facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Plus Bilthoven

Plus Bilthoven

Info

Welkom bij PLUS Bilthoven. Aandacht, Kwaliteit, Lokaal en Verantwoord vinden we belangrijk. PLUS is dé servicesupermarkt van Bilthoven!

Geschiedenis

Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service – zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, kopen wij grootschalig in en zorgen wij voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen.

Met 262 PLUS supermarkten in Nederland staan wij midden in jouw buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan PLUS relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt.



"Welkom bij PLUS Bilthoven. Goed eten, daar houden we van. Download de PLUS App, bestel je boodschappen online of kom een kijkje nemen in de winkel."
Adres: Donsvlinder 2 , Bilthoven 3723 TX, NL
Telefoonnummer: 030 228 0605
Stad: Bilthoven
Route: Donsvlinder 2
Postcode: 3723 TX


Openingstijden

Maandag: 08:00-21:00
Dinsdag: 08:00-21:00
Woensdag: 08:00-21:00
Donderdag: 08:00-21:00
Vrijdag: 08:00-21:00
Zaterdag: 08:00-21:00
Zondag: 12:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: plus bilthoven openingstijden, plus bilthoven vacatures, plus bilthoven openingstijden hemelvaartsdag, plus bilthoven aanbiedingen, openingstijden plus bilthoven koningsdag, openingstijden plus bilthoven pasen, plus bilthoven folder, hoogvliet bilthoven openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
EkoPlaza Bilthoven EkoPlaza Bilthoven 1 km Ik winkel hier voor mijn rust. Terug naar de natuur. Wat mij betreft mag de winkelket...
Albert Heijn Albert Heijn 1 km Check de kassabon voordat je de winkel verlaat! Verder prima aanbod en prettig person...
Recensies
Runners voor de Kids niet op voorraad. Tientallen lege schappen. Producten over de datum en ga zo maar door. Komt bij, dat het een van de duurste supermarkten in de omgeving is. Kortom, doe mij maar een andere supermarkt op deze plek.
De zoveelste keer producten over de datum. Helaas dit keer zelf niet gekeken naar de houdbaarheid van eieren, maar die zijn dus al 4 dagen over de datum en nog steeds in de schappen. Erg slecht en, zoals gezegd, zeker niet de eerste keer.
Goede winkel, Gert is een betrokken eigenaar. Ruime sortering. Ik was er vandaag op een moment dat het superdruk was met veel scholieren. Het valt op: dat hebben ze goed onder controle hier! Het assortiment is bijzonder uitgebreid met altijd een aantal SUPER aanbiedingen. En je kan hier tenminste nog boerenland vanille vla kopen Elders wordt dit overal uit het assortiment gehaald blijkbaar dom.
Service holt achteruit. Enige nieuw pluspunt de nieuwe kassa
Vriendelijk personeel. Slijterij zit bij de Plus in waar veel basis dranken gehaald kunnen worden. Verder ook ideaal dat er een PostNL punt is. Voor een snelle boodschap ook een top oplossing.
Prijzen die bij de schappen staan kloppen heel vaak niet en dan wel in het nadeel van de klant. Neem altijd een bon mee en goed controleren. Dit is al jaren een probleem. Bij de servicebalie corrigeren ze de prijs. De afgelopen tijd heb ik meerdere keren gehad dat ze een discussie aangaan voordat ze toegeven dat het inderdaad niet klopt. Hiermee verspillen ze nog meer van mijn tijd en moeite. Het lijkt erop dat dit niet per ongluk is. Want de prijs bordjes worden meestal niet aangepast na dat je dit bij de servicebalie aangegeven hebt. Als je een week later het zelfde fout geprijsde product koopt klopt het weer niet. De plusmark haalt waarschijnlijk heel veel extra geld binnen op deze manier.
Prachtige ruime supermarkt met een goed uitgebreid assortiment.
Maar mijn mening zijn aanbiedingen hier vaak slecht vermeld, en wijst de caissière er ook niet op als het bv 1+1 gratis is en je alleen de eerste '1' hebt gepakt en de gratis '1' niet omdat de aanbieding niet te zien was. Ook geregeld prijzen die niet kloppen. En laatst was de sla minstens 60% kleiner dan normaal, maar ze verkopen hem dan voor dezelfde prijs ook als je erop wijst dat hij dus zo klein is. En die zelfscan kassa...waarom 1 moet je dan toch langs personeel om af te rekenen ipv zoals bij AH gewoon aan een apparaat betalen, en 2 zit er NOOIT iemand aan dat ding zodat je alsnog bij de sigaretten in de rij kunt gaan staan? Zo ben je nog niet sneller. Echt niet mijn favo supermarkt, het is dat hij dichtbij is. Ook altijd duurder dan andere supermarkten.
Te vaak producten over datum
Voor een supermarkt best goed, alleen een beetje rommelig en best veel lege schappen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid