facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumbo

Jumbo
Adres: Hoofdstraat 146, 6372 EN Landgraaf, Nederland
Telefoonnummer: 045 564 6160
Staat: Limburg
District: Landgraaf
Stad: Landgraaf
Route: Hoofdstraat
Huisnummer: 146
Postcode: 6372 EN


Openingstijden

maandag: 07:30–21:00
dinsdag: 07:30–21:00
woensdag: 07:30–21:00
donderdag: 07:30–21:00
vrijdag: 07:30–21:00
zaterdag: 07:30–21:00
zondag: 07:30–21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Albert Heijn Albert Heijn 304 meter Vrijdag kwart over zeven wil je lege ah blikjes inleveren wordt mij doodleuk medegede...
PLUS Arts PLUS Arts 2 km Goede buurtsuper, waar je prima je boodschappen kint doen. Extra positief is , dat pe...
PLUS Wetzels PLUS Wetzels 4 km Ondanks dat alles duurder is geworden ook vanuit de fabrikant en leverancier vind plu...
Recensies
Brood van de Jumbo is vreselijk. Terwijl andere supermarkten ervoor kiezen om brood in sneden van 35 gram te laten snijden, kiest Jumbo ervoor om ze in sneden van 28 gram te laten snijden. Dat is toegestaan, maar heeft wat vervelende gevolgen voor de consument. Heb je zo'n dun sneetje al eens belegd met hagelslag? Als je aan de ene kant bijt, valt het aan de andere kant eraf omdat het sneetje zo slap is. Als je wilt smeren met een wat stevigere roomboter, trek je het sneetje uit elkaar zie foto. En dat zijn maar een paar voorbeelden. Op mijn klacht zegt Jumbo dat men zich aan de regels houdt. Maar daar gaat mijn klacht niet over.nIk probeer het brood van de Jumbo zoveel mogelijk te mijden.
Zojuist weer in de kinderjumbo geweest. Een probleem willen aangeven bij de statiegeld automaat. Maar de ene medewerker valt de andere af dat ze zelf een probleem niet kan oplossen en staan wat stom naar elkaar te lachen. Maar geen aandacht voor wat ik wilde vragen. Veel aandacht voor elkaar, weinig voor de klanten.
Goed berijdbaar zowel de ingang ende winkel,ik ben altijd met een scooterzaken enkel probleem.
Was er lekker rustig
Nette opgeruimde winkel met goed, ruim assortiment en vriendelijk personeel. Goed gevulde schappen en ondanks de drukte toch geen lange wachtrijen bij de kassa's. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid