermarkt te zijn
Hebben ze aanbiedingen kom je daar zit de slijterij dicht.. en daarna krijg je ook nog een grote mond van een medewerkster, Niet normaal!!
Vriendelijk personeel alleen zijn niet altijd de aanbieding aanwezig jammer
Vriendelijk personeel alles is makkelijk te vinden
Fijne overzichtelijke winkel met een zeer breed assortiment. Groet Charles
Goede service, goed assortiment, lekker vers en altijd alles op voorraad. Heerlijk dat ze aan huis bezorgen.. ook verse vleeswaren en niet alleen die verpakte! Top!
Ik kom hier wekelijks voor de boodschappen. Ook de bezorgdienst heb ik eerder gebruikt. Nu met de auto niet meer nodig. Gezellige winkel, mooie vers producten en slagerij. Ruime keus.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid