facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jasmijn Bloembinders

Jasmijn Bloembinders
Adres: Zijlweg 42 , Haarlem 2013 DJ, NL
Telefoonnummer: 023 531 2623
Stad: Haarlem
Route: Zijlweg 42
Postcode: 2013 DJ


Openingstijden

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-18:00
Zondag: 09:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: Zijden bloemen Haarlem, Jasmijn Haarlem Kerst, Beste bloemist Haarlem, Bloemist Haarlem bezorgen, Bloemen Haarlem centrum, Bloemist Haarlem Schalkwijk, Haarlem bloemenwinkel, Bloemenwinkel Haarlem Noord
Recensies
Fantastische winkel. Ik word hier altijd zo blij. Steeds weer nieuwe dingen van uitbundig tot beschaafd, voor ieder wat wils. Niet goedkoop maar dan heb je ook wel wat !
De producten die zij verkopen zijn bij andere winkels veel goedkoper. Beetje over rated, over het paard getilde winkel. Personeel ook niet echt vriendelijk. Ik ga liever naar de Bosrand. Zelfde producten voor minder.
Prima service en een ongelooflijk aanbod bloemen en accesoires.
Deze week een rouwboeket besteld. Tijdens de uitvaart bleek dat de bloemen volgens afspraak de vorige dag afgeleverd volledig waren verlept. Als je zoiets op afstand regelt, verwacht je dat in de overdracht een boeket zo wordt afgeleverd, dat het het toch minimaal 24 uur volhoudt, daar zijn genoeg oplossingen voor volgens mij kijk naar hoe boeketten tegenwoordig per post worden verzonden. Bij navraag kreeg de uitvaartonderneming de schuld, in mijn ogen te makkelijk. Vandaar twee sterren, vanwege de onprofessionele manier van aflevering en nazorg.
Stukje met brem. Heerlijke geuren. Mooie en sterke bloemen. Duur, maar het geld waard.
Mooie zaak ken, veel variëteit aan mooie grote planten en bloemen. Duidelijk van goede kwaliteit. Je raakt niet uitgekeken in de winkel. Wel aan de prijs maar dan krijg je ook wat!
Een heel mooie winkel met mooie écht dure spullen. Vazen boeken en veel opsmuk. Voor de liefhebber is het echt leuk, maar persoonlijk mis ik de vorige winkel die er zat en mijns inziens beter in de buurt paste; de sigarenwinkel en Post NL winkel van Linda die moest wijken voor deze lifestyle luxe shop. Toch wens ik 'Bij Jasmijn' het allerbeste
Let op: Hier verkopen ze citroen vazen van 2 verschillende leveranciers! Des Pots en een ander ..maar de vazen staan door elkaar en dit geven ze niet aan. Indien je een Des Pots wil in mijn ogen orgineel dit aangeven!!
De winkel is mooi , dat is zeker. Maar je koopt niet de winkel, je koopt bloemen. wij ebben slechte ervaringen met Jasmijn. Voor 40 jarig huwelijk hebben we voor 85 euro ! boeket laten maken. Dat is een heel hoog bedrag maar het was dan ook de bedoeling dat dit een waanzinnig mooi boeket zou zijn. Toen we het later zagen schrok ik me kapot. De gevraagde kleuren waren er niet en het was een bosje dat je zou schatten op rond de 10-12 euro. Never meer!!!!! Met kritiek doen ze vervolgens niets, niets ter compensatie.
Trieste service , trieste behandeling. Te hoog in de bol geschoten . Alleen interessant als je de hele wereld wilt bestellen . Typisch geval van “overrated”!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Jasmijn Bloembinders.

Haarlem bloemen voor evenementen

openingstijden, locatie, vervoer. Zijlweg 42 haarlem bloemisten kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Jasmijn Bloembinders adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Jasmijn Bloembinders. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Jasmijn Bloembinders delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pluk N Bloom Pluk N Bloom 583 meter Al verschillende keren een bestelling gedaan, voor verschillende gelegenheden. Altijd...
Dennis' Dennis' 633 meter Haarlemse held! Alles is leuk daar! En mooi. Iets om je huis mee op te fleuren!
Bloemenkiosk Stefano Bloemenkiosk Stefano 827 meter Mooi boeket...2 weken plezier van gehad ! Top.
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid