facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pluk N Bloom

Pluk N Bloom
"Pluk n Bloom Haarlem bevindt zich in het centrum van Haarlem. Wij zijn gespecialiseerd in de zo geheten plukboeketten, bruidswerk, afscheidsbloemen en business bloemwerk.Met een gezellig team staan wij elke dag voor jou klaar om een bloemencadeau op maat te maken!Bezorgen doen wij door heel Nederland. Voor 14.00u besteld betekent dezelfde dag nog in huis."
Adres: Kruisstraat 38 , Haarlem 2011 PZ, NL
Telefoonnummer: 020 576 5502
Stad: Haarlem
Route: Kruisstraat 38
Postcode: 2011 PZ


Openingstijden

Maandag: 10:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-19:00
Vrijdag: 09:00-19:00
Zaterdag: 09:00-18:00
Zondag: 11:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: Topbloemen nl Haarlem, Bloemen laten bezorgen in Haarlem, B&B Bloemen Haarlem, Tulpen kopen Haarlem, Bloemenweide Haarlem, De Bloementuin Haarlem, Veldbloemen Amsterdam, Veldboeket bestellen
Recensies
Al verschillende keren een bestelling gedaan, voor verschillende gelegenheden. Altijd mooie boeketten, een prachtig rouwstuk, bezorgd op de afgesproken dag en tijd. Eén keer een boeket besteld in een kleur die op dat moment niet beschikbaar was, maar daar werd keurig over gecommuniceerd en een alternatief geboden. Voor mij een aanrader.
Onze trouwdag kon niet meer stuk dankzij de prachtige bloemen van Pluk 'n Bloom: een schitterend boeket, corsage en de versiering van onze locatie! Alles is van topkwaliteit en je merkt aan alles dat ze professioneel zijn. Het contact met het personeel verloopt ook heel prettig. Pluk 'n Bloom, ik zeg doen!
Creatieve medewerkers, denken goed mee en adviseren op een prettige manier. Verstand van het vak en oog voor de kopende mens. Ruime variatie aan verse bloemen, vazen en meer. Zeer plezierige zaak, je komt er blij vandaan
Leuke fleurige winkel. Verse bloemen heerlijk geurend. Aparte woon “ hebbedingetjes” Kleurig geheel. Vriendelijk personeel met aandacht voor de klant. Van feest boeket tot speciaal bloemstuk. Top aanrader als je iets aparts zoekt. Een bloemist die duidelijk van zijn vak houdt!
Ookal ben ik de dochter van de baas, vind ik het 5 sterren waard! Super mooie goede kwaliteit bloemen. Blijven lang vers. Ook is de winkel mooi ingericht, veel keus. Er worden niet alleen bloemen verkocht, maar ook woondecoratie, planten, vazen, en nog meer. Ik hou van bloemen, en daarom ben ik blij met de bloemenzaken van mijn vader Pluk n Bloom. Natuurlijk heb ik ook ooit bij andere zaken bloemen gehaald. Maar het valt me op dat ik altijd de mooiste en beste bloemen bij Pluk n Bloom kan krijgen. En ik ben daar ook erg trots op. Ook kunnen personeelsleden super mooie boeketen maken. Daar maak je iemand blij mee, met een boeket van Pluk n Bloom. Mijn pluspunten: * Uitgebreid assortiment. * Goede prijsverhouding. * Aardig personeel. * Actief op social media. * Bezorgen kan ook, laagste bezorgkosten van heel Nederland. * Goede ligging van de winkel. * Werkt met Piggy * Hip * Garantie * Super goede/mooie bloemen, en prachtige boeketten Wauw!
Geweldig goed geholpen. Telefonisch 's morgens een rouwboeket besteld met de vraag of het diezelfde dag voor 15.00 u bezorgd kon worden. Tijdens de crematie lag er een prachtig roze/wit boeket met kaart. Bedankt voor de goede service.
Ik heb via de webwinkel een klassiek boeket paars gekocht, op de foto stonden paarse en blauwe bloemen met witte rozen. Er is een bont boeket met van alle kleuren wat onder andere roze en oranje bezorgd. Naar aanleiding van mijn klacht hierover kreeg ik de volgende reactie: "Uw heeft bloemen gekregen. Er zit paars in. Er staat nergens dat er geen paars in zal zitten. Ik geef door aan de binders er toch meer rekening mee te houden omdat er altijd mensen zijn zoals u. We gaan geen ander boeket leveren. Fijne dag hè Dennis"
Net een veldboeket laten bezorgen, maar bij deze bloemist worden veldboeketen en plukboeketen verschillend geschikt. Helaas daarom niet het resultaat dat ik verwacht had. Wel kreeg ik snel en netjes een reactie met een tegemoetkoming voor een volgende bestelling.
Vanuit Friesland telefonisch een rouwstuk besteld , zeer vriendelijk behandeld en doormiddel van een tikkie kon ik betalen! Meedenkend , respectvol , vriendelijk personeel en snelle levering !
Locatie is goed, assortiment van bloemen en ook kamerplanten is fenomenaal. Alles ruikt en is vers en het personeel vriendelijk en behulpzaam. Kom er graag nog een keer terug.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Pluk N Bloom.

Haarlem bloemisten

openingstijden, locatie, vervoer. Kruisstraat 38 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Pluk N Bloom adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Pluk N Bloom. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Pluk N Bloom delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dennis' Dennis' 288 meter Haarlemse held! Alles is leuk daar! En mooi. Iets om je huis mee op te fleuren!
Bloemenkiosk Stefano Bloemenkiosk Stefano 496 meter Mooi boeket...2 weken plezier van gehad ! Top.
Jasmijn Bloembinders Jasmijn Bloembinders 583 meter Fantastische winkel. Ik word hier altijd zo blij. Steeds weer nieuwe dingen van uitbu...
B&B Bloemen B&B Bloemen 788 meter
B&B Bloemen B&B Bloemen 934 meter
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid