facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Plazaxl

Plazaxl

Info

Met meer dan 22 jaar ervaring in de markt zijn we dé online partner in de beauty- en wellnessbranche. Ben je op zoek naar een website, webwinkel of klantenportaal? Of wil je marketing ondersteuning? Ons team helpt je graag om online meer te bereiken.

Geschiedenis

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten die zijn afgestemd op de Beauty en Wellnessbranche. Onze jarenlange ervaring en de samenwerking met ruim 25 groothandels en leveranciers uit de branche heeft geresulteerd in diensten die zijn afgestemd op de markt.



"Met meer dan 25 jaar ervaring in de markt zijn we dé online partner in de beauty- en wellnessbranche.Alles onder één dak met website, online agenda en social media. Wél zo handig."
Adres: Mr. P.J. Troelstraweg 147A, 8919AA Leeuwarden
Telefoonnummer: 058 585 3705
ln.lxazalp@ofni
Stad: Leeuwarden
Route: Mr. P.J. Troelstraweg 147A
Postcode: 8919AA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WPhelpdesk - De WordPress Helpdesk WPhelpdesk - De WordPress Helpdesk 1 km Grrr, komt u er niet uit? Stel je WordPress vraag en ik zal deze zo goed mogelijk bea...
TalkPixels TalkPixels 2 km Lets TalkPixels, It's our language! Wij helpen jou bij het creëren van creative inzet...
Béyonit Béyonit 2 km Super bedrijf en enthousiast medewerkers.
Cool Amazing Free Website Tools Cool Amazing Free Website Tools 2 km Share Your Cool Amazing Free Programs Here!
Epic Designs Epic Designs 3 km One specialist was formed in the spring of 2013. He calles himself Epic Designs. He i...
Xplore Online Xplore Online 3 km Elisha heeft voor mij twee websites en een online leeromgeving gemaakt. Ze is enorm b...
dehaancreative.nl dehaancreative.nl 3 km Jakob luistert erg goed naar onze wensen. Weet zich goed in te leven en vraagt door b...
Bethlehem Design Bethlehem Design 4 km Bethlehem Design is een organisatie dat zich focust op online diensten als: web desig...
Presio Presio 5 km Welkom bij Presio, wij leveren professionele websites voor uw bedrijf. Makkelijk te b...
Bamboe Marketing Bamboe Marketing 5 km Wat een leuke club! Een bedrijf dat verder gaat dan alleen het “u vraagt wij draaien”...
Waaks Waaks 5 km Laat het web voor je werken. Waaks ontwikkelt effectieve websites en slimme webapplic...
ACServices Leeuwarden ACServices Leeuwarden 17 km Prima ict bedrijf. Zeer behulpzaam.
Recensies
Geweldige services, Wij zijn zo blij met Plaza XL,Johan en Nico hebben samen met het team een fantastische website voor ons gebouwd! Wij merken nu al verschil we zijn bijna 2 weken online met deze website en wat een toestroom van nieuwkomers ' Ik werd benaderd door Nico en dacht ja hoor weer zo'n bedrijf wat ons wat wilt aansmeren de aanbieding klonk te mooi voor woorden gelukkig hadden we snel een deal. Afgelopen week al 12 nieuwe cliënten erbij ja wij zijn goed zichtbaar via Google. Als ik nieuw cliënten aan de telefoon heb vraag ik hoe heeft u ons gevonden en het antwoord is Google. Alle werknemers zijn zo vriendelijk en behulpzaam tevens krijgen we vele complimenten over de website. Team Plaza XL bedankt!
Een tijdje geleden kwam ik via @JohannaNauta in contact met de mannen van @PlazaXl. Ik was op zoek naar een andere online agenda. Na een gesprek met Nico van @PlazaXl ben ik met hun in zee gegaan. Niet alleen hun agenda maar ze hebben ook een nieuwe website voor mij gecreëerd. Een mooie klantvriendelijke site. Het zijn mannen met vooral veel geduld en luisteren wat jou wensen zijn. Wil jij ook een nieuwe website en/of online agenda, dan kan ik @PlazaXl van harte aanbevelen. Het is een mooi vriendelijk behulpzaam bedrijf. Top.
Ik ben zeer tevreden met de samenwerking met PlazaXL. Ik gebruik nu een aantal maanden de online agenda en ga straks ook samen met PlazaXL aan mijn website bouwen. Ik kan letterlijk, de gehele dag, alles vragen en krijg hier vrijwel direct antwoord op.
Tijdje geleden met deze mannen in contact gekomen,en toen de stap gezet voor het online boekingssysteem voor de salon. Mega blij mee en nog geen moment spijt. Nu ook de website laten doen door ze. Zoveel geduld hebben ze en luisteren goed ook. Ben niet makkelijk haha maar door hun komt alles goed!! Top bedrijf.
We hebben al jaren de website van Plaza Xl , nu sinds kort maken we ook gebruik van de online agenda en het versturen van nieuwsbrieven .Wat zijn we blij dat we deze stap hebben genomen! De service is erg goed, we kunnen terecht voor al onze vragen en worden vriendelijk geholpen.
Mijn website is erg mooi geworden! Superfijn en behulpzaam team, schakelt snel. Heel toegankelijk en vol creatieve ideeën! Het systeem waar ze mee werken is gebruiksvriendelijk waardoor ik makkelijk zelf iets op de website kan zetten of een tekst aan kan passen. Een aanrader!
Onlangs contact opgenomen met PlazaXL. Ze namen direct de tijd om even te sparren. Al snel besloten om met dit bedrijf in zee te gaan voor een nieuwe website. Ze nemen de tijd voor je, denken ontzettend mee en luisteren goed naar je wensen. Ik kan dit bedrijf iedereen aanraden.
Nadat mijn oude agenda niet meer leverbaar zou zijn moest ik opzoek naar een nieuwe oplossing. Keuze genoeg, maar niet als je web en online agenda samen wil hebben. Een hele mooie intergratie van de agenda in mijn website. Iets aanpassen, even een app of belletje en je kan verder. Of ze doen het even voor je.
Ik had een goed gevoel over hun na een bezoek aan de beurs. En dat bleek terecht. Leuk team. Ze luisteren goed naar jou en je wensen. kortom...heel tevreden!
Ik ben heel erg tevreden over Plaza XL Ik ben al jaren een vaste en trouwe klant sinds salonware al. Na de overname van salonware naar Plaza XL is de service en kwaliteit enorm verbeterd. Johan en Nico helpen mij altijd goed bij vragen ze denken mee en komen echt met oplossingen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid