facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PLUS Arts

PLUS Arts

Info

PLUS Supermarkt Wilma en Jos Arts Landgraaf

Geschiedenis

Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service – zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, kopen wij grootschalig in en zorgen wij voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen.

Met 262 PLUS supermarkten in Nederland staan wij midden in jouw buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan PLUS relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt.



"Bij PLUS zorgen we voor goed eten, voor de buurt en voor elkaar. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Soms is dat biologisch of Fairtrade, altijd zoveel mogelijk groente en fruit uit het seizoen, en waar dat kan van Nederlandse bodem. Daarnaast willen we dat goed eten voor iedereen toegankelijk is. We helpen je dan ook graag om goed, lekker eten op tafel te zetten. We bieden een snelle, persoonlijke service - zowel in de winkel als online. Ten slotte vinden we dat goed eten betaalbaar moet zijn. Daarom zorgen we wekelijks voor aantrekkelijke aanbiedingen, acties voor gratis bezorging en bieden we een ruim assortiment aan producten die jaarrond blijvend laag geprijsd zijn."
Adres: Raadhuisplein 14, 6371 LA Landgraaf
Telefoonnummer: +31455314837
Stad: Landgraaf
Route: Raadhuisplein 14
Postcode: 6371 LA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 22:00
Zondag: 09:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Kruidvat Landgraaf, PLUS op de Kamp, Openingstijden PLUS Wetzels Landgraaf, Plus Waubach, PLUS landgraaf vacatures, Openingstijden Jumbo Landgraaf, PLUS aanbiedingen, PLUS Heerlen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Albert Heijn Albert Heijn 1 km Vrijdag kwart over zeven wil je lege ah blikjes inleveren wordt mij doodleuk medegede...
Jumbo Jumbo 2 km Brood van de Jumbo is vreselijk. Terwijl andere supermarkten ervoor kiezen om brood i...
PLUS Wetzels PLUS Wetzels 2 km Ondanks dat alles duurder is geworden ook vanuit de fabrikant en leverancier vind plu...
Recensies
Goede buurtsuper, waar je prima je boodschappen kint doen. Extra positief is , dat personeel wat ouder is en het geen speeltuin is zoals bij de jumbo in eygelshoven.
Groot assortiment, speelse indeling met als nadeel dat het onoverzichtelijk wordt. Optie misschien iets minder uitgebreid assortiment
Helaas geen fijne ervaring hier gehad. Erg onbehulpzame medewerkster bij de zelfscan. Ze zag duidelijk dat ik hulp nodig had. Tot 3x toe gevraagd of ze me aub kon helpen maar werd gewoon gezegd is druk moet klanten helpen. Ik ben dan schijnbaar geen klant?? Klacht ingediend en ik zou worden terug gebeld, dit is helaas ook niet gebeurt!
Prima supermarkt. Alleen scant de zelfscanner vaak de aanbiedingen niet. Moet je na het afrekenen nog naar de servicebalie. Uiteindelijk kost je dat meer tijd. Goed opletten dus.
Wat een verschrikkelijke winkel er is landelijk bepaald dat je lege flessen van alle winkels in nl kunt inwisselen maar nee plus op de kamp heeft zijn eigen regels die nemen dus geen flessen aan van Albert heijn . Dus dag plus . Mij zie je niet meer ga wel naar plus ubach over worm
snel ophalen voor kleine dingen goed. echt niet winkelen. ouder personeel is vriendelijk en deskundig, verder veel ongemotiveerd personeel. in het weekend is het goed te zien. verder vind ik de winkel ongeorganiseerd en nodigt je niet uit om te winkelen. de prijzen er zijn altijd goede wendbaar naar boven in tegenstelling tot andere supermarkten.
Fijne supermarkt. Erg klantvriendelijk. Goede service.
Veel producten hebben ze niet tegenover de Jumbo. Producten zijn bij deze winkel wel ongeveer 5 tot 50 cent duurder dan bij Jumbo of AH Aanbiedingen lonen zich wel hier vooral die euro weken
Zondag personeel is aan de kassa minder vriendelijk. De winkelkarren zijn nodig aan vervanging toe. We waren er voor producten die Plys Treebeek niet heeft. Maar bij de kassa werd ook moeilijk gedaan over de domino's. De extra gar ze niet. Tellen is blijkaar lastig. Volgende keer gewoon Treebeek of Hoensbroek.
mooie winkel met volop keus in alles leuke aanbiedingen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid