facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jan Linders Venray

Jan Linders Venray

Info

Jan Linders Venray aan de Raadhuisstraat: het voordeel van het Zuiden!

Geschiedenis

Als beste supermarkt in alle vers bieden wij u groente en fruit van regionale telers. Ook kiezen we in ons assortiment voor runderen die grazen in de natuurgebieden van Limburg en Noord-Brabant. En heeft u ons versgebakken brood al geproefd? Al 12 jaar achter elkaar is ons Korengoud brood bekroond tot het beste van Nederland. En zijn we voor het zesde jaar op rij verkozen tot Beste in alle Vers (GfK).

In ons ruime assortiment vindt u naast A-merken, ook onze eigen huismerken. Daarnaast vindt u het voordeel van het zuiden in onze vriendelijke medewerkers, regionale betrokkenheid, vaste lage prijzen en in onze aanbiedingen. Kom snel het voordeel proeven.



"Welkom bijJan Linders Venray, gelegen aan de Raadhuisstraat.In onzesupermarkt vind je al het lekkers van het zuiden. Een uitgebreidversassortiment, heerlijke streekproducten en het lekkerste brood van Nederland. Zin in versbelegde broodjes of pizza's? Geen probleem! We beleggen 'm indien gewenst graagnaar wens.In onzesupermarkt staan wij elke dag voor je klaar met onze beste en scherpste acties.Er kan bij ons ook een lekker kopje koffie gedronken worden in onze koffiehoek.Peter Lubbers,SupermarktmanagerJan Linders Venray"
Adres: Raadhuisstraat 100, 5801 MA Venray (gemeente)
Telefoonnummer: 0478-580921
Stad: Venray
Route: Raadhuisstraat 100
Postcode: 5801 MA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 08:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Jan Linders openingstijden, Openingstijden Jan Linders Tienray, Openingstijden Jan Linders Velden, Openingstijden Jan Linders Sevenum, Jan Linders folder, Jan Linders Wanssum, Openingstijden Jan Linders Echt, Openingstijden Jan Linders Cuijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jumbo de Bleek Venray Jumbo de Bleek Venray 649 meter Prima supermarkt en alles wat je er haalt is lekker en goed. Vooral de goedkope port,...
PLUS Guido van Dijck PLUS Guido van Dijck 920 meter In 1 woord Geweldig Wat een vriendelijk personeel Hele lieve vriendelijke meid Gezell...
Recensies
Wat ik altijd zo fijn vind bij de Jan Linders te Venray. Is het vriendelijke personeel. Dat vind ik echt heel veel beter als bij andere supermarkten. Waarvoor ik vaak bij Jan Linders kom is om een lunch te halen. Goede belegde broodjes met een vers geperste jus of een pakje melk. Ook het assortiment bij Jan Linders is prima in orde. Fijne winkel. Ook het zelfscannen is erg prettig. En vanuit werk locatie gezien dichtbij.
Ruim assortiment in een grote winkel, vriendelijk personeel, gratis parkeren voor de deur
Dit vlaggenschip van Jan Linders is onlangs vernieuwd naar de nieuwste formule van de supermarktketen. De winkel is erg ruim opgezet en heeft een flink uitgebreid assortiment. Naast veel producten uit eigen streek is er op veel categorieën uitgepakt met extra meters en meer informatie met de zogenaamde kundes. In het hart van de winkel staat de Keuken van Jan Linders waar ze verse warme broodjes, pizza’s, salades en andere maaltijden kunt krijgen. Zelfs Bossche bollen worden vers gemaakt in deze supermarkt.
Fijne nette en overzichtelijke supermarkt met een assortiment dat afwijkt van de andere supermarkten omdat ze meer aandacht hebben voor streekproducten en locale gewoonten.
Na 11.30uur pas het broodje halen anders krijg je geen lunchzakje en geen gratis drankje. Het is 11.15 uur dan moet je even wachten. Bestelformulier kun je ook downloaden via de site deze kun je dan invullen maar dan moet je deze vervolgens weer per telefoon doorgeven .. Haha handig jantje!!
Fijne grote winkel jammer van de overname ik vind de AH een stuk minder fijn
Waarom verkopen jullie zoveel groente en fruit uit het buiten land hier hebben we ook boeren denk daar eens aan
Veel vis en vlees over datum! Nederlandse biologische komkommers uit SPANJE! Met meldingen hierover woedt niets gedaan.
Had n to goo besteld, en toen ik aan kwam was het geannuleerd in venray. Vreselijk bale
Fijne supermarkt, soms moet je wel wat langer wachten bij de kassa of servicebalie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid