facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Play Learn Change

Play Learn Change

Info

Play Learn Change ondersteunt onderwijsprofessionals in het stimuleren van leren met Hart, Hoofd en Handen: leuker, motiverender en met meer leeropbrengst.

Geschiedenis

Play Learn Change helpt je als leerkracht of docent, vaak in een heel team, om leermiddelen en methodieken in te zetten die talenten van alle leerlingen en studenten aanspreken. Dat doen we van basisonderwijs tot universiteit. We ondersteunen en stimuleren je om met plezier zelf aan de slag te gaan met jouw eigen leerproces. We leveren geen nieuwe methode, maar laten je stapsgewijs zien hoe bestaande materialen en methodieken geschikt in te passen zijn in jouw bestaande leeromgeving. Daarbij kunnen we je begeleiden en coachen en laten we de regie waar hij hoort: bij jou in de school zelf.

Wij noemen het 'Leren met je Hart, je Hoofd en je Handen'. We geven je graag inzicht in de achterliggende onderwijsfilosofie en didactische principes van de materialen en methodieken die hierbij passen. Daarbij leggen we de verbinding met het bestaande curriculum en met hedendaagse begrippen als onderzoekend en ontwerpend leren. Ook klassenmanagement komt aan bod. Een deel van onze trainingen is speciaal ontworpen door de LEGO® Education Academy. De meeste trainingen bieden we op maat aan. Regelmatig zijn er echter ook trainingen waar je je als individuele leerkracht of docent voor kunt aanmelden.

***

Play Learn Change gelooft daarnaast (natuurlijk) ook in de kracht van "Werken met Hart, Hoofd en Handen". Een unieke tool om alle talenten en creativiteit in een team aan te boren. Of om mensen de gelegenheid te geven op een speelse, creative en diepere manier inzicht te krijgen in zichzelf en te werken aan hun eigen kennis en competenties.

Play Learn Change gebruikt de LEGO® SERIOUS PLAY® methode met gecertificeerde facilitators en ontwikkelaars. Deze door de LEGO® Foundation gelicenseerde methode biedt ons een perfecte start om met uw team op voort te bouwen. Of het nu gaat om complexe vraagstukken, uw nieuwe strategie, of uw nieuwe onderwijsvisie. We streven altijd naar het beste resultaat met creatieve inbreng van alle deelnemers.

Adres: 5691RK Son en Breugel
Telefoonnummer: +31651005772
Stad: Son en Breugel
Postcode: 5691RK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NOK Bouwadvies NOK Bouwadvies 965 meter Toen ik Bjorn de vraag voorlegde of hij ideeën had hoe ik meer zonlicht in mijn prakt...
Q-Studio; creëert offline en online interactie Q-Studio; creëert offline en online interact... 1 km Wij helpen als reclamebureau om op een effectieve manier te communiceren; on- en offl...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid