facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS Guido van Dijck

PLUS Guido van Dijck

Geschiedenis

Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service � zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, kopen wij grootschalig in en zorgen wij voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen.

Met 262 PLUS supermarkten in Nederland staan wij midden in jouw buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan PLUS relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt.



"Bij PLUS zorgen we voor goed eten, voor de buurt en voor elkaar. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Soms is dat biologisch of Fairtrade, altijd zoveel mogelijk groente en fruit uit het seizoen, en waar dat kan van Nederlandse bodem. Daarnaast willen we dat goed eten voor iedereen toegankelijk is. We helpen je dan ook graag om goed, lekker eten op tafel te zetten. We bieden een snelle, persoonlijke service - zowel in de winkel als online. Ten slotte vinden we dat goed eten betaalbaar moet zijn. Daarom zorgen we wekelijks voor aantrekkelijke aanbiedingen, acties voor gratis bezorging en bieden we een ruim assortiment aan producten die jaarrond blijvend laag geprijsd zijn."
Adres: Kruidenlaan 159, 5803 BV Venray (gemeente)
Telefoonnummer: 0478 553 900
ln.tkramrepussulp@yarnev-kcjid
Stad: Venray
Route: Kruidenlaan 159
Postcode: 5803 BV


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jan Linders Venray Jan Linders Venray 920 meter Wat ik altijd zo fijn vind bij de Jan Linders te Venray. Is het vriendelijke personee...
Jumbo de Bleek Venray Jumbo de Bleek Venray 1 km Prima supermarkt en alles wat je er haalt is lekker en goed. Vooral de goedkope port,...
Recensies
In 1 woord Geweldig Wat een vriendelijk personeel Hele lieve vriendelijke meid Gezellig praatje alle tijd en werkt erg hard Ook de eigenaar super vriendelijk en gezellig En het eten waanzinnig lekker en ruim genoeg Niets is te veel wat je vraagt Aankleding erg sfeervol heel erg Grieks geweldig Dit is de beste griek ooit We komen uit venray maar gaan daar elke keer heel graag eten Die hebben het daar goed voor elkaar Bedankt voor de geweldige etentjes
Fijne supermarkt. Hier kun je makkelijk je fiets kwijt in de stalling. Binnen kun je een winkelmandje pakken. Daar kun je de boodschappen in doen. Bij winkelen valt op dat ze biologisch fruit hebben. Verder is de roodmerk koffie wel lekker daar. Ook speciaal bier valt in de smaak en de wijnen. Verder is er een vriendelijk personeel team aan de kassa. En is de klantenservice volgens mij ook wel goed. Er is daarnaast ook een pinautomaat in de winkel. Ook wel fijn als je met de auto komt is er ruime parkeermogelijkheid.
Moest zaterdagmorgen iets halen en ben altijd vroeg wakker. Bleek niet meer open te gaan om 07:00 maar om 08:00, en heb vervolgens 45 minuten voor de deur moeten wachten.
De waardering voor deze winkel zakt bij mij, vooral ivm betalingsmogelijkheden. Als je nl een contactloze betaalkaart hebt van de ING met V-Pay, dan loop je de grote kans dat je kaart geweigerd word door de provider van de pinbetalingen.
Mooie en ruim ingerichte super. Ga daar graag boodschappen doen
Veel aanbiedingen, uitstekende prijzen en goede klantenservice
Prachtige omgeving om te eten en winkelen. Moeite waard om te gaan kijken. Succes.
Erg grote winkel. Brede paden. Verassend ruim en uniek aanbod van speciaal bieren. Voldoende parkeerplaatsen.
Prima supermarkt. Groot mooi en schoon. Vriendelijk geholpen
Sfeervolle winkel en nette bediening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid