facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS Marlo en Angela van de Wildenberg

PLUS Marlo en Angela van de Wildenberg

Info

18 mei 2009 hebben wij Marlo en Angela van de Wildenberg de Plus Supermarkt in winkelcentrum De Bus overgenomen. Sindsdien zijn wij samen met onze medewerkers dagelijks druk in de weer om de klanten net dat beetje extra te bieden.

Geschiedenis

Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service – zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, kopen wij grootschalig in en zorgen wij voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen.

Met 262 PLUS supermarkten in Nederland staan wij midden in jouw buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan PLUS relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt.



"Welkom bij PLUS Bouwmans Helmond. Goed eten, daar houden we van. Download de PLUS App, bestel je boodschappen online of kom een kijkje nemen in de winkel."
Adres: Nieuwveld 19, 5702 HW Helmond
Telefoonnummer: +31492520046
Stad: Helmond
Route: Nieuwveld 19
Postcode: 5702 HW


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:30
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 10:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jan Linders Helmond Jan Linders Helmond 775 meter Jan Linders Helmond aan de Dijksestraat: het voordeel van het Zuiden!
Donya Supermarkt Donya Supermarkt 1 km Echt klantvriendelijk en verse en vlees heel goedkope prijsen
Jumbo Azalealaan Helmond Jumbo Azalealaan Helmond 2 km Fijne winkel. Ze hadden precies wat ik nodig had!
Super Sociaal, supermarkt voor minima Super Sociaal, supermarkt voor minima 2 km Fijne winkel met vriendelijk personeel. Blij dat dit bestaat
Jumbo Helmond 2e Haagstraat Jumbo Helmond 2e Haagstraat 3 km Prima winkel. Lekker breed en ruim opgezet ondanks dat je dat van buitenaf niet zou z...
Jumbo Jumbo 3 km Gisteren hebben we met mijn familie boodschappen in Jumbo Rijpelberg gadaan. We gebru...
Jumbo Wederhof Jumbo Wederhof 3 km Zeer slechte winkel geworden na de verbouwing, ook na de verbouwing aardig wat nieuw ...
Em-té Wederhof Em-té Wederhof 3 km Fijne winkel met zeer behulpzame medewerkers. Vriendelijkheid en service staat hier h...
Albert Heijn Albert Heijn 4 km Kleine ah waar je de producten vindt die je zoekt zonder al te veel zoekwerknVriendel...
Jumbo Jumbo 4 km
Jumbo Jumbo 6 km Normaal redelijk vriendelijk, maar nu wordt ik samen met m'n dochter aangevlogen na h...
Albert Heijn Albert Heijn 6 km Super mooie winkel met veel assortiment.
Recensies
Ongelofelijk dat alle deuren van de zuivel koeling open staan. En niet eventjes... Eet smakelijk allemaal. Alwa je ziek wordt weet je waar je moet aankloppen.
Van mij krijgt deze plus een dikke min. Personeel loopt klanten voor de voeten en je moet strikt op de houdbaarheidsdatum letten want producten zijn vaak nog maar tot dezelfde dag of de dag daarna goed!
Hollandse aardbeien gekocht. De hele doos weg kunnen gooien! Allemaal zacht of beschimmeld. Koop er echt geen vers fruit meer.
Prima supermarkt. Alles GOED verzorgd en uitstekend rundsvlees! Tevens zéér behulpzaam personeel!
Eindelijk een zelfscan kassa, scheelt heel veel tijd
Mooie winkel. Beetje duur wel. Altijd mooie bloemen en bloemstukjes te krijgen
Te vaak pak je op de maandag al een aanbieding mis, terwijl die op zondag ingaan. Veel lege vakken
Super fijne winkel. Personeel loopt er al vele jaren rond waardoor er goede ervaring rond loopt. Geen vraag is te veel. Heerlijk om hier elke week boodschappen te mogen doen.
Laat vaak mijn boodschappen thuis brengen, digitale koopzegels konden niet meer worden gescand. Vraag aan kassière wanneer dat probleem is opgelost. Is volgens haar opgelost, maar die we nog hebben liggen kunnen niet meer gescand, vraag dan uiteraard mijn geld terug. Krijg echt een grote mond van die griet, kan niet jammer dan. Sorry maar zo ga je niet met klanten om, snap dat die griet er niks aan kan doen. Maar dan kun je nog beleefd blijven. Was echt onbeschoft!
Het is een prima dure winkel. Ik ga er eigenlijk alleen naartoe voor sommige aanbiedingen. En het staat me nogal tegen die permanente tassencontrole. Waarom? Je geeft daar als winkelier mee af dat je niemand vertrouwd en je werknemers zadel je op met klanten die niet mee willen werken. In mijn tas mag je kijken, heb er geen problemen mee, maar toch vind ik het kinderachtig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid