facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bamboe Marketing

Bamboe Marketing

Info

Bamboe marketing is het online marketing bedrijf wat zich specialiseert in duurzaamheid.



"Bamboe Marketing heeft meer dan vijf jaar ervaring in de internet marketing wereld en is gecertificeerd in Google AdWords. Onze kennis en ervaring gaat verder dan alleen het adverteren op Google. Wij hebben ervaring in website ontwikkeling, zoekmachine optimalisatie en social media marketing. Dit is noodzakelijk omdat advertenties op Google het beste presteren wanneer alle aspecten van internet marketing goed geregeld zijn. Moeten er wijzigingen gebeuren op uw website of wilt u een campagne op social media? Geen probleem! Wij werken samen met specialisten op die gebieden en zo kunnen wij het centrale contactpunt zijn voor al uw internet marketing activiteiten."
Adres: Icarusweg 16, 8938 AX Leeuwarden
Telefoonnummer: +31 (0)85 130 24 37
Stad: Leeuwarden
Route: Icarusweg 16
Postcode: 8938 AX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Xplore Online Xplore Online 4 km Elisha heeft voor mij twee websites en een online leeromgeving gemaakt. Ze is enorm b...
Waaks Waaks 5 km Laat het web voor je werken. Waaks ontwikkelt effectieve websites en slimme webapplic...
Plazaxl Plazaxl 5 km Geweldige services, Wij zijn zo blij met Plaza XL,Johan en Nico hebben samen met het ...
Recensies
Wat een leuke club! Een bedrijf dat verder gaat dan alleen het “u vraagt wij draaien”. Ze hebben ons geholpen met de lancering van ons nieuwe product en dit werpt al de eerste vruchten af. Een aanrader dus!
Jorick van Bamboe Marketing heeft me een aantal keer op efficiënte wijze geholpen bij het verbeteren van mijn website. Zijn grote kennis met betrekking tot data-vergaring, analytics en zijn natuurlijk inlevingsvermogen zorgden ervoor dat hij mij snel begreep en met de juiste oplossing op de proppen kwam. Hij legde dit vervolgens aan mij voor waarna we aan de hand van een plan van aanpak allebei wisten waar we aan toe waren. Ik beveel Bamboe Marketing aan iedereen aan die graag op persoonlijke wijze wordt geholpen met het vinden en implementeren van de beste uitweg op het digital marketinggebied.
Bamboe Marketing heeft ons anderhalf jaar op een goede manier ondersteund om onze site aan te passen en beter zichtbaar te maken. Het is prettig met Jorick sparren over hoe een presentatie beter kan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid