facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EkoPlaza Bilthoven

"We willen dat iedereen kan genieten van een gezonde, biologische leefstijl. Daarom bieden we goede producten voor een eerlijke prijs. Je kunt ervan op aan dat al onze producten 100% biologisch gecontroleerd zijn en we bieden onze boeren, telers en producenten hiervoor een goede prijs. Ekoplaza Bilthoven, jouw biologische supermarkt voor jouw biologische leefstijl."
Adres: Julianalaan 35 , Bilthoven 3722 GD, NL
Telefoonnummer: 030 225 8320
Stad: Bilthoven
Route: Julianalaan 35
Postcode: 3722 GD


Openingstijden

Maandag: 08:30-18:00
Dinsdag: 08:30-18:00
Woensdag: 08:30-18:00
Donderdag: 08:30-18:00
Vrijdag: 08:30-18:00
Zaterdag: 08:30-17:00


op zoek naar gerelateerd: ekoplaza de bilt, openingstijden ekoplaza de bilt, ekoplaza utrecht, green health bilthoven, plus bilthoven, ekoplaza maastricht, ah bilthoven, ekoplaza ermelo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Albert Heijn Albert Heijn 205 meter Check de kassabon voordat je de winkel verlaat! Verder prima aanbod en prettig person...
Plus Bilthoven Plus Bilthoven 1 km Runners voor de Kids niet op voorraad. Tientallen lege schappen. Producten over de da...
Recensies
Ik winkel hier voor mijn rust. Terug naar de natuur. Wat mij betreft mag de winkelketen nog meer doen in uitsluitend producten passend bij het seizoen en lokale verkoop stimuleren, maar in opzet is alles aanwezig om ecologisch te winkelen.
Nette winkel en goed biologisch assortiment
Mooie grote winkel van Ekoplaza met heel veel biologische producten en zij verkopen ook biologische producten van de biologische bakker de uit Zutphen.
Hele fijne biologische winkel in Bilthoven! Ik ben niet perse fan van Ekoplaza, maar bij gebrek aan een andere biologische supermarkt in de buurt doe ik hier boodschappen. Goed en ruim assortiment en hele vriendelijke en behulpzame medewerkers. Ik woon in De Bilt waar een Ekoplaza om de hoek zit, maar ik ga liever hierheen omdat het personeel zoveel vriendelijker is en de sfeer veel fijner!
Heerlijke zaak, fijne medewerkers en een aangename sfeer. Dit is mijn go-to winkel voor mijn brood en dierlijke producten. Ik ben zeer tevreden over deze winkel, met een ruim voldoende aanbod in de voor mij relevante producten zoals thee, zuivel, eieren, brood, vlees, vegetarische vleesvervangers ed., etc. De groente en fruit afdeling is okay, maar die sla ik meestal over. Tenzij er wat moois bij de 50% korting bak ligt. Altijd fijn. Door de korting ivm de houdbaarheidsdata die redelijk snel vervallen op zuivel en vlees kan ik met schappelijke prijzen alsnóg bewust biologische dierlijke producten consumeren. Deze zaak is heerlijk gelegen in het centrum van Bilthoven met het Emmaus er vlak naast, en de AH op loopafstand mocht dat nog nodig zijn. Lof voor de winkel en de medewerkers. Dankjewel.
Goed assortiment, vriendelijke mensen. Eten mensen die biologisch eten zoveel minder dan anderen? Als ik de porties en verpakkingen zie lijkt daar altijd zo.
Hele fijne, gezellige winkel waar je altijd vreselijk vriendelijk en persoonlijk wordt geholpen.
Kom hier al jaren met veel plezier. Prettige sfeer, schone, verzorgde winkel, vriendelijk personeel, goede producten. Complimenten!
Superfijne zaak
Een Too God To Go box opgehaald. Heerlijke etenswaren er in.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid